Beautybymariamelina Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Aldrig har jeg fået grimmere extrntions dyrere end her på trods af at have fået det lavet 15 år.. er så tyndt at jeg bliver nødt til at lave en meget krøllet tuperet hestehale for at af skjule overgan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan varmt anbefale Maria. Skulle have lavet filler for første gang, og var mildest talt ædt op af nervøsitet. Maria er utrolig omsorgsfuld og gjorde mig hurtigt tryg ved processen. Hun er lyttende og... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har fået lavet stort set alle slags behandlinger efterhånden hos skønne Maria. 😍😍😍😍 Wooow siger jeg bare, efter utallige uheldige oplevelser diverse steder, så fandt jeg Maria for 2 år siden... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid en dejlig velkomst hvor man kan føle sig i trygge hænder. Får lavet mine bryn (Brow lamination) hos Maria'melina fordi det bliver lavet efter jeg gerne vil have det og der bliver altid lyttet ti... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

10 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid en super dejlig service i denne skønne salon

Jeg kom til denne salon første gang i august og fik sat extentions på.
Jeg er så glad mit hår og kvaliteten på det, samt den gode behandling jeg får hver gang af Maria og generelt af alle medarbejdere jeg møder derinde<3
Jeg kan varmt anbefale dette sted, da de har godt hår og er gode til at vejlede!!:-)

11 de dezembro de 2023

Super professionel klinik

Super professionel klinik, søde medarbejder og altid god rådgivning vedr. de forskellige behandlinger - kan klart anbefales, hvis du ønsker den bedste behandling !!

4 de dezembro de 2023

Filler i læberne.

Jeg fik lavet læber af Maria for ca 3 uger siden i hendes salon i Solrød. Det var min første gang og jeg havde i noget tid overvejet hvilket sted jeg ville ha lavet dem, og jeg fortryder på intet tidspunkt mit valg! Maria er simpelthen så profession, kompetent og helt aldeles dygtig! Jeg følte mig så afsindigt tryg i hendes hænder. Hun guider en så godt og lytter virkelig til ens ønsker. Jeg kommer igen og har allerede booket min næste tid. Det er KUN Maria og hendes team der må røre ved mit ansigt!
For også at tale om omgivelserne, så er det SÅ smukt og det er virkelig en ting jeg sætter pris på. Tak for den bedste oplevelse søde Maria! Vi ses snart! ❤️

16 de novembro de 2023

Bedste oplevelse med fillers

Jeg kom ind med læber, der havde været lavet hos en anden behandler og derefter opløst. Var til en super konsultation, og du føler dig så velkommen, og har derfra fået opfyldt mine læber over tid og har nu drømme læberne!😍super dejlig atmosfære og de skønneste kvinder der arbejder der.
Maria har både lavet mine læber, jawline, hage og kindben og er intet andet end tilfreds. Går altid derfra tryg og super tilfreds og der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten!
De sørger for det er naturligt og tilegnet dig.
Kan klart anbefales og du finder ikke mig andre steder😆

8 de setembro de 2023

100 % anbefaling!

Har kommet hos Maria i et lille års tid.

Hun er meget professionel i sit arbejde og tydeligt at hun brænder for at hjælpe en til et bedre jeg! 🙏🏻
At hun er ærlig i sin behandlinger, siger hvad der ville være godt til ens udsende gør at man også føler sig set. Hun ser netop på hele mennesket! 🩷 Jeg kan varmt anbefale at bruge hende og hendes klinikker 100 %!

24 de novembro de 2023

Extensions kan ikke anbefales

Jeg så at salonen havde kampagne på såkaldt en-donorhår til en god pris. Jeg kontaktede derfor salonen på Instagram, og fik her besked på at sende billeder af mit hår. Jeg sendte billeder af mit hår i både dags- og aftenlys. Fik en tid dagen efter uden farvekonsultation først. Tænkte at det var lidt risikabelt, når der kun var bedømt farve ud fra billeder, men at salonen nok havde adskillige farver liggende. Jeg skrev i min besked, at jeg primært ønskede volumen og evt. en smule længde.
Da jeg dukker op får jeg at vide, at mit hår er mørkere end på billedet og at hende der skal sætte mit hår på vil indfarve extensionsne først.
Jeg fortæller, at jeg selv skønner at jeg max skal have 100 g i (da jeg jo først og fremmest ønsker volume). Får her at vide, at jeg minimum skal have 150 g.
Håret der sættes i, og angiveligt er farvet, er umiddelbart stadig langt fra min egen hårfarve. Håret sættes i og pigerne i salonen er egentlig hyggelige og søde at snakke med undervejs. Da håret er sat i (det er aften og dermed mørkt) ser jeg det færdige resultat i belysning fra lysstofrør. Jeg har lidt svært ved at skjule, at jeg synes farven er off samt at håret er meget stort og langt. Jeg bliver sendt ud af døren, da en ny kunde venter. Jeg skriver til salonen to dage efter, da jeg ikke synes resultatet er naturligt samt, at farveforskellen og dermed overgangen fra eget hår til extensions er alt for tydelig. Dette mener indehaver ikke at kunne se. Jeg får til sidst at vide, at jeg kan komme ind og få det klippet. Da jeg kommer ind til salonen bliver jeg fortalt, at jo mere jeg klipper af, jo kortere tid vil håret holde, da det skal studses ved hver oprykning. Jeg føler ikke, at jeg bliver mødt i min oprindelige udmelding om, at jeg gik efter naturligt look. Håret klippes ca. 5 cm og jeg går derfra med en flad fornemmelse. Jeg havde egentlig håbet på en dialog om en løsning, hvor jeg her ville have foreslået, at noget af håret blev taget ud samt en bedre indfarvning og tilklipning - så det bliver mere naturligt. Jeg føler dog med det samme, at der ikke er meget at komme efter, og jeg vælger at droppe det.
Mit hår er så stort, at jeg knap nok kan samle det i en hestehale, ligesom det er tungt da det er sat dobbelt med trenser i en af banerne. Nu skal jeg så finde en der kan tage det ud igen - blot to uger efter isætning. Penge lige ud af vinduet og ikke særlig fed service. Det virker som om indehaver bliver defensiv, så snart man ikke er lykkelig over resultatet, ligesom der heller ikke lyttes til ens ønsker.

31 de outubro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg kom ind til Beauty by maria melina…

Jeg kom ind til Beauty by maria melina med mit eget hår og fik det sat på af Cassandra, jeg gik derfra glad og tilfreds. Dagen efter får jeg en tid til eyelash extensions, som jeg heller aldrig har prøvet før - går derfra med røde og sviende øjne, og det fortsætter i omkring 3 dage efter. Jeg fik volume vipper og var vild med udseendet. 1 uge efter falder store totter af som hang sammen så der var tydelige store huller i vipperne, og det ender med jeg får dem fjernet. Her ser jeg så at jeg mangler stort set alle mine vipper på højre øje. Jeg kommer så ind igen og skal rykke håret op , snakker med ene af de andre piger, hvor Maria melina kommer og afbryder imens jeg spørger om mine vipper skal se sådan her ud? Hun siger kig op kig ned, ja jeg kan godt lave dem på dig igen. Så uvidende jeg er, ligger jeg mig på bordet igen, oplever det samme svie og brændende fornemmelse dagevis efter samt lysfølsom - og her kan jeg allerede se inden jeg går derfra at der var en tydelig forskel på mængden af vipperne samt længden. Højre øje manglede en hel del og de var allesammen klistret fast til hinanden som en kæmpe stor klump sort lim. De begynder efter en uge at sidde løst sådan så jeg skulle gå og rette på dem, og jeg måtte så igen henvende mig til ene af hendes kollegaer som arbejder på stedet og få dem fjernet. Da hun fjernede dem, sagde hun at hun aldrig havde oplevet at kun efter 2 påsætninger skulle holdes en pause fra vipper. Hun ville ikke lave nogle nye på mig, fordi mine nærmest var væk. Jeg begynder så at fjerne de hot/cold fusion der var sat ind i mit pandehår, og bestiller en extension remover og følger alle instruktioner jeg har fået , men ender med at sidde og trække smeltet hår ud, altså mit eget hår.. jeg er så ked af det, sidder lige nu uden vipper, med MEGA tyndt og knækket hår .. Meget ked af hvor mange penge jeg har lagt i det samt hvor skadet jeg er blevet af det. Henvender mig til maria melina og fortæller hvad der er sket og får derefter bare afvide at det er min egen skyld fordi jeg skulle havde ladet en professionel gøre det og at jeg skulle havde brugt en vippe serum i de små 3 uger jeg nåede at have vipperne på. Jeg er ret sikker på at 3 ugers vippe serum ikke havde gjort at jeg havde et fuldt sæt vipper tilbage da de kunstige blev pillet af.

7 de outubro de 2023
logotipo da Beautybymariamelina

Resposta da Beautybymariamelina

Hej Julie 😊
Jeg bliver super ærgerlig over, at læse denne anmeldelse.

Du nævner dine øjne er røde og svier første gang du får lavet, det kan ske at der kan komme dampe ind i øjet hvis øjet ikke er helt lukket eller hvis du har sensitive øjne, så går der et par dage så er det væk. Du kontakter os ikke med henblik på det, men skriver tværtimod at du er så glad for resultatet og det er vi glade for.
Du fik lavet dem d 3 september og informere mig om d 25 september at du gerne vil have dem aftaget - her er der gået 3 uger og ikke 1 uge som du nævner.

Det er korrekt at til din opryk af hår, kigger jeg på dine vipper og vurdere at de sagtens kan bære det. Jeg informere dig om, at når du ønsker et dramatisk look med volumen skal der bruges vippeserum.
Du får lavet dine vipper igen d 6/10 og her er du også glad for dem også inden du går ud af døren . Du skriver til mig, at når du kommer hjem ønsker du en refill, fordi du har grædt så meget ..
Vand/tåre kan godt være at vipperne kan “klistre sammen “.
Du kommer d 31/10 dvs 3 uger efter og får aftaget dine vipper.
Jeg bliver super ærgerlig over, at læse du skriver de kun har holdt en uge og hvor utilfreds du har været
Når jeg kan se i vores samtaler og booking at hver gang, du har været til vipper, har det været hver 3 uge.
Og hver gang du er gået fra klinikken af har du altid sagt hvor glad og tilfreds du har været.

Du fælder 10% af dine egne vipper hver 10-14 dag. Dvs 3 uger + er nye sæt.
Jo længere dine påsætte vipper gror ud, desto større chance er der for, at de kan knække.

Med hensyn til at aftage dine hotfusion extensions, så er det korrekt der skrev jeg, at hvis du ikke ville vælge os til at aftage dem, at du skulle finde en anden til at aftage dem.
Da det kan være skadeligt for håret at aftage dem, hvis du ikke har styr på hvordan du skal gøre.
Du skal bruge remover og extensions værktøj til at fjerne dette og det fraråder vi at gøre selv.
Det er ikke nok, bare at bruge en remover.
Kreatinen skal knuses med extensionsværktøj.
Derfor fraråder vi, selv at aftage hotfusion extensions.
Og anbefaler heller at komme ind.
Du retter henvendelse til os efter du har aftaget det.
Du skulle være kommet og få det taget af.
Det er rigtig svært for os som salon, at skulle kunne hjælpe dig efter du selv har aftaget dit hår trods at vi frarådet dig det.
Det er super ærgerligt at læse at du mener det vores skyld dit hår er skadet efter du selv har aftaget uden at vide om du gøre det korrekt og det påtrods vi anbefalede dig ikke at gøre det.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter en rigtig dårlig oplevelse hos en…

Efter en rigtig dårlig oplevelse hos en anden salon, der ikke havde overholdt deres aftale, ringer jeg til beautybymariameline, her bliver telefonen taget af salonens ejer Maria Melina, hun er super hjælpsom og hjælper mig med at finde hår ekstension, fordi hun ikke havde det hår, jeg først havde tænkt, hjælper hun med at finde en løsning, i stedet for bare at trække sig tilbage og sige nej dsv, selv om det var EFTER lukketid. Hårfarven på håret passet ikke, Maria Marina siger hun godt kan hjælpe mig og farver håret for mig, jeg kom ind samme dag noget tid efter ( dette var søndag aften) man kan tydligt mærke hun har stor intresse for sine kunder og går op i at gøre det absolut bedste, og dette sætter jeg stor pris på, jeg har i dag haft håret i en uge, og er så glad for det🥰🥰 kan virkelig anbefale hende og klikken, fordi hun har helt styr på alt, det vil sige at som kunde kan du have helt ro i maven, hvis du vælgere beautybymariameline fordi deres kundeservice er virkelig god, og det er så tydligt at det vigtigste for hende er at, kunden er tilfreds og glad. KÆMPE ANBEFALING ligemeget hvilket ønske eller alder du har, for du kan være helt sikker på, at du bliver lyttet til og forstået

10 de setembro de 2023

Virkelig god service

Virkelig god service!
Samt virkelig imødekommende samt varme og smilende !
Helt sikkert en kæmpe varm anbefaling herfra !
Og priser samt tilbud er det værd !
Fik tilbud og virkelig glad for det

8 de setembro de 2023

Altid den bedste oplevelse❤️

Jeg kommer ofte hos Beauty by Maria Melina, og går altid tilfreds derfra.

Cassandra ordner altid mit hår, og gør altid meget ud af at det bliver præcis som jeg ønsker. 🥰

Pigerne i klinikken er altid søde og smilende, har intet dårligt at sige - de er kompetente, imødekommende og behagelige at komme hos.❤️

9 de junho de 2023

Fedtfrys af hage

Jeg fik foretaget mig en fedtfrysning af hage, eftersom jeg så et billede af synelige resultater efter 1 behandling, af Maria selv. På reklamen stod der også at 1 behandling er nok. (Hvilket det også plejer at være, andre steder).

