Super service fra bestilling til levering. Havde de 2 sødeste bartendere ude der havde fuld styr på det hele og vigtigst af alt - lækre drinks = festlige og glafe gæster. Den varmeste anbefaling herfr... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg kan varmt anbefale at booke bartenderbar.dk. Jeg holdt min 40-års fødselsdag med to års forsinkelse pga. corona, og selv om der var store logistiske problemer i min ende i forhold til adgang til... Ver mais
A empresa respondeu
Super forløb - Har netop afholdt årets julefrokost hvor BartenderBar servede cocktail for 80 mennesker - De ankom som planlagt og serverede de fineste drinks i 4 timer. Var smilende og venlige. Fedt... Ver mais
A empresa respondeu
Very professional barkeeper service. All equipment was delivered a few hours before the party. The barkeeper arrived 45min prior to when he was supposed to start and set up the bar. Drinks were grea... Ver mais
A empresa respondeu
BartenderBar.dk leverer mobilbarløsninger skræddersyet til små og store arrangementer overalt i Danmark. Vi medbringer alt! 1x Mobil cocktailbar, bartendere, bar-udstyr, alkohol/spiritus, frisk frugt, is mm. Du undgår planlægning, indkøb og servering – og kan i stedet trygt overlade alt til os.
Automatikvej 1, 4 sal., 2860, Søborg, Dinamarca
5/5 på service og tilgængelighed, eneste der trækker ned var en lidt bøvlet og akavet opsætning af baren. :)

Resposta da Bartenderbar.dk - Lej en bartender til fest
Vi havde lejet dem til vores bryllupsfest, og det var bare fantastisk! Alt kørte som det skulle og mega lækre cocktails😍

Resposta da Bartenderbar.dk - Lej en bartender til fest
Fungerede super godt ! MEGA god service fra start til slut - svarer hurtigt på henvendelser og er utrolig hjælpsomme ! Rigtig søde bartendere der har styr på deres drinks som smagte SÅ godt !

Resposta da Bartenderbar.dk - Lej en bartender til fest
Perfekt på alle måder og med til at gære festen top god. Søde og dygtige og servicemindede bartendere. 100 % tilfreds!!

Resposta da Bartenderbar.dk - Lej en bartender til fest
I var bare for gode til min lille fest i onsdags, tak for at lave super lækre cocktails og drinks, det hele spillede og alle blev tipsy.

Resposta da Bartenderbar.dk - Lej en bartender til fest
Suveræne cocktails som giver festen det extra! Vi er forholdsvis kræsne ift kvalitet af cocktails, og vi havde en virkelig god oplevelse med
Jer.
Det var svært at vælge cocktail leverandør på forhånd da vi ikke havde smagt noget inden. Men vi er glade for at vi valgte jer. :)

Resposta da Bartenderbar.dk - Lej en bartender til fest
Helt vild fantastisk service, kan kun varmt anbefale at benytte bartenderbar.dk Der var styr på alt det praktiske op til selve festen, og deres bartender til feste var super dygtig og lavede de flotteste og bedste drinks. Det er ikke sidste gang jeg selv bruger dem

Kanongod service!
Jeg Stillede mange spørgsmål før eventet og fik altid lynhurtigt og venligt svar. Følte mig godt hjulpet og vejledt hele vejen.
Til selve eventet var det super søde og gode bartendere. Med et all around godt setup!

Resposta da Bartenderbar.dk - Lej en bartender til fest
I Lørdags havde Standoutmedia A/S fornøjelsen af at have Bartenderbar.dk på besøg til vores fastelavns fest
Vi blev ringet op af en høflig ung mand som informeret at de var ankommet på stedet.
En i mødekommende pige satte baren op og der var styr på ALT !
Jeres Drinks var Mega velsmagende og den unge pige havde gjort nogle drinks klar med det samme, så man stod ikke i kø hvilket var et plus :D
Oprydningen til sidst var tip top.
VI havde en skøn aften takket være jer!

Resposta da Bartenderbar.dk - Lej en bartender til fest
We worked with bartenderbar for our Christmas party, and everything ran smoothly! The service and customer support were great, the bartender they sent for the party was very professional and fun, and the cocktails were delicious. We will certainly work with them again in the future, and would definitely recommend them to others too.

Resposta da Bartenderbar.dk - Lej en bartender til fest
Vi er så glade for, at vi hyrede bartenderbar til vores julefrokost. Mega søde mennesker, både dem som leverede og hentede og også bartenderen på selve aftenen. Derudover har vi også oplevet rigtig god kundeservice når vi har henvendt os og fået sms'er om tidspunkter for aftaler. Og drinksene smagte super godt - virkelig! Kæmpe anbefaling herfra.

Resposta da Bartenderbar.dk - Lej en bartender til fest
Super god betjening. Vi har ikke haft arbejde i løbet af aftenen ifm. servering af drinks - det sørgede den dygtige bartender for. Absolut value for money.

Resposta da Bartenderbar.dk - Lej en bartender til fest
God og hurtig kommunikation, præcis levering, søde bartendere og gode drinks! Drinks ikke helt så fulde af frugt og grønt som på billederne, men det var lækkert alligevel.

Resposta da Bartenderbar.dk - Lej en bartender til fest
Rigtig god oplevelse, der var styr på tingene under hele arrangementet.

Resposta da Bartenderbar.dk - Lej en bartender til fest
Fuldstændig fantastisk koncept ! Og vildt professionelt og så søde bartendere. ALT spillet til vores fest. Tak - og så mega gode velsmagende drinks 👌🏻👌🏻

Resposta da Bartenderbar.dk - Lej en bartender til fest
Hyggelig aften med dejlige cocktails i lange baner - kun lidt ventetid ved første omgang men ellers var der godt gang i serveringen. Fed koncept, når aftenen skal bruges til hygge og gode drinks 😊😊

Resposta da Bartenderbar.dk - Lej en bartender til fest
Servicen op til vores fest var professionel, men samtidig meget personlig Man fornemmede, der var styr på tingene og der var tilstrækkelig fleksibilitet.
Under festen havde vi nogle både venlige, smilende og professionelle bartendere, som lavede nogle virkelig gode drinks. Der var stor ros fra alle gæster. Jeg vil helt bestemt både anbefale dette setup til andre og kommer også selv til at bruge Bartenderbar.dk igen. Hele konceptet fungerer bare. Det var nem en løsning for os og vi var meget glade for vores valg. Det var hele prisen værd.

Resposta da Bartenderbar.dk - Lej en bartender til fest
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.