Heb er op dit moment nog niet besteld, maar sta versteld van hun bereidwilligheid, hoe ze meedenken met de klant en actief op zoek gaan naar een oplossing om de klant tevreden te stellen. Nog nooit e... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vivaro gekocht 1,5 jaar geleden. 15-20 keer binnen geweest wegens problemen in garantie. Zogezegd uiteindelijk opgelost door een chiptuner van hen. De wagen is nu buiten garantie en probleem is weer... Ver mais
Zeer ontevreden klant Mijn ervaring met Garage Bariseau – Nissan Roeselare is ronduit teleurstellend. Mijn auto maakt storende geluiden aan de remschijven, maar de techniekers weigeren er iets... Ver mais
zelf ooit een nieuwe wagen gekocht ginder (want idd verkopen kunnen ze wel) en nu een wagen via het werk. Toen niet tevreden en nu nog steeds niet. Komen hun afspraken niet na, herstellingen duren en... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Brugsesteenweg 572, 8800, Roeselare, Bélgica
- 051 23 23 80
- klantendienst@bariseaumottrie.be
- bariseaumottrie.be
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
eigenlijke aflevering is door DCV…
eigenlijke aflevering is door DCV motors gebeurd.
Hannelore deed dit prima,tot 2 uur uitleg gegeven en getoond.
ook nadien als iets nog niet duidelijk was.
wat van de dealers niet altijd kan gezegd worden.
Snelle en correcte afhandeling.
Levertermijn werd niet aangehouden
Levertermijn werd niet aangehouden, maar mss was dit buiten de wil van de fabrikant ivm toelevering onderdelen
Blij met aankoop 2de hands tof wagentje
Correct
Een extra omdat de wagen later geleverd is geweest dan dat er op papier stond mogen ontvangen. Steeds correct op de hoogte gebracht geweest ivm de verschuiving van leveringsdatum
Al jarenlang klant ,en nog altijd heel…
Al jarenlang klant ,en nog altijd heel erg tevreden ,zowel van de service als van de wagens 👍
Alles gebeurd correct.
Goede uitleg en begeleiding tijdens…
Goede uitleg en begeleiding tijdens bezoek toonzaal , aankoop en afhaling auto , top.
aanrader plug in h. van Opel
Zonder verwachtingen binnen gestapt, want we waren nog geen klant.
We waren van plan de nieuwe RAV 4 plug in h. te kopen
Prachtig tegenvoorstel gekregen in Waregem bij BM!
Grandlan X plug in full option, directiewagen van 1 jaar oud.
Nog steeds tevreden over onze aankoop.
plezier om mee te rijden!
duidelijke uitleg zonder foefels van Anthony = toppertje
Wagen werd in perfecte staat bezorgd.
Anthony, nog eens bedankt é
Davy
x
De verkoper heeft ons alle info gegeven…
De verkoper heeft ons alle info gegeven voor de aankoop. Bij de levering kregen wij ook nog de nodige toelichting, werden onze GSM's gekoppeld aan het systeem,....
Ik ben heel tevreden over de wijze van werken, zowel van de verkoper zelf als van de andere personeelsleden waarmee wij contact hebben gehad tot op heden: iedereen heel vriendelijk en behulpzaam.
Ik heb er het volste vertrouwen in dat ook bij onderhoud,... de service heel goed zal zijn.
Altijd perfecte service
Afhalen wagen
ik woon in Kortrijk .
Het was onmogelijk de wagen op te halen in het filiaal in Kortrijk , ik moest naar Roeselare komen .Dit niettegenstaande de vertegenwoordiger wel de verplaatsing doen .
Zeer correct en professioneel geholpen…
Zeer correct en professioneel geholpen geweest!
Heel tevreden over de service bij…
Heel tevreden over de service bij aankoop van mijn wagen. Ook achteraf met vragen en checkup na verkoop heel tevreden. Geen minuut spijt dat ik mijn auto bij Bariseau Mottrie Ieper heb aangekocht.
Très heureux de notre achat
Très heureux de notre achat , petit soucis avec une géométrie mais très vite résolu et pris en charge par le garage . Encore merci a vous pour votre sérieux.
Héél tevreden over de garage en de…
Héél tevreden over de garage en de wagen, vriendelijk personeel,heb zeker geen minpunten.
Ik heb goede uitleg en vriendelijk…
Ik heb goede uitleg en vriendelijk onthaald geweest
Zeer professioneel en snelle opvolging
Zeer professioneel en snelle opvolging. Personeel zoekt mee voor een voordelige oplossing.
Zeer tevreden van de service en klantvriendelijkheid.
Naverkoop?
Naverkoop?! Niets, nul, nada! Geen Mottrie meer hier alvast.. het gaat over de vestiging Roeselare.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.