Heel blij met dit bed! Het ligt heerlijk comfortabel en voelt stevig en kwalitatief aan. Daarnaast was de service echt top: vriendelijk, duidelijk in communicatie en alles netjes en op tijd geleverd.... Ver mais
De website is mooi, klantenservice is vriendelijk. Als er zulke grote uitgaves worden gedaan, is het wel fijn, als je wat meer mailverkeer zou hebben. Vind een bevestiging alleen, niet goed genoeg... Ver mais
Vanwege de betrouwbare service. Snel contact voor het maken van een afspraak voor het leveren van mijn bestelling. Bij levering klantvriendelijke benadering door te vragen waar ik het bed precies wild... Ver mais
Snelle bevestiging en tevens levering, top kwaliteit voor een betaalbare prijs. In het begin had ik mijn twijfels over het bestellen van een bed online, maar het bed en tevens de service is top. 100%... Ver mais
Respondeu a 58% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Fijne winkel en werd er op de juiste manier behandeld ook de eerlijkheid kon ik waarderend !! Zal hier zeker vaker een bed kopen

Resposta da Beddenscout24
Beste beddenwinkel van heel Nederland!, Service en kwaliteit top !

Resposta da Beddenscout24
De website is heel duidelijk en bestellen ging makkelijk. Ik kreeg meteen een mailtje met de bevestiging en de levering was snel. Het bed was goed en het ligt super lekker! Ik ben heel blij met mijn aankoop en zou hier zeker weer bestellen. Echt een aanrader !!

Prijs is goed.
Kwaliteit is goed.
Klantenservice is goed. Het traject van de topper was een ramp dankzij onze TNT post tegenwoordig. Klantenservice was behulpzaam.

Resposta da Beddenscout24
Wat heb ik vannacht lekker geslapen. Ben zo blij met mijn nieuwe bed Kaona die ik heb gekocht bij beddenscout24. Na lang zoeken was beddenscout24 de goedkoopste met dit bed. Heb bested en binnen een week heb ik het geleverd gekregen en hij is netjes in elkaar gezet. Vriendelijke bedrijf en ook de jongens van de levering waren heel behulpzaam.

Resposta da Beddenscout24
Wauw, ik ben zó ontzettend blij met mijn nieuwe bed! Echt topkwaliteit en de service was van begin tot eind geweldig. Alles verliep super professioneel én vriendelijk. Je merkt dat hier echt vakmensen aan het werk zijn. Ik kan niet anders dan een dikke dankjewel zeggen – wat een fantastische ervaring!
Super blij met mijn nieuwe bed van Beddenscout24! Bestellen ging makkelijk, levering netjes op tijd en het bed ligt heerlijk. Ik voel echt dat er aandacht en kwaliteit achter zit. Heel tevreden, zeker een aanrader!

Resposta da Beddenscout24
De beste beddenwinkel die er bestaat, ik ben zo blij met mijn bed en lig mega mega lekker!!

Resposta da Beddenscout24
Ik ben ontzettend blij dat ik mijn nieuwe bed via deze online beddenwinkel heb besteld. De website is duidelijk en overzichtelijk, waardoor vergelijken en bestellen heel makkelijk ging. De levering was snel en zorgvuldig en het bed zelf is van topkwaliteit. Het is stevig, comfortabel en precies zoals omschreven. Sinds ik dit bed heb, slaap ik veel beter en word ik uitgerust wakker. Ook de klantenservice verdient vijf sterren: vriendelijk, behulpzaam en altijd goed bereikbaar. Als je op zoek bent naar een betrouwbare online beddenwinkel met uitstekende service en kwalitatieve bedden, dan kan ik deze winkel absoluut aanraden!

Resposta da Beddenscout24
Ik ben ontzettend tevreden met dit bed! Het is veruit het beste bed dat ik tot nu toe heb gehad. Het ligt heerlijk comfortabel, de kwaliteit voelt stevig en duurzaam aan, en ik slaap eindelijk weer écht goed door. Het design ziet er ook nog eens mooi uit en past perfect in mijn slaapkamer. Kortom: dit bed overtreft al mijn verwachtingen en ik zou het iedereen aanraden die op zoek is naar een goede nachtrust!

Resposta da Beddenscout24
De Amalia boxspring bevalt goed. Hij slaapt comfortabel en heeft een mooie uitstraling. Fijn ook dat er genoeg ruimte onder zit om dingen op te bergen.

Resposta da Beddenscout24
Ik heb de Kaona besteld en ben er blij mee. Het ziet er mooi uit en slaapt goed. De opbergruimte is ook handig.

Resposta da Beddenscout24
De bedrijf is heel eerlijk, zijn behulpzaam en helpen mee met het waarmaken van mijn droom meubels.

Vertrouwelijk bedrijf komt 100% afspraken na👍

Resposta da Beddenscout24
Super fijne ervaring! Ik raad iedereen dit bedrijf aan. Gedreven vriendelijke medewerkers plus super kwalitatief product.

Resposta da Beddenscout24
Onlangs een bed aangeschaft van 180x200. Goed geïnformeerd over matras en topper keuze. Een aanrader!

Resposta da Beddenscout24
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.