Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En kæmpe tak til Trine og Bargisen Beauty, der med stor tilfredshed, har ordnet mine negle i snart 10 år. Trine er altid glad og smilende - uanset hvor travlt der er. Trine formår at få kunden til... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været til behandlinger hos Bargisen Beauty i Jyllinge 5-6 gange og kan varmt anbefale Huri. Meget imødekommende og vidende kosmetolog. Ærlig rådgivning omkring behandlinger og produkter. J... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Saúde e Beleza

Escrito pela empresa

kvalitets behandlinger for dig der ønsker flotte resultater og branchens bedste service

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har fået tre behandlinger med…

Jeg har fået tre behandlinger med microneedling hos Trine, og jeg ser allerede tydelige resultater – især ved to små ar ved mundvigen, som næsten er væk. Ud over at Trine er et rigtig behageligt menneske, føles behandlingerne også som ren selvforkælelse. Tak for tre virkelig gode oplevelser. Jeg kommer helt sikkert igen til efteråret. Bh Betina

5 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Shellac til "kommende dyr dame"

Shellac til "kommende dyr dame"
Min datter på 10,5 har fået lov til at få lavet negle (efter lang tids sukken) i shellac. Trine er en meget tålmodig dame, der nu har lavet shellac (uden alle mulige ting i) til en meget tilfreds kunde. Nailart og ekstra tid, da lidt nervøs førstegangskunde. Er selv fast kunde, dog får jeg ikke lavet negle. Datteren er nu stor fan, så det bliver nok ikke sidste gang hun gør den slags.

27 de agosto de 2025

Resposta de Bargisenbeauty

Mange tak for de fine ord, hun er så sød din datter og meget kreativ :) tak for jeres besøg og det ville kun glæde mig at se hende tilbage igen en dag
De bedste hilsner
Trine

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse – tak til den sødeste medarbejder! ❤️
Jeg vil bare sige tusind tak til Trine. Hun var simpelthen så sød, rolig og professionel – jeg følte mig tryg og rigtig godt behandlet hele vejen igennem. Det gør virkelig en forskel, når man bliver mødt med et smil og oprigtig omsorg. Kan virkelig varmt anbefales!🤩

26 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg er bybt rystet

Jeg er bybt rystet, kom til min anden behandling som jeg havde betalt forud hos Bargisenbeauty i Jyllinge.
Jeg ville være ærlig, da jeg havde fundet de samme produkter på nettet jeg kunne spare 700 kr så dem købte jeg.Det skulle jeg ikke have gjort ifølge behandler
Hun mente hun havde ret til at afvise mig, hvilket jeg finder uanstændigt. Jeg blev noget chokeret over hendes overfusning
Vi lever trods alt i et frit land og kan handle hvor det passer os.
Hun mente desuden Hun havde brugt meget tid på mig 40 min blev det til. Hun sagde desuden at hvis hendes chef var tilstede ville jeg blive smidt ud af salonen, følte mig truet derfor gik jeg frivilligt.

20 de fevereiro de 2024

Resposta de Bargisenbeauty

Er dit navn ikke Majbritt?
Jeg har talt med min medarbejder.
Jeg beklager meget din oplevelse
For at forklare dig en smule om hvordan små forretninger overlever, så er det at vi udfører profesionelle målrettede niche behandlinger- vi bruger tid og energi på at sætte dig ind i hvordan du bedst plejer din hud. Det er vores uddannelse og ekspertise der udnyttes når du vælger at købe produkter et andet sted.
Hn shoppen kan jeg godt stå inde for og desværre sælger hun som den eneste så billigt at vi andre ikke kan være med. De andre udbydere er som regel ikke danske og produkter af kopier eller produkter der er udløbet eller ikke bevaret ved korrekt temperatur.
Som udgangs punkt er det altid dårlig stil ikke at støtte de små forretninger der gør al arbejdet og du så vælger at gå bagom og støtte et andet sted- du kunne ha spurgt om vi kunne matche prisen. Lige nu har vi feks 20% på alt Guinot.
Vi ønsker dig al Lykke fremover
Vh Trine

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været fast kunde hos Trine i…

Jeg har været fast kunde hos Trine i mange år. Det er både hvad angår gelé negle, ansigtsbehandling og køb af produkter. Altid fantastisk kvalitet, masser af gode råd og ikke mindste meget personlig og fantastisk service. Jeg kan kun anbefale andre at give sig selv denne oplevelse. Eneste minus er det er vanedannende :-)

28 de setembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Snyder

Snyder. Tilbyder en gratis behandling, når man har købt én til fuld pris. I tilbuddet stod der 600kr, men de opkrævede 700kr. Når man så har købt en behandling til 700kr, aflyser de den gratis tid og er derefter umulige at komme i kontakt med. Snyder bare folk.

28 de dezembro de 2022

Resposta de Bargisenbeauty

Kære silke. Øv hvor er det ærgerligt du har haft den oplevelse, hvis du har skrevet en mail til os så vi havde haft en chance for at høre din historie, og tydelig misforståelse. Vi snyder bestemt ikke nogen- at du har betalt en anden pris er formentlig fordi vi har flere kampagner kørende men du skulle bare ha sagt det da du var i klinikken. Vi her kun for at hjælpe. Jeg har prøvet at finde dig i vores system men du dukker ikke op. Vh Trine Bargisen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bargisen er et sted med super søde…

Bargisen er et sted med super søde behandlere. Servicen er helt i top, og man føler sig velkommen fra det øjeblik, man træder ind af døren. Jeg har fået både neglebehandling og ansigtsbehandlinger.

20 de setembro de 2022

Fantastisk klinik

Trine Bargisen og ansatte yder den hjerteligste service, som gør at jeg har været fast kunde i mange år. Jeg går altid derfra med smil på læben og yderst tilfreds med behandling og resultat.

23 de setembro de 2022

Sød og professionel behandling

Trine er altid glad og smilende - uanset hvor travlt der er. Trine formår at få kunden til at føle sig forkælet og i centrum.
Derudover yder Trine altid en professionel ydelse og rådgivning.
Trine og Bargisen Beauty får mine varmeste anbefalinger.

27 de setembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vil aldrig gå andre steder hen

Jeg er blevet voksbehandlet på ben og bikini af klinikkens kompetente og professionelle medarbejdere siden klinikken åbnede i København. Jeg er imponeret over det resultat, som jeg kan se på mine ben! Jeg bliver altid mødt med smil, tålmodighed og overbærenhed også når det hele er groet til :-)
Høj faglig standard samt overskud og venlighed er kvindernes styrke, og jeg har prøvet mange steder i de 30 år, jeg har fået voksbehandlinger i København!

28 de setembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har igennem flere år fået lavet…

Jeg har igennem flere år fået lavet negle med shellack hos Trine og hendes dygtige medarbejdere. Resultatet er altid super flot og der er en god stemning under seancen. Og så er der gode rabatordninger, hvis man et til🥰👍.
Anbefaler Trine og co hvis du vil have fine negle 😍

1 de junho de 2022

Flotte bryn og vipper

Jeg får ca. hver måned farvet og rettet bryn og vipper hos jer. Altid en rar og god oplevelse i et roligt miljø. Og hver gang har jeg været meget tilfreds med resultatet. Det pynter. :-)

23 de agosto de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais