Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De to unge gutter, Armin som har været kontakten lige fra start og Viktor selvfølgelig også, er simpelthen bare behagelige, hjælpsomme og bare gode. Altid til at få fat på og hurtige til at sva... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt arbejde Armin og Viktor!. At købe importbil uden selv at have set/prøvet bilen er noget af en tillidssag- og her leverer B&D biler service til topkarakter - i mit tilfælde. Hurtige svar og B&D bi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kontaktede Viktor fra B&D Biler efter at have set en annonce på en EQA 250 på Bilbasen. Vi havde en rigtig god dialog, hvor Viktor præsenterede flere relevante importmuligheder fra Tyskland.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi mærkede virkelig deres engagement og begejstring for at give os den optimale kundeoplevelse. Armin var god til at fornemme, hvordan han skulle bidrage til beslutningen af hvilket bilmærke, model o... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Concessionária

Escrito pela empresa

B&D Biler A/S er en bilforhandler i Skive. Vi elsker biler og er specialister i leasing og import. Vi kan hjælpe dig med at sælge din bil, og vi hjælper dig selvfølgelig også gerne, med at finde netop den bil du ønsker dig. B&D Biler er drevet af passionerede bilnørder. Vi lever og ånder for biler og for vores kunder. Vi ved, hvad du som kunde vil have, og hvad dine behov er til et køretøj. Med over 10 års sammenlagt erfaring indenfor branchen, er vi klar til at hjælpe dig godt på vej med din nye bil.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Service i topklasse

Jeg har haft fornøjelsen af at lease en bil ved Viktor og Armin, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. Fra start til slut har deres service været intet mindre end fremragende. Fra det øjeblik jeg kontaktede dem, blev jeg mødt af Viktor som var klar til at hjælpe med alle mine spørgsmål. Efter jeg havde fået min bil, fortsatte deres fremragende service. De fulgte op for at sikre, at alt var i orden, og var altid tilgængelige for at besvare eventuelle spørgsmål eller bekymringer. Deres engagement i kundetilfredshed er virkelig imponerende.

5 de agosto de 2024

Super service fra B&D Biler

Vi har købt en dejlig bil hos Viktor og Armin. De er virkelige service minded og høflige igennem hele salgsprocessen.
Viktor er meget hurtig til at svare på alle mails og opkald ifm salget som er meget betryggende ved et bil køb.

Stor anbefaling herfra, også hvis man, som vi gør, bor på Sjælland. De leverer hele vejen igennem salget.

Tak for en god handel.

2 de agosto de 2024

Fremragende oplevelse

Armin og Viktor, er virkelig dygtige og kompetente, og de leverede en fantastisk service. En stor tak til dem for deres hjælp med at finde min drømmebil. Jeg vil helt sikkert kontakte B&D biler igen, næste gang jeg skal købe en bil. En kæmpe anbefaling herfra!

28 de fevereiro de 2024

Serviceminded og professionelle

Serviceminded og professionelle
Stor tak til Amin og Victor for at hjælpe mig med at finde min drømmebil og hjælpe mig af med min gamle. Alt er gået lige som det skulle, og med løbende opdateringer har jeg virkelig følt mig i gode hænder hos B&D. Bestemt ikke sidste gang de får lov og hjælpe mig med en bil ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

30 de julho de 2024

Udmærket oplevelse.

Udmærket oplevelse.
De har gjort processen helt problemfri og behagelig. 10/10 service og glæder mig til at besøge dem igen i fremtiden.

26 de junho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service udover det sædvanlige!

Jeg stod og skulle bruge en bil i mit nyopstartede firma og i den forbindelse kontaktede jeg B&D biler om mandagen. Allerede om torsdagen havde de den bil jeg efterspurgte - serviceret og klar til afhentning. Det er to virkelig dygtige og kompetente unge fyre, som leverer varen. Jeg kontakter helt sikkert B&D biler næste gang, jeg skal handle bil. Stor tak og kæmpe anbefaling herfra!

18 de julho de 2024

Bedste billeasingselskab

Jeg ville købe min drømmebil, men jeg fandt ikke den rigtige forhandler. endelig så jeg en og det var da jeg kontaktede Viktor. Jeg gik for at se bilen og mødte også Armin der, de var meget hjælpsomme, høflige og professionelle. Jeg bor i København, og de kørte hele vejen for at levere det til mig personligt. Jeg er tilfreds med deres service og vil anbefale dem og vil også købe min. MvH Benedict

4 de junho de 2024

Jeg kan stærkt anbefale B&D Biler

Jeg kan stærkt anbefale B&D Biler! Armin var fantastisk og gik personligt på udkig efter biler til os på det tyske marked & europæiske lande. Vi fandt flere biler, som ikke levede op til Armins standarder, og han var altid ærlig omkring hvad der var af ulemper. Selvom vi oprindeligt var på udkig efter en dieselbil, endte vi med at købe en elbil, og jeg er super glad for den.

Processen gik hurtigt og effektivt, fra bilens hjemkomst til plader og toldsyn. Fra start til slut kunne man mærke, at både Armin og Victor går op i service og god rådgivning. Det har virkelig været en fornøjelse at handle med B&D Biler, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.

Tak for en fantastisk oplevelse! :-)

8 de maio de 2024

Fremragende Leasingoplevelse

Fremragende Leasingoplevelse hos B&D Biler med Audi RS3

Jeg havde en fremragende oplevelse hos B&D Biler, da jeg leasede en Audi RS3. Bilens tilstand var imponerende, og prisen var utroligt attraktiv. Personalet hos B&D Biler ydede enestående service, og man får sig et rigtig godt bånd til dem, hvilket gjorde hele processen både enkel og behagelig. Jeg kan varmt anbefale B&D Biler til alle, der overvejer leasing af en bil - de lever op til deres ry som en af de bedste i Danmark💪🏽⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10 de maio de 2024

Fantastisk oplevelse hos B&D biler

Fantastisk oplevelse hos B&D biler. Det tog ikke mange dage før vi havde fundet vores drømme bil, til den var hentet, og klargjort🤩 En service i verdensklasse.
Et super imødekommende team, som under hele processen var professionelle og dedikeret👌🏼 En kæmpe anbefaling herfra!

26 de abril de 2024

Bedste på markedet

Viktor og er Amin er nogle fantastiske mennesker. De har hjulpet mig med hele processen i at få min drømme bil. Det har været godt og nemt at kommunikeer med dem. De leveret bilen til Sjælland hvilket jeg er meget taknemlig for. Da bilen blev leveret var den hel ren, fuld serviceret og ny synet. og som en lille detalje så havde de også en gave med :D

Hvis i spørg mig så er de nogle af de bedste på markedet.

13 de março de 2024

"Bilnørder"

Armin og Viktor er bilnørder i ordets bedste forstand. Og det er fedt når man lige skal have detaljen på plads.
De fandt en VW Transporter varevogn med alle mine ønsker til udstyr. Dette kunne end ikke VW i DK selv præstere.

15 de janeiro de 2024

Fantastisk service fra Armin og Viktor

Fantastisk service fra Armin og Viktor, der hjalp med at finde en ny bil til mig. De lyttede til mine behov og fandt en bil der passede til mit behov. Skal helt sikkert også lease min næste bil hos dem

12 de fevereiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hurtig og proff behandling

Super hurtig og proff behandling. Her vender man tilbage omgående omkring spørgsmål osv.
Kan varmt anbefale at handle hos BD biler, her har man forstået hvad service betyder.
Tak for hjælpen

12 de fevereiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hos BD biler a/s fik vi en service ud…

Hos BD biler a/s fik vi en service ud over det sædvanlige. Meget kompetente og dygtige sælgere, der kunne fortælles os alt det vi havde brug for, og mere til. De gjorde leasingen fuldstændig gennemskuelig for os, så vi vidste nøjagtig hvad det handlede om, da vi tog derfra. Vi hentede en meget flot og yderst klargjort bil. Det er bestemt ikke sidste gang vi samarbejder med BD biler a/s om at finde den rette bil til os.
De lever fuldstændig op til vore forventninger af dem.

17 de janeiro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais