De site is heel overzichtelijk en makkelijk in gebruik. We hadden snel een nestje gevonden waar we onze pup gaan halen. De tips die we krijgen in de mail zijn ook erg handig.
Veja o que dizem as avaliações
De site komt heel betrouwbaar over, daarom lid geworden voor 10 euro. Nou geweldig zeg je kan wat pups bekijken, maar bij bekijken blijft het helaas. Wil je meer weten ( de prijs, zijn ze nog vri... Ver mais
Waardeloze site, aangemeld als fokker met een nest, voor €44,90 een booster aangeschaft, en helemaal nul, niks. geen traffic. link naar eigen website is verboden. Nu komt het mooiste, na 1 x een beta... Ver mais
Bewust gekozen om via Bazoeki te gaan zoeken (wetende dat er extra kosten aanhangen) na veel zoeken via internet en andere wegen. Echt een hele goede fokker gevonden en leuke pup erbij in het gezin.... Ver mais
Detalhes da empresa
Koop jouw pup in een veilige omgeving van een vooraf gescreende fokker of verkoop jouw pups aan serieuze baasjes.
Informações de contato
WG-plein 304, 1054SG, Amsterdam, Holanda
- 020-7370526
- info@bazoeki.com
- bazoeki.com
Não respondeu a avaliações negativas
Ik had nog nooit van Bazoeki gehoord
Ik had nog nooit van Bazoeki gehoord.
Door de makkelijkheid en gebruiksvriendelijke website heeft mij direct in contact gebracht met de juiste fokker. Waardoor ik binnenkort mijn puppy snel in m'n handen kan sluiten . Bazoeki brengt niet alleen jou en je fokker in contact maar je vind ook veel informatie betreft aanschaf van mijn pup. Ook krijg je een berichtje van Bazouki zelf of de communicatie optimaal verloopt. Ze staan altijd klaar voor vragen.

Resposta de Bazoeki
op de site kun je een account aanmaken om een pup te vinden, dan moet je ineens 25 euro betalen om naar een pup te kunnen zoeken!
op de site kun je een account

Resposta de Bazoeki
Mooie pup gevonden bij ontzettend lieve fokker!
Ik was op zoek naar een puppy, maar wilde die bij een betrouwbare fokker kopen. Geen broodfokker die alleen maar bezig is met geld verdienen en daardoor zoveel mogelijk nestjes per jaar wil. Ik was op zoek naar een fokker met een hart voor de honden, die er net zo van geniet als ik doe. En ik ben niet teleurgesteld. Via Bazoeki heb ik een fokker gevonden die maar 1x paar een nestje heeft en die alles voor de honden over heeft. Ze zijn een onderdeel van het gezin en als koper wordt je helemaal opgenomen in het groeiproces met foto's, video's en bezoekjes aan huis. Mijn puppy is pas 3 weken oud, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik over 5 weken een kanjertje mee naar huis ga nemen. Ik wist naar welk ras ik op zoek was, maar heb ook de test gedaan. En daar zat ook de Labrador voor mij bij. Klopte dus precies. Ik kan iedereen die op zoek is naar een puppy Bazoeki aanraden!

Resposta de Bazoeki
Bazoeki het beste platform voor je trouwe hond.
De uitgebreide website, duidelijk en open. Vooral voor wie niet weet welke hond bij jou past. Een zeer uitgebreide lijst van fokkers, die door de keuring van Bazoeki zijn gekomen. Bij Bazoeki zijn de medewerkers ook behulpzaam, creatief, open.
Onze lieve hond Pip hebben wij ook aan Bazoeki te danken.
Cees & Mick.

Resposta de Bazoeki
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.