Handige hydrokits besteld om 3 planten te verpotten. De verzending duurde wat langer en uiteindelijk maar 2 planten met de 3 zakken kunnen vullen. De klantenservice reageerde netjes en bevestigend ma... Ver mais
We hadden via een tuincentrum eerder planten gekocht van Beautanic Livestyle. Prachtige planten die het heel goed doen / deden. Onze statige vioolplant had het erg zwaar tijdens een heftige verbou... Ver mais
Lang getwijfeld of ik de grote plant bij het tuincentrum zou kopen of via de website. De planten in het tuincentrum zijn vaak beschadigd en gezien de grote betaal je dan ook nog een behoorlijk bedrag... Ver mais
Het waren twee mooie frisse planten die wij ontvingen die prachtig in de kamer staan. De planten waren perfect verpacht. De verpakking bevatten slimme gaten (handvatten) waardoor de grote dozen tijden... Ver mais
Het verzorgen van planten hoef niet moeilijk te zijn! Alle hydroplanten van Beautanic Lifestyle zijn namelijk voorzien van een handig watergeefsysteem. De watermeter laat direct zien wanneer je plant water nodig heeft en door de ingebouwe waterreservoir hoef je minder vaak water te geven. Onze missie is om mensen met- én zonder groene vingers te laten genieten van groene planten in huis.
Zwethlaan 18, 2675LB, Honselersdijk, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 37% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Beautanic (Jamie) was zeer oplossing gericht bezig om het probleem met de watermeter op te lossen

Resposta da Beautanic Lifestyle
Duidelijke website, bestelling is snel te plaatsen.
Levering zoals beloofd binnen 1 dag.

Resposta da Beautanic Lifestyle
Snelle bezorging, super mooie planten ( mooier en groter dan op website). In 1 van de 4 plantenpotten zat een scheur. Deze issue is door Beautanic meteen keurig opgelost!!!

Resposta da Beautanic Lifestyle
Een vergissing bij het verzendklaar maken werd per omgaande hersteld. Dank daarvoor.

Resposta da Beautanic Lifestyle
hallo onze prachtige tabaksplant staat al tweenhalf jaar maar begint nu ineens bruine bladden te krijgen en te verliezen help kunt u ons een goed tip geven !!!!! we zijn zo trots op deze mooie plant

Resposta da Beautanic Lifestyle
De vulkaan steentjes zijn iets kleiner dan in de reclame video. Ik hoop dat het zal goed werken in mijn Lechuza bloempot.
Zending kwam in 2 delen, wat ik niet meteen doorhad, en werd door PostNL op 2 verschillende dagen bezorgd. Als dat duidelijker was gecommuniceerd, waren het 5 sterren geweest. Want het online bestellen en de geleverde materialen waren zoals ik van Beautanic gewend ben: helemaal TOP!
Goed bereikbaar via whatsapp voor al je vragen, bezorging was snel en netjes.
Tijdje terug bij ze op locatie geweest, super leuke zaak, fantastische planten en heel goed geholpen!
Ik wil nooit meer planten met potgrond, vulkaankorrels zijn the bomb! :)
Nadat wij zelf via Intratuin een eerste plant van Beautanic in huis gekregen hebben een tweede besteld. Nu dan een derde die we kado gedaan hebben. Mooie plant(en) en handig systeem van watergeven. Ze zijn niet goedkoop maar iedere euro waard. Ze groeien goed en blijven zeer mooi.
Problemen met de watermeter
Eerst geprobeerd met de tips via whatsapp maar hij wilde niet goed werken toen een nieuwe pot met watermeter opgestuurd gekregen als service echt top !!! Nu kan m’n plant weer goed voorruit
Bijzonder behulpzame medewerker die met een goede oplossing kwam nadat bleek dat onze pot met watersysteem niet werkte. Per direct een nieuwe pot ontvangen, alleen nu moeten we zelf nog proberen de (mega) plant over te zetten