Ikke bli lurt av de positive tilbakemeldingene på Facebook. Det er falske brukere som de selv har opprettet. Jeg ble blokkert når jeg sendte melding til de på Facebook.
Veja o que dizem as avaliações
Flammelampa er helt suveren 👍bruker den veldig mye.kjøpte til dattera mi og kjøpte for noen kolleger på jobben . Alle er veldig fornøyde 💕jeg begynte å kjøpe den når naboen viste meg den .helt topp... Ver mais
Fornøyd med handelen, informasjon om forsinkelse osv. Men syns det er litt «masete» når vi skal måtte svare på undersøkelser o.l. Etter hver gang, eller bli påminnet om når jeg handlet sist osv.
Useriøst firma. Ventet tålmodig i 2 mnd fordi "varen var på vei inn", tok kontakt og fikk beskjed om at den var forventet innen 2 uker. 4 uker senere tar jeg kontakt igjen og spør når varen min komme... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Beautybrands.no - Sminke, hudprodukter, accessories, tannpleie, hår. Alltid gode produkter på tilbud!
Informações de contato
Noruega
- beautybrands.no
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Ikke kjøp noe i denne butikken
Ikke kjøp noe i denne butikken. Dette er desverre en useriøs aktør. Har purret opp varer som ble bestilt i over 1, 5 mnd. Får falske svar fra kundeservice om at det er sendt. Men varene dukke aldri opp. De beholder pengene dine. Styr unna!
Elendig har købt og betalt men fik ikke…
Elendig har købt og betalt men fik ikke varer dårligt kunder service vi bare betaler regningen uden og få varer prøve kontakt dem flere ganger men uden held jeg må ser det som tapte penger
Hold deg unna
Hold deg unna. Ventet over 4 uker, etterpå skulle kanselere, men fikk svar st det er umulig. Veldig misførnøyd med produktet (i tilleg kommet lekende). Ser at mange 5* her er fra folk som skrev bare en enneste vurdering! Tror ikke dette er virkelig fornøyd kunder. Aldri mer. Kjøpt med Klarna og selv om jeg sendt varene tilbare kommer bare høyere regninger 😡 Som flere her tror dette er svindel under Corona tid...
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice, elendig levering 1 mnd for og motta pakke med antibac for så og være feil vare! (Billigere variant) har heller ikke hørt noe fra dem om dette er ok eller refundering av resterende beløp. Her blir det aldri og kjøpe noe fra dem igjen.
Har bestillt antibac hos andre leverandører der kom antibac'en etter 4 dager.
Bestilte varer HIS Dere 4april som jeg…
Bestilte varer HIS Dere 4april som jeg ikke har mottatt enda. Derfor dårlig karakter denne gang😡😡😡😡
Veldig dårlig kundeservise og feil produkt levert. Ligg unna!
Veldig dårlig kundeservise. De sender kun standardsvar tilbake når man henvender seg. 1 måneds leveringstid er for dårlig. Jeg fikk et helt annet (og dårligere) produkt enn jeg bestilte. Min anbefaling: ligg langt unna!
Et bra firma.
Veldig fornøyd.
Veldig lang tid før jeg får varen.Og…
Veldig lang tid før jeg får varen.Og ikke noen retur lapp slik at jeg måtte betale 140kr i retur.Syns ihvertfall jeg kunne ha fått dekt halvparten. Blir nok ikke mere kjøp fra dere.
Trenger flere lamper 😀
Svindel.Sender ikke varene
Svindel.Sender ikke varene, betalte 670kr.Håper få de tilbake.
Styr unna
Har ventet 4 uker, har ikke fått bestillingen. De sender kun autosvar på mail med at man ikke kan avbestille varer som "er sendt". Ja jøss!
Veldig fornøyd!👍
Svindel.
Svindel.
Dei svarer ikkje på e-post eller telefon. Har ikkje motteke varene eg bestilte for 3 veker sidan.
Innlegg 2. I dag svarte dei på e-post. Påstår å ha sendt pakken 14 April, i dag er det 12 mai og eg har fortsatt ikkje motteke noko frå dei.
Bra produkt.
Bestilte Fudge blond 1000 ml rundt 2
Bestilte Fudge blond 1000 ml rundt 20 mars og har enda ikke,fått den!!!!!har betalt ....så dette er dårlig service !!!! Er veldig skuffet :-( :-(
Fikk ikke siste kjøp.
Det er flotte klær og rett str på klær…
Det er flotte klær og rett str på klær 👌😇Rask leveringstid 👌Jeg digger DERE 👌🥳💙🐶
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.