Jeg har netop fået min nye BMW, fra Bayern Autogroup i Aarhus. Et kæmpe tak skal lyde til både Thomas og Nicolai, som hjalp mig med bestilling og overdragelse af bilen. Det var en glimre... Ver mais
A empresa respondeu
Har brugt Bayern AutoGroup Aarhus gennem flere år... både i forbindelse med køb og service af bil. Har altid haft gode oplevelser og fin service hos Carsten Paulsen og hans kollegaer. For mig bety... Ver mais
A empresa respondeu
I er simpelhen blevet for dårlig til at overholde tiderne. Når man beder om, at bliver opdateret med tidsplanen, glemmer I at vende tilbage. Og ja, det skete også sidste gang, jeg var på værksted... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg vil gerne rose BMW’s kundeservice for deres virkelig gode behandling. Personalet var meget venlige, søde og utrolig hjælpsomme hele vejen igennem. Man føler sig virkelig godt taget imod, og de g... Ver mais
A empresa respondeu
Bayern AutoGroup er en eksklusiv BMW og MINI forhandlerkæde med seks forretninger i Danmark. Vores målsætning er at være de danske BMW og MINI entusiasters foretrukne bilforhandler – en ganske særlig forhandler, hvor du som kunde oplever, at intet er overladt til tilfældighederne. Når du vælger at køre i en bil ud over det sædvanlige, skal du også have en oplevelse ud over det sædvanlige både i mødet med vores salgsafdelinger og vores værksteder.
Dinamarca
Respondeu a 15% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Amazing and welcoming service, as usual!
I had my car to service. Very good service and nice waiting area.
Change of wheels from winter to summer.. Bayern Autogroup Aarhus, just delivered a perfect service.
Super god service, blev taget godt imod og opgave udført af meget venligt professionel personale,
/Per
Professionel service. Hurtig afhjælpning af problemet.
Peter Christensen
God service og betjening.
Jeg fik en video om fejlen og så blev bilen støvsuget og vasket.

Resposta de Bayern AutoGroup
Jeg har netop fået min nye BMW, fra Bayern Autogroup i Aarhus.
Det var en glimrende oplevelse fra bestilling til modtagelse - og jeg har følt mig tryg og godt opdateret i hele forløbet.
Jeg glæder mig til mange gode kilometer bag rattet og ser frem til, at vende tilbage til butikken.
Mange hilsner
Victor

Resposta de Bayern AutoGroup
I er simpelhen blevet for dårlig til at overholde tiderne.
Og ja, det skete også sidste gang, jeg var på værksted ved jer.
Må jeg anbefale, at I får kigget lidt på service niveauet?

Syntes 2 timers ventetid på skift fra vinterdæk til sommerdæk var lidt lang tid

Resposta de Bayern AutoGroup
Perfekt oplevelse. Alt gik som det skal. Bil serviceret (hurtigt), lånebil. Alt var pænt og rent. INTET at sætte en finger på.

Resposta de Bayern AutoGroup
Det var en god oplevelse. Bilen blev grundig serviceret. Færdig til den lovede tid. Rapport over ting som var gået igennem.

Resposta de Bayern AutoGroup
For mig betyder det noget at man bliver mødt af folk som kender en og er villig til at hjælpe.

Resposta de Bayern AutoGroup
Fantastisk service på værkstedet i Esbjerg!! De skal have stor ros.

Resposta de Bayern AutoGroup
Har tidligere været meget utilfreds med Bayern Ålborg, men bedre besøg denne gang. Derfor 3 stjerner

Resposta de Bayern AutoGroup
Meget søde/smilende og venlige medarbejdere. Det er en positiv oplevelse at være kunde hos bayern autogroup i Odense.

Professional services
Great customer experience

Resposta de Bayern AutoGroup
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.