I bought products at a very reasonable price and the parcel has arrived in good conditions and well packed. The only issue was with the delivery. I couldn’t select home delivery but to a delivery bo... Ver mais
scheermes besteld maar verkeerd geleverd. het gevraagde is niet (meer) leverbaar. na klacht hierover werd het volledige bedrag incl. verzend kosten terug gestort. zo winkel je probleemloos. heb we... Ver mais
Bestelling was heel goed verzorgd en heel goed ingepakt. Glazen flessen shampoo kwamen ongedeerd uit de verpakking. Bestelling was van Oway producten. Sinds ik deze producten gebruik is mijn krullen... Ver mais
Jullie bedrijf, niks mis mee, maar pakje niet aangekomen, en aan vervoersbedrijf gemeld, maar komt niet door! Ze hebben t kilometers van m n huis bij een pakketpost gebracht, adresnummer klopte ni... Ver mais
BEAUTYCOS onderscheidt zich door een van de grootste assortimenten bekende schoonheidsmerken op de markt te combineren met lage prijzen en professioneel advies. Je krijgt dezelfde kwaliteitsproducten die bij kappers, schoonheidsspecialisten en visagisten te vinden zijn – maar dan tegen een aantrekkelijkere prijs, ondersteund door een team van specialisten die je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste producten.
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 5% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Ik heb hier professionele kappers artikelen gekocht en dit was voor mooie prijzen.
Tevens een snelle levering dus al met al tevreden.
Duidelijke site, goede prijzen, duidelijke en verzorgde communicatie, snelle levering, producten keurig netjes verpakt. En fijne producten!
Mooi product, goed verpakt en snel geleverd. Zal zeker nog eens bestellen
Ik mijn pakketje nog niet ontvangen. En DHL zeggen met hier moet contacten
Bij het retourneren, komt er geen reactie. Vijf mails gestuurd, 10x gebeld. Nooit wordt de telefoon opgenomen of op mails gereageerd.
Na 3 weken plots een reactie dat ze zullen terugbetalen als ze het ontvangen hebben. Volgens bpost was het al na 3 dagen aangekomen.
Vervolgens sturen ze het pakket opnieuw naar mij op. Ik terug mailen en bellen, weer pas na enkele weken reactie dat er iets is fout gelopen en ze het gaan onderzoeken.
En zo de hele tijd maar van dat, enige positieve is dat ik uiteindelijk na 3 maanden mijn geld heb terug gekregen. Maar ben er wel zeker van dat ik zonder constante mails er niet op had moeten rekenen!
Vandaar dus, een absolute afrader !!!

Resposta da BEAUTYCOS.nl
Al 2 keer producten besteld voor een goede prijs en werden snel geleverd. Zeer tevreden!
Product kapot aangekomen, of ik even een onmogelijke rits aan documentatie, fotos en videos kan sturen van de verpakking, doos, labels, noem maar op. 10 fotos. Zodat ze dan eens kunnen kijken of de post wat voor ze kan betekenen. Onwijs slechte service.
Prima service, bestelling keurig verpakt en optijd geleverd.
geen problemen. bestelling was na enkele dagen binnen
Slechte klachtenafhandeling!!
Zoals al door meerdere mensen aangeven zeer slechte klachtenafhandeling. Bestelde make up gebroken geleverd! Foto's erbij gestuurd als bewijs maar ze leggen het bij de klant!!
Waardeloos! Nooit daar iets bestellen!!!
Snelle levering, en aantrekkelijk geprijsd.
Veel keuze uit topmerken.
De verpakking van mijn bestelling is in zeer slechte staat aangekomen.
Ik vind het onacceptabel dat parfum ter waarde van €100 .
Minimale informatie over het product, toch maar besteld en dan: retouren worden moeizaam verwerkt en bovendien moet je dan nog een keer bestelkosten bestellen. Al met al ga ik hier dus niets meer bestellen.
Keurig geholpen. Ik kreeg netjes een mail dat een product niet op voorraad was en dat werd netjes opgelost. Snelle levering.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Snelle levering.
Zoals veel reviews al zeggen: ontzettend slechte service van klachtenafhandeling. Helpen je totaal niet! Shampoo flessen van glas zijn onderweg kapot gegaan. Krijg geen geld terug of nieuwe shampoo flessen, 'omdat dhl niks kan doen'. Bieden dus totaal geen service en tegemoetkoming vanuit het bedrijf zelf! Nog nooit meegemaakt dit. Echt waardeloos. 3 hartstikke dure shampoo flessen en nu al mijn geld kwijt. Koop hier niet !!!
Alles netjes op tijd geleverd, zoals aangegeven. Een product besteld in een groter volume, waardoor het relatief goedkoper is: dat scheelde toch een flink stuk in de prijs, plus dat daardoor minder verpakkingsmateriaal nodig is.