Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har netop fået min nye BMW, fra Bayern Autogroup i Aarhus. Et kæmpe tak skal lyde til både Thomas og Nicolai, som hjalp mig med bestilling og overdragelse af bilen. Det var en glimre... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har brugt Bayern AutoGroup Aarhus gennem flere år... både i forbindelse med køb og service af bil. Har altid haft gode oplevelser og fin service hos Carsten Paulsen og hans kollegaer. For mig bety... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I er simpelhen blevet for dårlig til at overholde tiderne. Når man beder om, at bliver opdateret med tidsplanen, glemmer I at vende tilbage. Og ja, det skete også sidste gang, jeg var på værksted... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg vil gerne rose BMW’s kundeservice for deres virkelig gode behandling. Personalet var meget venlige, søde og utrolig hjælpsomme hele vejen igennem. Man føler sig virkelig godt taget imod, og de g... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Veículos e Transporte

Informação fornecida por fontes externas variadas

Bayern AutoGroup er en eksklusiv BMW og MINI forhandlerkæde med seks forretninger i Danmark. Vores målsætning er at være de danske BMW og MINI entusiasters foretrukne bilforhandler – en ganske særlig forhandler, hvor du som kunde oplever, at intet er overladt til tilfældighederne. Når du vælger at køre i en bil ud over det sædvanlige, skal du også have en oplevelse ud over det sædvanlige både i mødet med vores salgsafdelinger og vores værksteder.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 15% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fejlvidio

Peter Christensen
God service og betjening.
Jeg fik en video om fejlen og så blev bilen støvsuget og vasket.

15 de abril de 2026

Hej Peter
Din anmeldelse glæder os. Især at vores tiltag kører og bliver vel modtaget.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for en glimrende oplevelse i Aarhus.

Jeg har netop fået min nye BMW, fra Bayern Autogroup i Aarhus.

Det var en glimrende oplevelse fra bestilling til modtagelse - og jeg har følt mig tryg og godt opdateret i hele forløbet.

Jeg glæder mig til mange gode kilometer bag rattet og ser frem til, at vende tilbage til butikken.

Mange hilsner
Victor

24 de março de 2026

Hej Victor
Tusinde tak for din tilbagemelding. Den er vi meget taknemmelige over.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Manglende service niveau

I er simpelhen blevet for dårlig til at overholde tiderne.
Og ja, det skete også sidste gang, jeg var på værksted ved jer.
Må jeg anbefale, at I får kigget lidt på service niveauet?

15 de abril de 2026

Hej Bryan
Tusinde tak for din anmeldelse. Helt enig - det dur ikke. Tak for opmærksomhedspunktet. Vil du ved næste besøg ikke skrive til mig på mikchr@bag.dk. Blot for at sikre, at vi har udviklet os.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Syntes 2 timers ventetid på skift fra…

Syntes 2 timers ventetid på skift fra vinterdæk til sommerdæk var lidt lang tid

Hej Peter
Det kan vi kun være enige om. En gang imellem går tingene ikke helt som planlagt. Men enig 2 timer er for lang tid.
Tak for din tilbagemelding.

Perfekt oplevelse

Perfekt oplevelse. Alt gik som det skal. Bil serviceret (hurtigt), lånebil. Alt var pænt og rent. INTET at sætte en finger på.

Hej Klaus
BOM - Sådan! Din anmeldelse gør os lidt stolte.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var en god oplevelse

Det var en god oplevelse. Bilen blev grundig serviceret. Færdig til den lovede tid. Rapport over ting som var gået igennem.

10 de abril de 2026

Hej Poul
Tak for din anmeldelse. Den bekræfter os og giver ro til udvikling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har brugt Bayern AutoGroup Aarhus…

For mig betyder det noget at man bliver mødt af folk som kender en og er villig til at hjælpe.

14 de abril de 2026

Hej Peter
Tak for din anmeldelse. Vi kunne ikke være mere enig med dig ift. værdisætning.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Har tidligere været meget utilfreds med…

Har tidligere været meget utilfreds med Bayern Ålborg, men bedre besøg denne gang. Derfor 3 stjerner

Hej Kiario.
Tak for din anmeldelse. Vi er glade den positive udvikling og glæder os til den næste anmeldelse.

Positiv!

Meget søde/smilende og venlige medarbejdere. Det er en positiv oplevelse at være kunde hos bayern autogroup i Odense.

7 de abril de 2026

Hej Martin
Smilet bliver bestemt ikke mindre af denne flotte anmeldelse.
/Mikael

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais