Ordren blev sendt afsted hurtigt efter bestillingen og ankom i en æske med en fin lille hilsen. Leveringstiden med fragtfirmaet tog desværre lidt længe, så cremen nåede først frem efter fire dages... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super udvalg og lynhurtig levering! Jeg elsker lækker indpakning, hvilket Beauty Kompas leverede til fulde - inklusiv en lille gave! Skønne produkter til en god pris. Jeg vil helt sikkert handle her i... Ver mais
Jeg har flere gange bestilt hos beautykompas og med god grund, både større og mindre bestillinger. Denne gang har jeg skiftet produkter grundet graviditet som giver mere tør hud samtidig med at årstid... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Beauty Kompas kombinerer vi vores dybdegående kendskab til koreansk hudpleje med en brændende passion for innovation og en dedikation til fremragende kundeservice. Udstyret med Jons baggrund i biokemi og Johns og Sofies erfaring fra Korea ser vi frem til at hjælpe dig på rejsen mod strålende hud med K-beauty. Vores mission er ikke blot at tilbyde effektive og populære koreanske hudplejeprodukter, men også at gøre dem overkommelige og let tilgængelige for alle. Vi forstår, at den komplekse verden af K-beauty kan være forvirrende, og vi er her som din pålidelige guide gennem junglen af produkter og rutiner. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren entusiast, er vores mål at gøre din rejse til smukkere og sundere hud så enkel og tilgængelig som muligt.
Informações de contato
Dinamarca
- beautykompas.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fast delivery + a treat 🤩
Fast delivery + a treat 🤩
Mange tak 🤍
Hurtig levering og god pris.
Super fin med lækre produkter
Leveringstiden med fragtfirmaet tog desværre lidt længe, så cremen nåede først frem efter fire dages tid.
Den bestilte creme er af virkelig lækker kvalitet og den første solcreme ud af mange afprøvede, som hverken svier i huden eller giver et skinnende look - helt fantastisk og virkelig dejlig, at den kunne købes i en dansk webshop. Tak Beauty Kompas 😊
Altid hurtig levering og flot indpakning
En varm anbefaling af Beauty Kompas
Leveringen var hurtig og deres produkter føles fantastiske på min hud, som virkelig trængte til nogle gode og fugtgivende produkter. Det føles som et mini spa ophold for min hud, når jeg bruger dem. En stor og varm anbefaling af Beauty Kompas herfra :)
Super udvalg og lynhurtig levering
Super udvalg og lynhurtig levering! Jeg elsker lækker indpakning, hvilket Beauty Kompas leverede til fulde - inklusiv en lille gave! Skønne produkter til en god pris. Jeg vil helt sikkert handle her igen.
Vanvittig hurtig håndtering
Jeg lagde en ordre ved Beauty Kompas en lørdag morgen og efter en time fik jeg besked om, at den var ved at blive behandlet. Der gik endnu en time, og så fik jeg besked fra DAO, at min pakke var blevet indleveret til forsendelse.
Da jeg fik pakken, var der den fineste håndskrevne besked plus en lille snack til mig.
Også produktet er skønt: en solfilter-stick som er A-mærket i Kemiluppen 🌱
Det hele var bare virkelig en god oplevelse. Jeg er glad!
Super lækre produkter
Super lækre produkter! Vil helt klart anbefale Beauty Kompas 🌟
Great service
Great service, good prices and fast delivery. Also loved a little touch with a note inside the box’s. Small detail, but makes whole experience so much nicer:)
Hurtigt og effektiv service
Hurtigt og effektiv service. Bestilte fredag og modtog allerede produktet mandag.
Flot -lignede en gave- og trygt indpakket, også med en lille hilsen skrevet i kassen da man modtog pakken, ret sødt faktisk :)
God vejledning
God vejledning, godt produkt? God service. Rimelig pris. Vil klart anbefale det.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse! Købte to produkter fra hjemmesiden, som blev afsendt samme dag. Jeg benyttede deres funktion som anbefalede efter min hudtype, og de cremer jeg købte, en serum og en fugtighedscreme, er bare virkelig gode og gode for min hud.
Favorite store for kbeauty!
Excellent selection and great service. I love their products!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.