Handige hydrokits besteld om 3 planten te verpotten. De verzending duurde wat langer en uiteindelijk maar 2 planten met de 3 zakken kunnen vullen. De klantenservice reageerde netjes en bevestigend ma... Ver mais
We hadden via een tuincentrum eerder planten gekocht van Beautanic Livestyle. Prachtige planten die het heel goed doen / deden. Onze statige vioolplant had het erg zwaar tijdens een heftige verbou... Ver mais
Lang getwijfeld of ik de grote plant bij het tuincentrum zou kopen of via de website. De planten in het tuincentrum zijn vaak beschadigd en gezien de grote betaal je dan ook nog een behoorlijk bedrag... Ver mais
Het waren twee mooie frisse planten die wij ontvingen die prachtig in de kamer staan. De planten waren perfect verpacht. De verpakking bevatten slimme gaten (handvatten) waardoor de grote dozen tijden... Ver mais
Het verzorgen van planten hoef niet moeilijk te zijn! Alle hydroplanten van Beautanic Lifestyle zijn namelijk voorzien van een handig watergeefsysteem. De watermeter laat direct zien wanneer je plant water nodig heeft en door de ingebouwe waterreservoir hoef je minder vaak water te geven. Onze missie is om mensen met- én zonder groene vingers te laten genieten van groene planten in huis.
Zwethlaan 18, 2675LB, Honselersdijk, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 37% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
duidelijke omschrijvingen van de artikels die ik heb besteld, en snelle levering.

Resposta da Beautanic Lifestyle
Mooie plant, goede kwaliteit alleen wel groter dan 130 cm.
Werd goed op de hoogte gehouden qua bezorging.

Resposta da Beautanic Lifestyle
Mijn ervaring met jullie bedrijf is een positieve. Alles verliep soepel en zonder haperingen. 🙏

Resposta da Beautanic Lifestyle
Goed verpakt en het is de beste plantenvoeding die ik ken.

Resposta da Beautanic Lifestyle
Mooie planten geweldig systeem nooit meer teveel of te weinig water.Snel geleverd Top!!

Resposta da Beautanic Lifestyle
Hele mooie plant ontvangen, mooier dan in de winkel. Daar moet je soms heel erg lang zoeken en deze was nergens te vinden. Heb ook een Clusia, en er volgen misschien wel meer.
1 minpuntje, PostNL, veel van de de vulkaan steentjes waren uit de pot en in het plastic terechtgekomen en ze zetten de doos gewoon voor de deur en weg zijn ze, wachten niet of je thuis bent. Duur geintje als ie weg is...

Resposta da Beautanic Lifestyle
Wat een fantastisch systeem om je kamer plant mooi te houden en niet teveel water tegeven !!
Ik had een aantal vragen en deze werden via de mail uitgebreid en zeer vriendelijk beantwoord :)

Resposta da Beautanic Lifestyle
Ik heb een manshoge plant, die heb ik al sinds de euro. Op hydrocultuur. De voeding, seramis, was nergens meer te krijgen. En toen wist een medewerkster van groenrijk hier van jullie. Zoooo blij mee!! Anders gaat 'ie dood.

Resposta da Beautanic Lifestyle
Bij de eerste bestelling was ik al fan en nu bij de tweede bestelling nog steeds. Mooie producten en goed geleverd.

Resposta da Beautanic Lifestyle
When i orderd, the package it didn't arrive at first. When i looked at the tracking it said: "Package was broken and return to sender."
Beautanic Lifestyle send it again after i mailed them.

Resposta da Beautanic Lifestyle
Mooie materialen en duidelijke uitleg! Hopelijk slaat de plant goed aan 🤞🏻