Olijfolie.Shop Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandaag eerste levering ontvangen en overheerlijke carpaccio op toast gedrenkt in jullie truffel olijfolie gemaakt met Italiaanse ham. Alsof er een engeltje over je tong pl....st. Zeer goede kwali... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het product en vooral de vriendelijke service is van het hoogste niveau. Dubbel genieten!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Goedemiddag, de olijfolie was in de aanbieding maar er stond niet bij verteld waarom. De olijfolie was houdbaar tot 31-12-2025 en dat is overtijd. Als ik dit in de aanbieding had kunnen lezen dan... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Produtor de azeite de oliva
  2. Serviço de Distribuição
  3. Importadora
  4. Mercearia Italiana

Ontdek de buitengewone smaakervaring van bekroonde Extra Vergine Olijfolie, direct vanuit Italië verkrijgbaar in Nederland en België. Onze olijfolie wordt met passie en vakmanschap geproduceerd door traditionele Italiaanse familiebedrijven en biedt een ongeëvenaarde kwaliteit die elke maaltijd verrijkt. Gemaakt van zorgvuldig geselecteerde olijven van de hoogste kwaliteit, belooft onze Extra Vergine Olijfolie een harmonieuze balans tussen fruitigheid, bitterheid en pittigheid. Het resultaat is een verfijnde olie die perfect is voor het verfijnen van zowel warme als koude gerechten. Met zijn rijke aroma en heerlijke smaak voegt onze olijfolie een uniek element toe aan al uw culinaire creaties. Of het nu gaat om het verfijnen van salades, het marineren van vlees of het eenvoudigweg dippen van vers brood, Extra Vergine Olijfolie tilt uw gerechten naar een hoger niveau. Ontdek zelf de ongeëvenaarde kwaliteit van premium Extra Vergine olijfolie. Bezoek onze website www.olijfolie.shop voor meer informatie en bestel vandaag nog om uw smaakpapillen te verwennen met deze heerlijke mediterrane traktatie.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

50 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

7 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super handcrème…

Ik ben helemaal blij met de handcrème van Battaglini! Doordat ik werkzaam ben in de zorg kwam ik altijd met uitgedroogde handen thuis, dit door het vele wassen en desinfecteren. Een beetje handcrème op basis van olijfolie en mijn handen zijn weer superzacht.

22 de agosto de 2024

Hoi Milly,

Wat leuk dat je zo tevreden bent over onze handcrème! Je hebt een primeur want de cosmetische artikelen op basis van de bekende extra vierge olijfolie zijn pas sinds kort online verkrijgbaar.

We zijn dus heel blij met deze snelle waardering en hopen je als klant nog eens terug te zien.

Een echte aanrader

Goede service, goede kwaliteit

Resposta da Olijfolie.Shop

Dankjewel voor je positieve review Desiree, fijn dat alles goed bevalt!

Top!

Overzichtelijke webshop en ook nog eens heerlijke producten!

1 de julho de 2024

Resposta da Olijfolie.Shop

Dankjewel voor deze lovende woorden Tim. We zijn blij dat je geniet van onze producten.

Overheerlijke olie…

De Rozemarijn olie doe ik voornamelijk over salades en smaakt overheerlijk..

24 de junho de 2024

Resposta da Olijfolie.Shop

Dankjewel voor het compliment Coby. Prima tip om trouwens voor de salade!

Kruidig koppel

Voor het eerst het setje 'kruidig koppel' besteld en dat was zeker niet de laatste keer! Super lekker! De misto spezie en rozemarijn gaan hard, deze doe ik tegenwoordig standaard over de groenten en/of de krieltjes in de oven. Maar ook laatst bij de bbq. Heerlijk om brood in te dippen en over de salade of over groenten als finishing touch.

Resposta da Olijfolie.Shop

Fijn dat je de diverse kruiden zo waardeert en dat je de creatieve toepassing deelt met ons! Dat smaakt naar meer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandaag weer een nieuwe voorraad van…

Vandaag weer een nieuwe voorraad van mijn favorieten besteld. De olijfolie met lemon flavour en misto. Als die zomer dan niet wil komen halen we hem zelf maar in huis. Lekker met uitsluitend lekker brood, over de pasta of salade. Maar de olijfolie met lemon doe ik ook door de aardappelpuree bij een visje of bij de asperges. Een echte aanrader. Heerlijk. 😋😋

Resposta da Olijfolie.Shop

Haal de zomer in huis want buiten is die ver te zoeken. Je hebt de smaken te pakken Marja, wat leuk. Een beetje Italië bij het eten, bedankt dat je deze tips deelt.