Jeg er nu på min 3. Uge og ser abselut ingen forskel, heller ikke fra mine før og efter billeder. På trods af at jeg er igang med et vægttabs forløb og ikke indtager hvad som helst-føde.
Behandlingen hos Maria, har ikke virket på mig, overhovedet. Målingerne efter behandling har vist et par cm, hvilket er meget forståeligt da den kolde maskine jo suger hagen op i 45 min, ville det self få en anden måling.
Det er ikke første gang jeg får fortaget en fedtfrys af hage, jeg har gjort det før, et andet sted med skide gode resultater og tænkte på, at bestille hos maria, da hun kørte et billigt tilbud end normal pris for fedtfrys af hage.
Ingen virkning, at all. Om jeg anbefaler hende? Ikke på mine egne vegne. Kan være der er andre som har fået nogle gode resultater efter 1 behandling. Spild af penge, da man jo bliver ‘lovet’ at det fulde resultat ses efter 3 uger, såfremt man self ikke indtager sukker osv.
igen. Spild af penge, ingen go-for-it snak til mit netværk alligevel, og kommer aldrig her igen. ❤️

28 de fevereiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejligt sted at komme til

Dejligt sted at komme til, med søde damer rundt omkring en, er så glad for at få lavet mine extensions i denne salon, og jeg tager enda fra Bornholm af. Stor ros og god oplevelse fra denne salon. 😘

21 de novembro de 2022

Ovenud tilfreds

Det er første gang jeg har fået lavet extensions. Jeg kendte ikke klinikken i forvejen, men tog chancen.
Mit hår er lysebrunt med mange lyse/grå striber. Jeg tænkte ikke hun kunne ramme farven rigtigt, men den er bare ramt spot on! Jeg har endelig fået det drømme hår jeg altid har ønsket. Selvom jeg har meget fint hår, så er mine extensions sat så man ikke kan se dem i hovedbunden. Jeg har kun rosende ord at sige. Og prisen er virkelig overkommelig.

23 de novembro de 2022

Perfekt 🤩🤩🤩

Jeg kendte ikke stedet, men tog chancen efter et opslag på facebook, hvor der var en ny motode som jeg ikke havde prøvet før. Jeg har længe gerne ville kunne sætte håret op, men den extensions metode jeg var vant til gjord det umuligt. Derfor skrev jeg til Camilla, som var meget imødekommende og inviterede mig til en konsultation, hvor hun sætte tid til at forklare og finde den helt rigtige farve og kvalitet til mig. Jeg valgte russisk hair extensions trods en bekymring om denne kvalitet, da jeg i flere år kun har prøvet brasiliansk.
Men jeg har slet ikke fortrudt mit skift. Derudover har jeg fået en masse råd og anbefalinger om pleje.
Jeg kan kun sige det er et dygtigt og kompetent personale som virkelig forstår sig på at gøre deres kunder tilfredse. ❤️
De varmeste anbefalinger. Jeg kan endelig have håret sat op og det bedste af alt ingen har bemærket at det var extensions 🤩

18 de outubro de 2022

Det lækreste hår

Har kun rosende ord at sige om klinikken - super søde og dygtige🥰
Jeg har selv meget fint og tyndt hår, og har derfor valgt at bruge deres russiske luksushår til mine Extensions da strukturen passer perfekt, og kan kun sige wow🤩Fik det sat i første gang start august og fået det rykket op i dag, og endnu engang har Cassandra sat det i spot on🤩👌🏻 Det russiske hår er så fint og blødt, og med ombre-farven matcher det mit eget hår fuldstændig…og så skal det måske også lige nævnes at metoden La weave praktisk talt er usynlig😉 Eeeelsker det🥰🤩👌🏻

20 de setembro de 2022

Den bedste behandler ❤

Den bedste behandler ❤
Jeg kan kun give ros til dygtige Maria. Jeg har fået lavet hår extensions hos Maria siden 2019 og hun er klart en behandler man bliver hos.

Siden 2019 har jeg ca hver 5-8 uge oprykket mit hår, udskiftet håret kun 5 gange i al den tid (!) som taler for kvaliteten af håret. Jeg har plejet håret efter Marias anvisninger og kun brugt produkter som håret kan tåle. Ellers har jeg glattet, krøllet og føntørret håret regelmæssigt og det har været smukt og velplejet.

Jeg er glad for den ærlige og gode service man får og kan virkelig godt lide at Maria ikke bare arbejder hårdt, men virkelig elsker sit arbejde og ønsker at kvinder føler sig smukkere og gladere når de går fra klinikken.

Mit eget hår er blevet så meget sundere efter at det har fået mere ro og fået lov til bare at vokse med extension.

Desuden er stemningen i klinikken hyggelig og pigerne gør den til et fedt sted at komme forbi.

Jeg kan kun give ros herfra.

Jeg må lige nævne til sidst at jeg har haft extension før i længere perioder og både kvaliteten af håret samt påsætningsmetoden var dårlige da mit hår tog MEGET skade af det, samt håret var stift og klart ikke så naturligt som det jeg har nu fra Maria.

31 de agosto de 2022

så skuffet…

for at gøre hele den dårlige oplevelse jeg havde i salonen meget kort. Grammene passede ikke overens med det jeg havde betalt for, farven passede ikke til min egen hårfarve, håret er i en virkelig forfærdelig kvalitet, og føles SÅ syntetisk og derudover oplyser hun ikke sine kunder om hvad hun putter i deres hår. Hun benægtede i lang tid at farven ikke passede, og at grammene ikke passede, og kom med alverdens undskyldninger for det ene og det andet. Efter samtlige billeder/ beskeder frem og tilbage, hvor hun i alle sine beskeder benægter at grammene ikke passede, og at farven ikke passede, vælger hun at tilbyde mig 50 gram ekstra “for en ekstra service”, must be a joke. Jeg skulle hverken have det ene eller det andet fra hende (udover mine penge, som jeg selvfølgelig har prøvet at kræve tilbage, men det nægter hun selvfølgelig) efter den behandling jeg havde fået. Jeg har både købt en hel plejeserie til mit hår, plus en hårolie, og alligevel bliver man behandlet SÅ dårligt.
jeg havde håret i, i 3 dage, og endte med at pille det ud efter samtlige kommentarer fra både veninder/ kollegaer (som også har styr på faget) og at jeg virkelig heller ikke syntes håret var særlig pænt selv. Og ja jeg gik fra klinikken glad og tilfreds, da jeg ikke fik set håret bagfra i klinikken (udover på et billede hun tog) og det var mørkt udenfor, hvilket må have påvirket lyset i hendes klinik.
Hun tilbød også at jeg kunne komme op i klinikken, og få kigget på det. Hun skriver tidligt om morgenen en tid senere på dagen, og jeg får først svaret nogle timer senere, at jeg godt kunne komme til den tid, og afventer derefter bekræftelse fra hende (da jeg ikke ved om tiden stadig er tilgængelig). 15 min inden den tid hun skrev, skriver hun at jeg bare kunne komme, hvorefter jeg forklarer hende at jeg ikke kunne nå det til om 15 min. Hun fortæller mig så, jeg bare kunne have haft ringet til klinikken. Det er selvfølgelig rigtigt, men da ALT vi nogensinde har aftalt, har forgået over besked, og hun kun plejer at være 10 min om at svarer, tænkte jeg selvfølgelig ikke over at ringe dertil.
Ville aldrig anbefale det sted. I kan finde så mange hårdamer med godt kvalitet hår (og god service), til samme penge. så for jeres egens skyld, vælg en anden hårdame, som rent faktisk kan finde ud af deres arbejde, og ikke kun går op i hvor mange penge de kan tjene på hver enkelte kunde.
og det skal lige siges hun nu har valgt at lade helt vær med at svare mig, og bare har ignoreret min sidste besked, så uprofessionelt.

24 de junho de 2022

Altid en behagelig oplevelse

Wooow siger jeg bare, efter utallige uheldige oplevelser diverse steder, så fandt jeg Maria for 2 år siden og jeg skifter ALDRIG! Det er så nemt at finde til hendes fine flotte forretning hvor atmosfæren er i top. Du bliver forkælet og komplimenteret fra du træder ind, til du forlader salonen. Også er hendes resultater bare så fine og holdbare!
Hvis jeg kunne give 10 stjerner havde hun fået det. Kæmpe anbefaling.

7 de junho de 2022

Jeg får lavet øjenvipper (hybrid

Jeg får lavet øjenvipper (hybrid, stor opfyldning) hver 3 uge. Og jeg er SÅ glad for Maria og ikke mindst resultatet hver gang. Altid fleksible med ombookning af tider hvis der lige kommer noget i vejen. Altid nem og få fat i og god kvalitet på øjenvipperne!
Selv efter 4 uger ser mine øjenvipper stadig pæne ud. Kun anbefalinger herfra!

6 de junho de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais