Wij kwamen binnen voor een hoofdkussen en vertrokken met een bestelling voor een op maat gemaakte matras op zak. Dat getuigt van het enthousiasme van het personeel, dat je bij de hand neemt en laat... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Na een eerdere positieve ervaring ten tijde van een aankoop van 2 matrassen zijn we terug gegaan voor een aankoop voor een nieuw bed. Super goed geholpen door Diede. Een jonge gast met een eerlijk adv... Ver mais
Alles goed uitgelegd tussen de verschillende bedden en matrassen/toppers. Kleurenstaal mochten we even meenemen naar huis om de juiste kleur te betalen. Super bezorgers die ons nieuwe bed in elkaar h... Ver mais
Detalhes da empresa
Wij streven ernaar om de kwaliteit van leven te verbeteren door het leveren van hoogwaardige prijs-kwaliteit slaapproducten die bijdragen aan een goede nachtrust. Met meer dan 120 jaar ervaring in de slaapbranche, is onze missie om klanten te voorzien van comfortabele en duurzame slaapproducten. Ons toegewijde team staat klaar om service van het hoogste niveau te bieden, waarbij we streven naar klanttevredenheid en het bevorderen van een goede nachtrust.
Informações de contato
Derksstraat 42, 7811AJ, Emmen, Holanda
- 0591-614033
- info@beddenzaak.nl
- beddenzaak.nl
Toppers van begin tot eind
Deskundige hulp bij het uitzoeken van een nieuw bed, maar ook voor de mannen die het kwamen brengen niets dan lof! Het vorig bed wat moeilijk uit elkaar te krijgen was, het hoofdbord wat net niet door de afgetimmerde trapopgang paste, maar die ze toch op een professionele manier naar binnen kregen...En alles netjes opgeruimd achtergelaten.
Dikke 10 (ook voor het bed, dat slaapt heerlijk...)

Geweldige slaap woon winkel
Geweldige slaap woon winkel.
Wij zijn erg tevreden.
Zeer vriendelijk en vooral zeer deskundig personeel.
Ik zou iedereen aanraden om hierlangs te gaan voor goed slaap advies en geloof mij hier krijg je geen spijt van.

Super tevreden!
Prettige bejegening, goed advies, uitstekende service en…. Heerlijke matrassen. Kortom: supertevreden klanten!

Nieuwe matrassen
We gingen voor een nieuwe kussen en werden vriendelijk ontvangen. Na een praatje kregen we ook over onze matrassen die al flink op leeftijd waren. Met een goed advies/uitleg en het proberen van verschillende matrassen hebben we nieuwe matrassen gekocht met de nodige accessoires. Onder het genot van een kopje koffie zijn we tot een overeenkomst gekomen. De matrassen worden bezorgd en de oude worden meegenomen.
We hebben het als zeer positief ervaren en zijn blij met de nieuwe aanschaf.

Resposta da Jan van Peer Slaapcomfort
Piekfijne levering en montage in huis
Piekfijne levering en montage in huis! Zeer hulpvaardige bezorgers!

Resposta da Jan van Peer Slaapcomfort
Zeer klantvriendelijk en bezorging was…
Zeer klantvriendelijk en bezorging was meedenkend!!

Resposta da Jan van Peer Slaapcomfort
We werden kundig en vriendelijk…
We werden kundig en vriendelijk geholpen en leerden zo nog iets bij. Zo kom je er achter dat je jaren op een te kort bed hebt geslapen. De service is prima en persoonlijk, fijn zo'n familie bedrijf. Het was voor ons de eerste keer bij Jan van Peer, zeker niet de laatste.

Resposta da Jan van Peer Slaapcomfort
Voor de 2e keer hier ons bed gekocht en…
Voor de 2e keer hier ons bed gekocht en wederom zeer goed geholpen met eerlijke goede service ga zo door 👍🏻

De service is heel goed
De service is heel goed. Ze zijn vriendelijk en geven een en goed advies.

Resposta da Jan van Peer Slaapcomfort
Dit bedrijf levert topkwaliteit en…
Dit bedrijf levert topkwaliteit en topservice
Iedere keer weer.
Daarbij ontzettend vriendelijk

Resposta da Jan van Peer Slaapcomfort
Welkom gevoel in de winkel en ze nemen…
Welkom gevoel in de winkel en ze nemen alle tijd voor je. Super geholpen voor het maken van de juiste keuze, zoals hardheid van het matras.
Plaatsen van het bed is super netjes gebeurt. Zelfs afvoer oud matras is geen probleem. Chapeau! Zeer tevreden.

Resposta da Jan van Peer Slaapcomfort
Ik kwam voor een kussen maar heb een bed gekocht.
Mijn bed was echt aan vervanging toe en we gingen naar Jan van Peer slaapcomfort bij mij om de hoek en we werden prima geholpen. We gingen kijken voor een hoofdkussen maar het werd een bed. Toen 2 vriendelijke heren met heel veel ervaring mijn bed kwamen installeren werden alle mogelijkheden uitgelegd. Na een paar dagen was ik gewend en slaap beter dan vroeger. Jan van Peer, een aanrader.

Prettige ervaring
Deskundig personeel, weet waar ze over praten. Geen opdringerig maar gewoon een goed advies over ons topmatras.

Fantastisch
In de winkel al heel fijn geholpen, toen het bed besteld en bij levering waren de heren ook helemaal top! Super vriendelijk en het bed werd met “liefde” in elkaar gezet!
Het slapen is fantastisch!

Zeer persoonlijke service
Zeer persoonlijke service
Kwaliteit
Plaatsers bedden zeer vriendelijk en deden meer dan wat van ze verwacht werd

Resposta da Jan van Peer Slaapcomfort
Inmiddels ons 2e bed alweer gekregen…
Inmiddels ons 2e bed alweer gekregen van Jan van Peer Slaapcomfort. Service is top. Denken met je mee. En t bed ligt altijd super. Bedankt Jan. Maar ook bezorgers Huub en Harrie. Topmannen!

Resposta da Jan van Peer Slaapcomfort
Ruime keuze en fijne kwaliteit…
Ruime keuze en fijne kwaliteit van materialen, persoonlijke aandacht van personeel, goede gewenste begeleiding en uitleg bij evt. aankopen. Prijs/kwaliteit in juiste verhouding. Installatie van bed met goed gekwalificeerde en kundige mensen.
Wij zijn heel erg tevreden over deze zaak.

Resposta da Jan van Peer Slaapcomfort
Net als de vorige keer zijn wij zeer…
Net als de vorige keer zijn wij zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd waardoor er na een aantal keren testen en het advies van Jan van Peer een heerlijk slaap resultaat uit is gekomen. Heel blij met dit super bed en slaap genot.

Resposta da Jan van Peer Slaapcomfort
Zeer goed en vakkundig geholpen
Zeer goed en vakkundig geholpen in de winkel.
Vakkundig en meedenkend personeel bij aflevering.
Top geregeld!!

Goede beddenzaak
Ik ben goed geholpen en geadviseerd. In eerste instantie kon ik niet heel goed op het nieuwe matras slapen en had ik 's morgens pijn in mijn rug . Inmiddels een week verder en kan ik heerlijk slapen en is de pijn ook grotendeels verdwenen. Je moet natuurlijk ook wennen aan een nieuw matras en ik ga ervan uit dat het nu alleen maar beter wordt. Het kapok kussen dat ik cadeau kreeg is een feestje voor mijn nek.
Alles werd volgens afspraak precies op tijd geleverd door een zeer aardige chauffeur en het oude matras is gratis meegenomen. Alles bij elkaar ben ik meer dan tevreden.

Resposta da Jan van Peer Slaapcomfort
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.