Heerlijk verrassende smaken

Heerlijk verrassende smaken. Ook de service mbt informatie en keuzes is groot en groots. Als je wat Italiaans avontuur op een crostini, met olijven of salade wilt, is dit een aanrader. Prego

5 de maio de 2024

Resposta da Olijfolie.Shop

Dankjewel voor deze lovende review Leon. Fijn dat je geniet van onze smaakvolle producten.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gisteren een pittig partijtje besteld

Gisteren een pittig partijtje besteld, en direct ontvangen. Bedankt voor de goede service! Vandaag peperoncino over de couscous salade gedaan, bellisimo👩‍🍳. De olie is super lekker en een veel beter kwaliteit als van de supermarkt!

24 de maio de 2024

Resposta da Olijfolie.Shop

Hallo Thea, fijn dat je bestelling zo snel geleverd is. Wat creatief om couscous te garneren met peperoncino! Voor jou geen olijfolie uit de supermarkt meer zo te zien! ;)

Kwaliteits olie!!

Alsof er een engeltje over je tong pl....st.
Zeer goede kwaliteit deze olie en smaakvol.

18 de abril de 2024

Resposta da Olijfolie.Shop

Geweldig om te lezen dat je geniet van de olijfolie met truffel op carpaccio. Bedankt voor je reactie!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De olijfolie is puur en heerlijk van…

De olijfolie is puur en heerlijk van smaak. Ik heb het salade setje besteld. Erg lekker door salade en als dip op stokbrood. Een echte aanrader, ik ben dik tevreden :).

21 de março de 2024

Resposta da Olijfolie.Shop

Hallo Yvonne, leuk dat je varieert met de smaken van het "Salade Setje" en fijn dat je ons aanbeveelt. Geniet!

Buono!

Onlangs de olijfolie (literblik) gekocht en een cadeaupakket met o.a. truffelolie. Italië thuis 🇮🇹😋 Allemaal erg lekker. Supersnelle levering 👍🏽

Resposta da Olijfolie.Shop

Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de smaak van onze producten en onze dienstverlening. Geniet ervan, we zien je graag weer eens terug.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dit moet je proeven. Een aanrader!

Goede website. Makkelijk te bestellen en perfect geleverd. Top service dus. Smaken zijn meer dan super. Je waant jezelf in Italie.

Resposta da Olijfolie.Shop

Wat leuk om te lezen dat je het Italië-gevoel krijgt door onze producten. We werken eraan om het Italiaanse weer ook te kunnen leveren maar dat duurt nog even waarschijnlijk. ;)

Smaaksensaties

Smaaksensaties. Heerlijk.
Diverse smaken getest en een aantal gekocht. Goede adviezen voor de juiste smaaksensaties voor gerechten of salades. Aanrader!! Grazie mille

Resposta da Olijfolie.Shop

De niente Léon, fijn dat je geniet van de diverse smaken en goed om te lezen dat de adviezen kloppen! A presto!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super snel geleverd maar nog…

Super snel geleverd maar nog belangrijker heerlijke “echte” olijfolie! Aanrader!

4 de março de 2024

Resposta da Olijfolie.Shop

Dankjewel voor je enthousiaste review Monique! Als je eenmaal echte extra vierge kwaliteit hebt geproefd.... Fijn dat je het zo waardeert.

Binnen een dag geleverd

Binnen een dag geleverd, netjes verpakt en helemaal blij met de mooie producten. In het echt zie het er veel en veel mooier uit dan op het plaatje.

En een fluweel zachte smaak op de salade. Wij hebben de truffel geprobeerd. Uitmuntend.

14 de fevereiro de 2024

Resposta da Olijfolie.Shop

Dankjewel 2B, voor je ontzettend enthousiaste review. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. We gaan ook nog eens kijken of we betere foto's kunnen plaatsen, onze producten verdienen het zo te zien. Geniet van de fluwelen smaak!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heerlijke olijfolie om cadeau te doen.

Prima website. Het is zeer gemakkelijk om te bestellen.
Ook het betalen via een link maakte het betalen eenvoudig.
En de korting was leuk.
De olijfolie is verrukkelijk.
Ik vind het heel geschikt om cadeau te doen.

6 de fevereiro de 2024

Resposta da Olijfolie.Shop

Dankjewel voor deze leuke review Aad! Fijn dat je geniet van ons product en wat een goed idee om de olie ook als geschenk te geven.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Battaglini Olijfolie - revieuw

Heerlijke olijfolie online besteld en rap geleverd.

Je merkt pas echt dat supermarkten zo goedkoop mogelijk hun producten proberen te maken als je weer is een ambachtelijk product als dit gebruikt.

1 de fevereiro de 2024

Resposta da Olijfolie.Shop

Dankjewel R.H. voor deze review. Gelukkig kiezen steeds meer mensen voor eerlijke producten en niet meer voor zo goedkoop mogelijk. Geniet ervan.