Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jan van Kuijk van Basecamp is een ervaren vakman, die weet wat hij doet. Hij is altijd bereikbaar en geeft binnen no time antwoord op je vraag en lost je probleem gelijk op. Bovenal een prettig persoo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ervaar Jan als zeer vriendelijk, goedgehumeurd, positief en toegankelijk. Je kan Jan altijd bellen, ook 's avonds en in het weekend en hij zal waar mogelijk dringende problemen zo snel mogelijk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Afgelopen week voor het eerst met Jan gewerkt en dit was een positieve ervaring. Jan is goed bereikbaar en is aan te raden voor zowel beginner -als gevorderden die extra ondersteuning nodig heeft. D... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de marketing na Internet

Wij zijn specialisten in SEO, SEA, CRO, GBP en Online Marketing voor WordPress. We bieden unieke oplossingen voor onze klanten om hen te helpen hun online marketingdoelen te bereiken. Het gebruik van Google Bedrijfsprofiel (of Google My Business of Google mijn Bedrijf zoals het voorheen heette) neemt een grote vlucht. Wij hebben ruime ervaring in het vindbaar maken hiermee! Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen!

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

112 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik had eerder 5 sterren gegeven

Ik had eerder 5 sterren gegeven, helaas is het hierna niet helemaal gegaan zoals ik had gehoopt. Door een serververhuizing van Basecamp kwam ik enorm in de problemen en is dit niet goed opgepakt. ik kan de 5 sterren niet weghalen dus dan maar zo.
Erg jammer want het leek veelbelovend.

8 de março de 2022
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jan revamped onze Wordpress website die…

Jan revamped onze Wordpress website die dringend aan software updates toe was. Hij haalde er een serie fouten uit.Communiceerde uitstekend met ons. Heeft een paar lastige kunstjes uitgehaald om een 3D-tour tijdelijk te hosten die wij voor een klant maakten. Voor mij is Jan onze web-ICT-afdeling, efficient, effectief en plezierig. Peace of mind voor mij. En niet duur. Heeft voor andere specifieke klussen zijn netwerk voor mij beschikbaar gemaakt (emailhosting, Google Analytics). Daar doe ik het voor als ZZP'er!

28 de agosto de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijk, kundig, sociaal, betrouwbaar, betrokken, makkelijk bereikbaar.

Ik ervaar Jan als zeer vriendelijk, goedgehumeurd, positief en toegankelijk.
Je kan Jan altijd bellen, ook 's avonds en in het weekend en hij zal waar mogelijk dringende problemen zo snel mogelijk oplossen. Heel fijn.
Jan is betrokken en komt afspraken altijd na.
Ik ben heel blij dat ik bij Jan terecht kan met allerlei vragen over mijn website.

25 de agosto de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat ik fijn vind is dat hij snel iets…

Wat ik fijn vind is dat hij snel iets doet, bereikbaar is, en snapt wat je vraagt. Ik heb nogal slechte ervaringen met andere bedrijfjes en die leken de facturen met een natte vinger bij elkaar te verzinnen, daar heb je bij dit bedrijf zeker geen last van.

20 de agosto de 2021

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.