Vi beställde 7 burgare men fick 6 burgare. Personalen skyllde på Foodora och sa att de inte kan skicka burgaren som saknades trots att det var dem som packade fel. De föreslog att vi kommer och hämtar... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jag och sambon fick babys portioner i Pommes frites.Ringde och skulle få kompensation och gick ner dit och först sa de till den som gjorde burgarna att göra pommes frites till mig . Jag sa jag vill gi... Ver mais
Käkade en av deras dubbelburgare i Malmö vid 14-tiden i tisdags; 190+ några spänn inkl. en RedBull. Trevlig personal, sunkiga toaletter, burgaren en 2:a där en Burger King XL som jag tror alla känner... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Med inspiration från New York och rötterna i Norrland levererar Bastard Burgers Sveriges bästa hamburgare. Välkommen!
Informações de contato
Kalmar, Suécia
- bastardburgers.se
Helt ok mat.
Iskalla burgare är inte så gott.
Iskalla burgare är inte så gott.
Leverans med Ubereats 30 minuter efter tillagning når de oss
För dyrt
Bra burgare men finns inget som försvarar priserna. Vad är de gjorda av, guld?
Madforgiftning…
Egentlig noget okay godt mad som smagte dejligt
Dog, fik jeg madforgiftning af deres restaurant i Malmø, og så skrev jeg en mail til dem, dagen efter jeg havde fået madforgiftning. De svarede hurtigt tilbage på mail og bad om jeg skulle udfylde et spørgeskema og sende beviser på jeg havde spist der. Det gjorde jeg så, og har siden afventet svar på dem i over en uge. De skrev i mailen om en refundering, men igen, jeg har ikke hørt fra dem i over en uge
Bastard burgers i Borås! Byt ut den hetsiga personalen!!
Bastard burgers i Borås har den absolut sämsta personalen. Jag som har en muskelbristning och behöver använda mig av handikapp toaletten får inte gör avklarat mitt i lugn och ro på toan. Jag hade betalat för dricka och skulle den använda toaletten. När jag är där kommer han som jobbar efter ett tag och bankar hårt på dörren och skriker öppna dörren. Han skakar hårt på dörrhandtaget och ör hetsig . Jag tvingas gå ut utan att vara klar me mitt och när ja frågats vad problemet är säger han att det är andra som behöver använda sig av toan. Sen försöker bortförklara hur hetsig han vart när han försökte få ut mig. Visste inte att det fanns tidsgräns på att genomföra sina behov på en toalett speciellt när jag inte va där Så länge. Byt ut personalen tack.
They should go up in quality in the…
They should go up in quality in the meat. Good drinks and beer, but a bit expensive.
Lund Nova februari 2026
Lund Nova februari 2026. Över 200 kr för en torr burgare och fabriksgjord halvljummen pommes med standardläsk. Dessutom storlek som en barnportion. Restaurangen är inredd som i duschen i en simhall med vitt kakel, bullrig miljö. Inte prisvärt alls.
Det var virkelig en lækker burger
Det var virkelig en lækker burger . Hvis jeg kommer til Sverige igen, kommer jeg helt sikkert ind og spiser
Besökte Bastard Burgers på Frölunda…
Besökte Bastard Burgers på Frölunda Torg (Göteborg) en fredagskväll för vår sons skull. Vi kom vid 19-tiden och ser att halva restaurangen var avstängd (dvs den delen med de mysiga båsen och borden för fler än 2 gäster), eftersom personalen sa att denna delen var städad. Vi frågade om vi missförstått öppettiderna men den skulle stänga 21 som vanligt. Kvinnan i personalen sa att hon var själv och inte hinner städa efter stängning, så hon har blivit ombedd att göra så. Vi fick flytta ihop lite bord själva i den mindre mysiga delen. Maten var helt ok, priset ganska högt men totalbetyget för denna lilla familjemiddag som skulle vara lite ”extra” blev lågt. Inte imponerad.
Fantastiskt god Londonburgermeny
Fantastiskt god Londonburgermeny. Mums! Trevlig, charmig och mycket uthållig mot två obeslutsamma damer i sina bästa år.
Jättegod LONDON hamburgare
Jättegod LONDON hamburgare, krispiga french fries, Trevlig personal och fin service.
Bränd tunn super hårt stekt burgare …
Bränd tunn super hårt stekt burgare Mer dåligt knäckebröd än burgare
Burger for dyr og taget øl
Burgere var alt for dyre og ikke det værd. Derudover havde vi medbragt et par øl som allerede var åbne og tænkte lige så godt vi kunne drikke dem. Derefter kommer der en medarbejder og tager vores øl uden at sige noget til os først, fair nok at man ikke må medbringe drikkevarer men at han ikke lige advarer os først synes jeg er for latterligt.
De tog vores øl og er sure
Man må ikke drikke øl de kommer og skældet os ud for ikke at have ryddet op og vi er ikke en gang færdig med at spise bagefter tog de bare vores øl uden at sige noget elendigt sted sted kan ikke anbefale det er ligsom mcdonalds med lidt mere kød
Kh en venlig dansker
Inget bra
Överdriva priser för 110 gram kött för 190kr
Restaurang är designad som en toalett
Aldrig mer B.B Alvik
Beställde hem en Luleå burgar från B.B. i Alvik. Totalt kremerad och oätbar. Förra gången gick burgaren att äta men dippen var någon månad för gammal och rutten. Aldrig mer B.B. som enligt min mening är ett oprofessionellt ställe utan någon som kan laga mat eller har kontroll på bäst före datum
Varning beställ inte hamburgare på…
Varning beställ inte hamburgare på detta ställe det tar lång tid och är dålig ordning på beställningarna. Välj annat ställe!
Dålig hamburgare
Dålig hamburgare, liten o väldigt dyr, köttet inte gott, ljummen, massor med kladdig sås som rann av
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.