Beautystyle Avaliações 21

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har kun været hos Beautystyle én gang, men allerede ved første besøg blev jeg mødt med varme, professionalisme og ægte interesse for mine behov. Hun tog sig tid til at lytte og forklare behandli... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en fantastisk oplevelse af at prøve lymfedræn massage på benene. Det er sååå lækkert og dejligt. Smukke omgivelser og dejlig rolig musik. Sidste gang faldt jeg næsten i søvn. J... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft fornøjelsen af at besøge Svetlana for en behandling, og jeg kan varmt anbefale hende. 🥰Svetlana er utrolig professionel, venlig og tager sig tid til at forstå ens behov👍. Behandlingen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I want to share my excitement about visiting the Beautystyle cosmetic clinic! Yesterday, I was lucky enough to have a full-body hardware massage procedure with Svetlana, and I am still absolutely... Ver mais

4,6

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dont go there - Beautystyle bleger tænder, der ikke blir hvide :(

Beautystyle blegede mine tænder og solgte mig et tandblegningssæt til hjemmebrug.
Da de blev bleget fik jeg nogle røde briller på, hvilket gjorde at øjnene i de 60 min blegningen varede havde vænnet sig til et andet lys. Og da blegningen var færdig gik det meget hurtigt hvor de søde damer klappede i hænderne over, hvor fint resultatet var blevet og sagde, at hvis jeg fulgte op med et specielt luksus sæt med blegepulver m.v. til 498 kr ekstra ville mine tænder blive så fine. Den eneste, der ikke kan se noget resultat er mig selv. Mine tænder er normalt fine hvide. Jeg drikker ikke sort kaffe, ryger ikke og drikker heller ikke rødvin. Så hvis du ikke har en overfladepåvirkning på dine tænder bliver de ikke hvidere. Det er super dygtige sælgere, der står - og vi vil jo nok alle gerne have perlehvide tænder, men med Onlysmile, som er det Beauty Style bruger, får man det ikke. Gå til en tandlæge. Jeg føler at de 1000 jeg brugte på det er penge ud af vinduet. Beautystyle tilbød at komme og se på mine tænder, men de aner jo ikke hvordan de så ud før, så jeg kan ikke de, hvad de skal kunne se!!! jeg har svaret til dem at jeg er hjemme efter 18, hvor de er velkomne, men har derefter intet hørt fra dem. Så hold dig væk - du får IKKE hvidere tænder af deres behandling. et er i hvertfald min oplevelse. Rigtig øv

18 de março de 2019
Avaliação não solicitada

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais