Heeft even geduurd en nog wat langer dan dat maar vorige week eindelijk mijn nieuwe Bare cookware Dutch oven mogen ontvangen. Mooie pan lekker ruim en vooral licht. Goed voorverwarmd en daar na prote... Ver mais

Snelle levering en product voldoet volledig aan de verwachtingen. Ik heb het voornamelijk gekocht om brood te bakken en dat ging heel goed. Alleen jammer dat er geen kleinere plan bestaat, deze is voo... Ver mais
BARE Cookware doet wat ze beloven. Duidelijke communicatie over de bestelling en levertijd. Uiteindelijk kwam de pan nog een paar dagen eerder dan verwacht en we hebben er al meerdere malen heerlijk i... Ver mais
With the few purchases I've made from BARE (a knife set, knife block and this time the Dutch Oven), I've always been appreciative of how well looked after all of their products are. The only downs... Ver mais
Hoogwaardig kookgerei. Gemaakt om lang mee te gaan, ontworpen voor dagelijks gebruik. Want goed gereedschap is het halve werk.
Anthonetta Kuijlstraat 51a, 3066GS, Rotterdam, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Alhoewel ik geen fan ben van het backorder systeem, ik heb 2 maanden op de pan, die ik al betaald had, moeten wachten, is de pan echt heel goed! Een Nederlandstalige handleiding zou echter fijn zijn. Verbeterpunten dus. Voor mij nooit meer die loodzware gietijzeren pan. Deze is nog mooi ook!

Resposta da BARE Cookware
Only used once but sears nicely and afterwards good simmering and super easy to clean. Happy with thus purchase.

Resposta da BARE Cookware
Mooie, robuuste en toch (relatief) lichte pan, levert heerlijke gerechten op, eenvoudig schoon te maken. Na zelf eerst 1 pan te hebben gekocht, en na bovenstaande ervaring, er nu 2 bij gekocht om kado te doen. Zo goed.

Resposta da BARE Cookware
Pre order, uitstekend op de hoogte gehouden met een prettige interval, geweldige kwaliteit pan.
Heel blij mee en inmiddels 'n geweldige 'stoof' gemaakt - ook kijk ik Rijzhalzend (:-) ) uit naar een perfectie van m'n brood in deze alleskunner!

Resposta da BARE Cookware
Eindelijk een pan waarvan ik vermoed dat ie heel lang meegaat. En daarnaast ziet ie er ook mooi uit!

Resposta da BARE Cookware
Mooi, licht in gewicht en doet het prima. Na gebruik stukken makkelijker schoon te maken dan de klassieke stoofpan.

Resposta da BARE Cookware
Je werd goed op de hoogte gehouden vwb de levering van de pan.
De pan gebruikt en voldoet aan de verwachtingen!
Blij mee. Aanrader

Resposta da BARE Cookware
De levering was super snel, de volgende dag al in huis.
En de pan is heel gemakkelijk in gebruik,
Zowel bij het koken als wel bij het schoonmaken is het een fijn produkt,

Resposta da BARE Cookware
Ben tevreden over mijn aankoop en vooral de communicatie als de afhandeling van de levering van het bestelde product anders verloopt. Bare Kookware geeft dan duidelijk aan wat het verloop gaat zijn en heeft zich daar ook aan gehouden. De braadpan die ik bestelde, voldoet voor 100 % aan mijn verwachtingen.

Resposta da BARE Cookware
Mooie pan en goede kwaliteit. Netjes aangegeven dat hij iets later bezorgd kon worden.

Resposta da BARE Cookware
Fantastische pan! Goede prijs-kwaliteit verhouding. Je wordt ook heel fijn op de hoogte gehouden mbt de levering. Niet twijfelen maar kopen!

Resposta da BARE Cookware
This was a pre-order which makes delivery time uncertain. But the communication was excellent (pro-active). The design of the Dutch Oven is very beautiful. And it is so easy to use... from the stove to the oven to the fridge to the dishwasher. Love love love

Resposta da BARE Cookware
Wat een super fijne pan !! Ik ben er zo blij mee !! Werkt beter dan m’n creuset pan , brand niet aan , het vocht slaat terug in de deksel, stoofvlees en de curry’s blijven heerlijk !!

Resposta da BARE Cookware
Het is een fijne pan, om lekkere stoofgerechten in te maken. Hij is lichter dan een gietijzeren pan en daardoor beter te hanteren.
Ik vind hem alleen wel heel erg groot. Een kleinere maat had voor mijn 2-persoonshuishouden ook prima geweest.

Resposta da BARE Cookware
Heel fijn om mee te koken, waardige vervanger voor de creuset

Resposta da BARE Cookware
Beloftes nagekomen, ondanks pre orderening proces snel geleverd.
Fijn product, nog niet alles geprobeerd, maar tot dusver super tevreden.

Resposta da BARE Cookware
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.