Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har tidligere købt produkter, som har hjulpet os meget. Herudover har jeg ved seneste køb oplevet super rådgivning, via mail, så sender de bedste anbefalinger både i forhold til produkter og ser... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde fulgt lidt med på Insta, og startede med en Ja-tak-tilbudspakke. En god måde at komme igang på, og især Mug-skimmel sprayen har vi haft stor glæde af. Jeg er en lykkelig ejer af en campingvo... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig kundeservice, da der ikke rigtigt bliver besvaret mails. Produktet er okay, dog langt fra så effektivt som der vises på videoer basicclean laver. Mikrofiberkluden som medfølger laver sorte misf... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte “Louises favoritter” som inkluderer kalkrens, mug og skimmel, unirens samt klud, svamp, børste mv. Jeg har været SÅ glad! Især for kalkrensen, endelig et produkt der virkelig virker! Mine kl... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Produtos de Limpeza

Informação fornecida por fontes externas variadas

Basic Clean er leverandør af højkoncentrerede rengøringsmidler til det professionelle marked. Vores rengøringsmidler forhandles via vores hjemmeside eller via vores kundecenter. Vi udbyder en enkelt og overskuelig produktserie af rengøringsmidler, og det er ekstremt vigtigt for os at vores rengøringsmidler gør rengøringen let og lige til. Rengøringsmidler er ikke bare rengøringsmidler, men med Basic Cleans rengøringsmidler får du den bedste kvalitet og dermed de bedste resultater. Vi håber at du bliver glad for vores rengøringsmidler, og vi er altid behjælpelige hvis du har spørgsmål angående vores rengøringsmidler eller rengøringsudstyr...

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 93% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Jeg er fan

Jeg er fan. Jeg har vindues, kalk, skimmel og mug produkter og det virker. Jeg har glasklude, alm. klude, støvkoste og grej til vindues vask. Jeg er så glad for produkterne og den gode service.
Jeg har lige købt klude til gave til datter/svigerdatter. :-)

19 de novembro de 2024

Hej Inge
Tak for din flotte og søde anmeldelse

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pletter forsvandt for øjnene af mig!

Jeg har prøvet alverdens produkter og husmor tricks, til sorte genstridige pletter i fuger i brusenichen og i trævinduesrammer, uden held!

Jeg har nu forsøgt med mug og skimmelrensen fra basicclean- og de forsvandt seriøst for øjnene af mig på under 5 minutter!!! 😲
Der skulle næsten ikke skrubbes og den hvide maling på vinduerne er uden pletter nu, det er helt magisk!
Det er fantastisk med et produkt som faktisk virker i dybden, og med det samme. Tak for produktet! 🤩

Det er SÅ tilfredsstillende at få ens hjem til skinne som nyt! Og børnene elsker det dufter lidt af svømmehal bagefter ☺️

Kan KLART ANBEFALES!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

18 de novembro de 2024

Hej Katrine

Tak for din flotte og meget søde anmeldelse af os
det betyder enormt meget for os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Her er der et produkt der er lige så…

Her er der et produkt der er lige så effektiv som deres service. Har brugt det i flere år. Dejligt med gulve der fortsat ser pæne og nye ud. Ingen.matte overflader. Og ikke nødvendigt at bruge bilvoks i bruseniche for at vandet preller af og det er let at tørre uden striber og kalk pletter. Så uanset produkt er det effektiv drøj og lækker i brug. Min største anbefaling

14 de novembro de 2024

Hej Lone
Tak for din flotte o g meget søde anmeldelse af os

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bedste produkter jeg har prøvet

Jeg er helt vildt tilfreds med min oplevelse. Der var hurtig levering, rigtig god kundeservice, og alle produkterne levede op til alle mine forventninger. Kan varmt anbefales ♥️

13 de novembro de 2024

Resposta de Basicclean

Tusind tak ❤️ det glæder os duber glad og tilfreds

Fantastiske rengøringsmidler

Fantastiske rengøringsmidler. Jeg er fan, og handler kun mine rengøringsmidler hos Basicclean.

11 de novembro de 2024

Hej Jytte
tak for din flotte og meget søde anmeldelse af os

Super venlig kundeservice

Super venlig kundeservice, og meget effektive produkter!

Deres skimmelrens har fået vores badeværelse som nyt igen

8 de novembro de 2024

1000 tak for din fine anmeldelse

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geniale produkter til små priser

Har brugt MUG OG SKIMMELRENS fra Basicclean.dk og det virker fantastisk.
Har fjernet mug i mine vinduer jeg ikke har kunnet fjerne med alt muligt andet, og åbningen ved mine garage porte fik en tur og udrettede mirakler.
MIRAKELSVAMP'en er virkelig også vildt gode til at fjerne misfarvninger fra døre, vægge og paneler.
De produkter jeg har købt er alle pengene værd

8 de novembro de 2024

Fra ❤️ tak 🙏

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg havde store forventninger til jeres…

Jeg havde store forventninger til jeres produkter, efter at have set mange af de videoer i har lavet med før og efter behandlinger. Jeg har selv en brusekabine med mørkegrå skiferfliser, som var blevet temmelig grimme af kalk. Jeg fik anbefalet af jer at købe jeres shine-up pakke. Jeg har fulgt brugsanvisningen til punkt og prikke og har givet brusekabinen to behandlinger. Der er INGEN forskel! Jeg vil næsten sige, at det er blevet lidt værre, for det er som om er der nu er kommet striber i kalken. Det var en øv-oplevelse og spild af penge. Kommer ikke til at købe jeres produkter igen.

28 de outubro de 2024

Hej Nulle
tak for din anmeldelse.
Jeg er ked af din oplevelse.
Nogen projekter skal have flere omgange af processen, alt efter udgangs punktet.

Dårlige fiberklude

Jeg købte fiberklude til køkken og badeværelse. Desværre bliver de ikke ikke rene efter 60 grader vask, hvilket er den anbefalet temperatur. De lugter sure.
Firmaet forsøgte at hjælpe ved at ville sælge mig et af deres produkter, jeg
skulle tilsætte ved vask. Dette har jeg ikke prøvet, da jeg ikke ønsker at købe flere varer fra firmaet, der måske ikke dur.
Jeg ønsker ikke at handle her igen

18 de outubro de 2024

Hej Lise

Du er den eneste, som i nogensinde, der har klager over vores klude dufter surt!

Hvis de lugter surt er det fordi du enten
1. Har opbevaret dem for længe våde inden vaske, så bakterier og mikroorganismer er begyndt at "mugge"

2. Ikke vasket dem ordentligt eller tørret dem ordentligt.

Det har i hvert fald intet med mikrofiberkludene og gøre.

Det har vi også forsøgt at forklare dig, op til flere gange.

Vil du være klogere på hvorfor dine klude lugter grimt så læs denne:

Mvh Ricco

Stribet fliser

Trods vejledning fra kundeservice om, at man med ro i maven kunne bruge shine up pakken til vores naturfliser er resultatet at vi har fået stribet fliser af brug af produktet.
Vejledning er fulgt til punkt og prikke.
Efter kontakt til Basicclean , fastholder de at deres produkt ikke kan lave striber,
Usmagelig dårlig kundeservice med diverse beskyldninger om forkert brug af produktet trods vejledninger er fulgt. De råd som Louise rengøringsekspert sagde jeg skulle prøve, er forsøgt, men med samme resultat, stribet fliser.
Mange mail frem og tilbage uden nogen løsning. Firmaet bryder sig ikke om at deres produktet ikke virker og fastholder konstant produktet er brugt forkert. Vi har forespurgt på at få vores penge tilbage, uden held. Den eneste løsning Basicclean havde var at køre en forsikringssag om erstatning af fliser.

19 de outubro de 2024

Fantastisk sted at handle

Har købt mange artikler og altid været super tilfreds.
Købte nogle fantastiske viskestykker, men som desværre hurtigt gik i stykke i syningen hvor de skulle hænges op. Og ja jeg kunne jo bare sy dem. Men jeg reklamerede, ligeså meget fordi jeg synes de skulle vide hvordan de var i syningen. Men svaret tilbage var at de ville sende mig nogle nye. Det synes jeg virkelig er mega god service💪💪💪
Så bedste anbefalinger herfra🥰

26 de setembro de 2024

Hurtig og præcis levering

Stor hjælp med hurtig og præcis levering af 180 stk af de fantastiske latex glasklude, som var en fælles bestilling til vores bofællesskab som skulle fordeles på 85 husstande. Kompetente og imødekommende medarbejdere.
Iøvrigt fantastiske rengøringsprodukter de forhandler så alt er en REN fornøjelse med Basic Clean.

7 de outubro de 2024

Det virker mega godt.

Det virker mega godt.
Jeg har prøvet divs kalk osv fjerne og det her er bare super godt også prøvet det til ovnen også super.

Grundrens er også god og en skøn duft det efterlader ♥️💪🏻

4 de outubro de 2024

Resposta de Basicclean

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er dejlig og gå til weekend på :-)

Kh Ricco

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mug- og skimmelrens laver skjolder…

Mug- og skimmelfjerner laver skjolder på marrokanske fliser (kundeservice på instagram og mail forsikrede mig om noget andet) og fjerner ikke skimmel fra silikonefuger. Anvisning på emballagen er fulgt, men kundeservice forsøger at tørre den af på forkert håndtering. Instruktionen er ret simpel, og det kræver ikke meget at følge den. Vær forsigtig hvis du ikke vil have dine fliser ødelagt.

Levering var upåklagelig, men det bliver selvfølgelig nej tak til genkøb herfra.

1 de outubro de 2024

Hej Anja

vi har forsøgt at rådgive dig efter de bedste hensigter! og har ikke kunnet finde noget data eller rengøringsvejledniner på dine klinker, vi gør os umage hverdag i at rådgive vores kunder og er selvfølgelig træt af, at du har fået et skjold på en klinke.

Mug og skimmelrens er et af vores mest solgt og mest effektive produkter og når man ikke har succes ved 1. behandling så er det typisk fordi at skimmelsvampen har siddet rigtig længe hvilket det også god kan se ud som om i dit tilfælde.

i disse tilfælde, skal man behandle igen for at fjerne de sorte pletter og når så man i dit tilfælde har så skrøbelig en klinke, skal man overveje hvad alternativerne er.

skimmelsvamp er sundhedsskadeligt hvis det udvikler sig, og de midler der kan slå skimmelsvamp ned, kan måske gøre skade på dine klinker.

Så enten skal du behandle dine fuger meget lokalt, sørge for at mætte klinken med masser af vand inden så kemien ikke kan trænge ned i klinken.

eller acceptere skimmelsvampen vil blive ved med at udvikle sig.

MVH Ricco

Produkter der virker

Produkter der virker.
Har efterhånden købt en del forskellige produkter og de lever alle op til forventningerne og mere til.
Tryllesvampen kan virkelig trylle og mirakelsvampen er virkelig et mirakel, der får snavs andre produkter ikke kan fjerne væk meget let.
Jeg har heller aldrig opleve så effektiv en kalkfjerner.
Jeg kan kun anbefale Basic Clean.

23 de setembro de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg har i foråret købt ovnrens 19

Jeg har i foråret købt ovnrens 19, unirens quick fix 31 og mug og skimmel 10. Ovnrens og qvick rens virker super tilfredsstillende. Jeg har først brugt mug og skimmel rensen på mine silikone fuger i brusenichen nu, og den kan jeg absolut ikke anbefale. Der er ingen effekt overhovedet udover at hele huset stinker af klorin.

16 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Produkterne lever 110% op til hvad de…

Produkterne lever 110% op til hvad de lover

Jeg har prøvet deres kalkfjerner ! Wawoooo siger jeg bare den virker F….. 😲🙌

Deres mugfjerner igen wawoooo !

Og nu deres trylle svamp og deres guick fixer

Der der noget man er i tvivl om
Så ringer man bare og spørg
Og blir mødt med imødekommenhed
Tålmodighed og forståelse og guidning

Fantastisk firma med fantastiske produkter .

Lyder som en salgstale
-Men seriøst jeg er bare en meget tilfreds kunde som er væltet fuldstændig bagover deres produktet

Og deres service er 110 % iorden

Lene fra Langå

12 de setembro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais