Basicandally Avaliações

1.194
O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snygg design på själva kalsongerna och läckage skyddet fungerar till 100%. Kan verkligen rekommendera dessa till alla som har problem med att vi går försent på toa eller dropparna som kommer efter to... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lars Larsen! Tidligere indehaver af TipTop fashion samt spreeglee.com har i Mit Liv ℹ detailhandel nok købt 100000 pr under hacker ! Fra Alle brands ! Jeres er faktisk De bedste Jeg nogensinde har... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har købt deres underbukser et par… Har købt deres underbukser et par gange. Går til dagligt i hvide uniformsbukser, hvor ALT kan ses. Disse underbukser giver virkelig en god tryghed mht. Efterdryp.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik byttet produkt ved hjælp fra kundesupport. Havde problemer med at bestille varen i bomuld som endte med at jeg uforvarende bestilte bambus. Havde derefter problemer med at bruge returportalen.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja especializada em roupas íntimas

Escrito pela empresa

Basically underwear, but then again! Banebrydende undertøj til mænd - De originale BASIC+ALLY boxershorts forhindrer det pinlige "fingeraftryk" på bukserne, som alle mænd kender til. Hemmeligheden er den skjulte Gravity Membrane™.som hjælper dig med at undgå de pinlige pletter på buskerne. Miljøbevidst produceret i Portugal - lavet af det blødeste og lækreste bambus stof.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.194)

340 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig godt produkt der lever op til…

Rigtig godt produkt der lever op til sin beskrivelse
Og en hurtig levering ved bestilling.
God blød kvalitet.

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at produktet lever op til beskrivelsen, at leveringen var hurtig – og at du er tilfreds med den bløde kvalitet.

Super kvalitet og hurtig levering

Super kvalitet og hurtig levering

19 de dezembro de 2025

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og den hurtige levering 👍

Basic+Ally - kompromisløst kvalitet

Basic+Ally har formået at skabe nogle virkelig lækkert produkter, der kombinerer 2 vigtige funktioner, nemlig komfort og funktionalitet.
Men de stopper ikke der, da de tager ansvar for deres produkter, der er skabt med omhu, bæredygtighed og respekt for mennesker og planeten.
Respekt for det vigtige valg om at drive virksomhed på, og derfor vil jeg være en loyal kunde, og kan kun anbefale Basic+Ally. 🫶

Resposta da Basicandally

Tusind tak for den meget flotte og gennemarbejdede anmeldelse.
Det betyder enormt meget for os at høre, at du værdsætter både komforten, funktionaliteten og den måde, vi vælger at drive vores virksomhed på.
Din tillid og loyalitet tager vi ikke for givet – tak for anbefalingen 🫶

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Underbukserne holder dig effektiv tørt…

Underbukserne holder dig effektiv tørt ved efterdryp og mindre urinlækager.

Tusind tak for din anmeldelse.
Det er godt at høre, at underbukserne giver dig den tryghed i hverdagen, de er udviklet til. 😃

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et totalt i orden produkt

Et totalt i orden produkt. De holder, hvad de lover - og heldigvis også på den sidste dråbe, der ved et uheld slap ud. Kan klart anbefales - og leveringen var også til topkarakter.

14 de maio de 2025

Tusind tak for din anmeldelse.
Det er virkelig godt at høre, at produktet lever op til forventningerne – også når det gælder den sidste dråbe 😉
Og dejligt at leveringen også fik topkarakter, tak for anbefalingen.

Det er et super produkt de leverer

Det er et super produkt de leverer

30 de junho de 2025

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med produktet – tak fordi du tog dig tid til at dele det.

Superb product delivered fast

Superb product delivered fast - and at an affordable price!

9 de janeiro de 2026

Resposta da Basicandally

Thank you very much for your review.
Great to hear that you’re happy with the product, the fast delivery, and that you find the price affordable as well.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professional service and good product

Fremragende produkt - meget behagelige underbukser. Og fin service ved køb/levering.

14 de janeiro de 2025

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplever både produktet som behageligt og servicen omkring køb og levering som god – det sætter vi stor pris på.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er de bedste under-rør jeg har haft…

Det er de bedste under-rør jeg har haft i årevis. Calvin Klein, Armani og Jockey og hvad de ellers hedder: go home - i kan ikke nå de her drenge til sokkeholderne.

LOOK MOM, WE'VE MADE IT! 😃

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse.
Det er noget af en sammenligning – og vi tager den med et stort smil 😄
Virkelig fedt at høre, at vores “under-rør” slår de klassiske mærker for dig – det betyder mere, end du tror!

Excellent product

Have been using these briefs for quite a while. Very good quality and always great service when ordering.

Resposta da Basicandally

Thank you very much for your review.
Great to hear that you’ve been using the briefs for a long time and that both the quality and our service keep meeting your expectations 🙂

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fin og hurtig levering af gode…

Fin og hurtig levering af gode produkter!

5 de janeiro de 2026

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at både leveringen og produkterne levede op til forventningerne 👍

Helt perfekte

Helt perfekte
- jeg kan kun bruge BasicAndAlly undertøj nu

5 de setembro de 2025

Resposta da Basicandally

Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Hvor er det fedt at høre, at BASIC+ALLY nu er det eneste undertøj, der dur for dig – det tager vi som et kæmpe kompliment 😄

Gode produkter

Gode produkter . Har både underbukser og T-shirts

17 de dezembro de 2025

Tusind tak for din anmeldelse.
Fedt at høre, at du er tilfreds med både underbukser og T-shirts – det sætter vi stor pris på 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt i gennem et par super friske unge…

Helt i gennem et par super friske unge mennesker der har styr på deres forretning. Jeg kan 110% anbefale at prøve deres produkter, det er de bedste underbukser jeg nogensinde har haft. Så Køb køb køb.... :-D

14 de julho de 2025

Resposta da Basicandally

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse!
Det betyder virkelig meget for os at høre, at både produkter og oplevelsen rammer plet 😄
Vi sætter kæmpe pris på anbefalingen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Basic+Ally have the best shorts

I have nothing but good things to say about my purchases at Basic+Ally. I can recommend them. They are professional

24 de janeiro de 2025

Resposta da Basicandally

Thank you so much for your kind words
We’re really happy to hear that you’ve had such great experiences with both our products and our service.
Thanks a lot for the recommendation 😄

Har kun godt at sige!

Har kun godt at sige om produkt, service, levering og hvad der ellers kan være - anbefaling herfra!

Resposta da Basicandally

Tusind tak for den skønne anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at både produkt, service og levering lever op til forventningerne.

/ /Henrik

Kan anbefales

Gode produkter og god service med hurtig levering.

29 de outubro de 2025

Resposta da Basicandally

Tusind tak for din anmeldelse! 🙌
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både produkterne, servicen og den hurtige levering 😄

// Henrik

God kvalitet

God kvalitet, god pasform, fair pris, god service

14 de dezembro de 2025

Resposta da Basicandally

Hvor er det godt at høre - tusinde tak for at du deler! 😃

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt er godt ved denne virksomhed

Alt er godt ved denne virksomhed, har handlet flere gange..

Resposta da Basicandally

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du igen har haft en god oplevelse hos os – det sætter vi stor pris på 😄

Basic+Ally

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais