Bassgaard Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

Detalhes da empresa

1. Locadora de artigos de festa

Escrito pela empresa

Bassgaard er en dansk udlejningsvirksomhed med base i Greve. Vi udlejer SOUNDBOKS og festudstyr til alt fra studentergilder og bryllupper til firmafester og festivaler. Vi tror på, at leje af lydudstyr skal være ligeså simpelt som at trykke play. Derfor prioriterer vi hurtig respons, fleksible løsninger og udstyr, der er testet og klar fra første tryk - hver gang. Har du spørgsmål eller ønsker at booke, er du altid velkommen til at kontakte os.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

4 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg lejede en Soundboks hen over…

Jeg lejede en Soundboks hen over Roskilde festival og alt var super nemt og godt. Servicen var super god og afhentningen og levering var nem og hurtig. Kan anbefales til alle, der har brug for at leje en Soundboks

25 de junho de 2026

Kære Kaya,

Tusind tak for din anmeldelse og for at anbefale os videre. 😊

Det betyder meget at høre, at oplevelsen med Soundboksen var god fra start til slut – fra nem levering til hurtig afhentning. Vi lægger stor vægt på, at leje skal være enkelt, og det er skønt at se, at det lykkedes denne gang.

Vi håber, vi ses igen, næste gang der skal skabes stemning. 🎶

De bedste hilsner,
Sebastian, Bassgaard

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtigt, nem og professionel service

Jeg lejede to Soundboks med stativ, selvom jeg var sent ude, og fik dem allerede udleveret dagen efter. Højtalerne var i top-klasse og lige som forventet - og mere til. Super hurtig og professionel service, og jeg fik endda afhentet udstyret dagen efter. Bassgaard varmt anbefales.

5 de julho de 2026

5 stjerner er det eneste rigtige

Fantastisk service fra start til slut. Bassgaard var hurtig til at svare, utrolig fleksibel og gik virkelig den ekstra mil. Han leverede endda Soundboksen direkte på Roskilde Festival og gjorde både levering og aflevering super nem.

Soundboksen fungerede perfekt, og hele oplevelsen var gennemført. Kan varmt anbefales.

4 de julho de 2026

Hej Julio,

Mange tak for din anmeldelse – det betyder meget for os. 🙏

Det glæder mig at høre, at du oplevede hurtig respons og fleksibilitet fra start til slut, og at levering direkte på Roskilde Festival gjorde det enkelt for dig at både modtage og aflevere Soundboksen. Det er præcis den slags løsning, vi stræber efter at kunne tilbyde vores kunder.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber at se dig igen, næste gang der skal skabes god stemning. 🖤💜

De bedste hilsner,
Sebastian, Bassgaard

Soundboks

Jeg lejede en Soundboks, og hele oplevelsen var helt i top. Afhentningen var nem og hurtig, servicen var super god, og højttaleren fungerede perfekt. Kan varmt anbefales til alle, der har brug for at leje en Soundboks!

27 de junho de 2026

Resposta da Bassgaard

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på! 🙏

Det glæder os at høre, at hele oplevelsen, helt fra afhentning til selve brugen af Soundboksen levede op til forventningerne. God service og en simpel med professionel proces er præcis det, vi stræber efter hver gang.

Vi håber at se dig igen næste gang, du har brug for lyd til en god oplevelse. 💜🖤

Sebastian
Bassgaard

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais