Snelle levering en altijd correct, Bbs zelf zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor er veeel minder vuile deeltjes in de loop achter blijven dan bij andere merken! Zeker een aanrader als je opzo... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Zending kwam laat. Mail contact gehad maar geen concrete oplossing gehad.
Detalhes da empresa
Informações de contato
Wattbaan 50, 3439ML, Utrecht, Holanda
- Info@beastlyairsoft.com
- beastlyairsoft.com
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Zending kwam laat
Zending kwam laat.
Mail contact gehad maar geen concrete oplossing gehad.
Goede ervaring bij leveringsproblemen
Probleem voorgevallen bij de levering, kan gebeuren. Zeer goed behandelt vanuit BeastlyAirsoft, snel onderzocht en opnieuw verstuurd.
De eerste keer online een bestelling…
De eerste keer online een bestelling gedaan, nadat ik op de beurs in Geldermalsen 0.25 tracers in 5kg verpakking had gekocht. Deze bevielen heel goed vandaar dat ik ze nu weer had aangeschaft. De verzending ging snel, daarna was het aan postnl. Al met al alles met 3 dagen in huis. Volgende keer wordt het een grotere zak ;-).
kleur .40g BB’s veel donkerder dan…
kleur .40g BB’s veel donkerder dan andere batch
Dit was de 3de email die zeurt om een review achter te laten. Dat komt de rating ook niet ten goede.

Resposta de BeastlyAirsoft
Uiteraard weer een super snelle…
Uiteraard weer een super snelle levering en ze schieten heerlijk. Top kwaliteit van de BB's
Simpele website, snelle levering.
Altijd goede kwaliteit en heel snel…
Altijd goede kwaliteit en heel snel geleverd. Zeer tevreden!
Dit is geweldig
De service is geweldig. Vragen worden direct in behandeling genomen. De levering is bizar snel. Kwaliteit van de bb's is zeer goed en evenaart de topmerken. Daarintegen is de prijs veel lager en "the cherry on top"
Hele snelle levering met een zeer goede…
Hele snelle levering met een zeer goede fijne duidelijke communicatie.
Uitstekend.
Al enige tijd maken wij gebruik van de BBs van BeastlyAirsoft.
We zijn er erg tevreden over.
De kwaliteit is uitstekend, snelle verzending en korte lijn via mail en instagram.
Goede en snelle service
Goede en snelle service. Het contact verliep ook soepel en simpel. Snel gereageerd op berichten. En de levering was netjes en op tijd.
Snelle service fijne bbs
Snelle levering, meegedacht in de verzending, en kwaliteit dat we gewend zijn!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.