Har fornylig købt et par basic langærmede her og er blevet positivt overrasket over den lækre kvalitet. Så jeg forstår godt den noget højere pris. Kunne dog godt tænke mig, at her var ensfarvede i int... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg fik et par jeans hjem i en størrelse der ikke svarede til den rigtige størrelse. Jeg returnerede dem og måtte vente op til 10 hverdage på at få mine penge retur. Jeg var i mail korrespondance med... Ver mais
A empresa respondeu
Jeansene levede i den grad op til min forventning. Fantastisk lækker mørk farve og dejligt tung kvalitet, ja tak👌 Jeg valgte EA rinse wash i 3x, kunne måske godt have valgt 2x. Selv om de er lidt ru... Ver mais
A empresa respondeu
Til Flyttesalg på Kigkurren blev garderoben fyldt op med lækre materialer i klassisk design med et twist i skønne farver og design. Virkelig fornøjeligt med dansk kvalitetsdesign, der sigter på d... Ver mais
A empresa respondeu
Verden har ikke brug for mere tøj, den har brug for bedre tøj. Vi brænder for tidløst og miljøvenligt tøj, der altid ligger øverst i garderoben. Tøj som du vil have på igen og igen. Vi brænder for low impact fashion som holder længere, end bare en enkelt sæson. Dette har været idéen bag Basic Apparel siden 2013 og det er det stadig i dag. Hos Basic Apparel drømmer vi om at tegne og designe hver eneste lille detalje, med passion og målrettethed. Vi er et lille team, som elsker tidsløst design og er inspireret af naturen - næsten ligeså meget, som vi elsker naturen selv. Vores passion er at dyrke original og miljøvenligt mode, som får dig til, at føle dig godt tilpas. Vi håber du kan lide vores grundværdier og vil være med til, at gøre modeindustrien til et bedre sted. Vi lægger stor vægt på, hvordan vi producerer vores tøj og hvem vi producerer det med. For at minimere vores CO2-fodprint og sikre den højeste kvalitet, producerer vi hovedparten af vores tøj på familieejede fabrikker i Tyrkiet. Fabrikken har dokumentation for deres sikre og fair arbejdsforhold, hvorfor vi besøger dem regelmæssigt og følger op på kvaliteten af arbejdet. Ingen kan nemlig føle sig godt tilpas i tøj, der produceres under umenneskelige arbejdsforhold.
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Har købt jeres tøj i mange år nu, og har skabet fyldt 😅 Det holder sig rigtig pænt🤗 Og så er jeg så heldig at vi i Slagelse har en skøn lille butik ‘Kant’ hvor jeg også kan få fingre i jeres bukser mv. Elsker det😍

Resposta de Basic apparel
De rigtige holdninger. Set jeg sørger efter. Og en hurtig og effektiv bestilling og levering.

Resposta de Basic apparel
Hurtig levering af den skønneste olivenfarvede jakke, som jeg bruger hver dag. Den er super flot i snit, og jeg håber, den kan holde i mange år. Der er nogle fine detaljer på den, og den er vendbar. SÅ lækker.

Resposta de Basic apparel
Super lækkert blødt tøj der både er smukt og har en god og behagelig pasform.
Virkelig god service, fik straks byttet et par bukser, der viste sig at ha’ en fejl.
Kan på det varmeste anbefale Basic apparel.👍🏻

Resposta de Basic apparel
Hurtig ekspedition, og helt perfekte varer

Resposta de Basic apparel
Tak for god service og hurtig levering, så det kom med i ferie kufferten. Skønt at have på!

Resposta de Basic apparel
Lækkert tøj, god kvalitet og super service, samt hurtig levering.

Resposta de Basic apparel
Dårlig kundeservice og åndssvagt retursystem. Fragten koster penge ligegyldigt, hvor meget man køber for, og man skal iøvrigt selv betale retur. Det gør det umuligt at finde den rigtige størrelse jeans uden at kunne prøve dem. Dårlig kundeservice.

Resposta de Basic apparel
Elsker tøjet og konceptet. Dejligt med lækkert hverdagstøj når man bruger “uniform” i sit arbejde. Dejlig og brugervenlig hjemmeside og altid hurtig og nem ekspedition. Mine varmeste anbefalinger ❤️

Resposta de Basic apparel
Varen var som beskrevet, og levede op til mine forventninger👍

Resposta de Basic apparel
Fast og yderst tilfreds kunde her og jeg giver Basic Apparel mine varmeste anbefalinger. Igen og igen, men gode nyheder kan jo ikke spredes for lidt. Kvalitetstøj til fair priser og det ender altid med at blive yndlingstøjet, der er på hver uge.

Resposta de Basic apparel
Her finder man gode modeller i dejlig kvalitet.

Resposta de Basic apparel
Fine og lækre bluser, I har. Har købt til min datter - I forhandler desværre ikke bluser i min størrelse - og hun er vild med jeres ting. Ja, det ville være dejligt, hvis I på sigt kunne tilbyde tøjet i store størrelser, så vi alle kunne være med! Ellers elsker jeg jeres meget fine og hurtige betjening! 👍🌷

Altid lækre bluser👍.
Nogle gange kunne det være rart med lidt mindre modeller højde 165 og str. L

Resposta de Basic apparel
God og effektiv behandling af ordre.
Havde på et tidspunkt en forespørgsel og fik lynhurtigt en tilbagemelding
Lækre produkter

Resposta de Basic apparel
Så glad for at handle hos Basic apparel.
Tøjet er af god kvalitet, pænt pakket ind. Hurtig levering fra bestilling til pakken er modtaget. Og så har de et godt stort udvalg. Og nemt at sende retur.
Eneste minus, kunne være at i forhold til hvor bæredygtige deres tøj er, kunne der måske godt kigges på hvor bæredygtig deres pakker/indpakning er :-)

Resposta de Basic apparel
Jeg bestilte en vinterjakke i går, og kunne allerede hente pakken i dag.
Super nemt og hurtigt.
Ikke sidste gang jeg handler hos Basic Apparel!

Så fine bukser - og til fantastisk udsalgspris 🤩

Resposta de Basic apparel
Jeg synes desværre ikke der er sammenhæng mellem pris og kvalitet 😫 Har købt trøjer og bukser fra BA, og de er meget hurtigt blevet slidte at se på, gået i stykker eller kommet til at lugte 😕 Godt nok skuffende… super ærgerligt for vil meget gerne støtte initiativet! Opdatering: BA har henvendt sig her på TP for at hjælpe - det er super service!

Resposta de Basic apparel
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.