Bedemand Trenskow Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har brugt bedemand Trenskow i forbindelse med vores mor/svigermors bisættelse. Vi er blevet behandlet med respekt og empati, og han har omhyggeligt vejledt os og holdt hånden under os gennem hele... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er super taknemmlig for den hjælp, du bistod med i denne sårbare situation, hvor et familie medlem gik bort. Du viste både empati og omsorg igennem hele forløbet, du gjorde så jeg var tryk, du v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedemand Henrik Trenskow og hans team gør et virkelig dygtigt og flot arbejde i udøvelsen af deres hverv. Det er nu 2. gang at vi benytter os af Trenskows service i forbindelse med vores forældres bi... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Diretor de Funerais
  2. Funerária

Escrito pela empresa

Bedemanden er de pårørendes praktiske hjælp og støtte, som sørger for, at den afdødes og de pårørendes ønsker til begravelsen eller bisættelsen opfyldes. En dygtig bedemand udviser ro og nærvær, er empatisk, hjælpsom og har et godt lokalkendskab. Men lige så vigtigt er det at have et åbent sind og en sans for detaljen. Derfor er jeg Bedemand. Vi har smukke og rolige lokaler på Vesterbro i Aalborg Midtby til en samtale. Ønsker du samtalen i dit eget hjem, kommer vi naturligvis også gerne hjem til dig

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

11 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I trygge hænder hele vejen

Vi fik fat i Henrik en fredag eftermiddag, samme dag min mor døde, og han kom indenfor et par timer, og vi fik gennem kyndig og empatisk vejledning givet min mor den fineste afsked. Henrik har været meget imødekommende og hjælpsom ift vores ønsker, og vi har været i fuldstændig trygge hænder hele vejen igennem. Alt er forløbet lige præcis som vi ønskede det, og Henrik og hans team sørgede for, at alle detaljer faldt på plads og holdt os løbende opdateret. Mine absolut varmeste anbefalinger herfra. ♥️

20 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedemand Henrik Trenskow og hans team…

Det er nu 2. gang at vi benytter os af Trenskows service i forbindelse med vores forældres bisættelse. Dygtig vejledning, roligt og behageligt, både den vejledning man får og selve udførslen. Der udvises stor respekt for situationens. Alle vil trygt kunne henvend sig der. De allerbedste anbefalinger herfra. Mvh Kurt og Claus

5 de setembro de 2024

Naturlig menneskelighed

Midt i sorgen har det været en Lykke at opleve en hjælpende og støttende hånd fra første minut. I taknemmelighed❤️
Bent Christensen med døtrene Eva og Lene

25 de abril de 2024
Avaliação não solicitada

Seriøs

Seriøs, ærlig og forstående bedemand, der hjælper med at finde løsninger og respekterer de udfordringer der er omkring liv der sluttes. Virkelig dygtig og afbalanceret.

4 de março de 2024

Kære Henrik

Kære Henrik.
De varmeste anbefalinger her fra.
Af ❤️ tak for din kompetente og helt igennem rolig måde at være på under hele forløbet vedr. Tonnys bisættelse.
Tak, jeg vil til hver en tid anbefale dig.
De varmeste hilsner
Lisa Torp Hjort.

9 de março de 2024
Avaliação não solicitada

Skøn bedemænd

Skøn bedemænd
- Dækker hele nordjylland
- Tager telefonen på alle tidspunkter af døgnet
- Fantastiske priser og ingen skjulte gebyrer
- Behagelig og kompetent vejledning.

5 de janeiro de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais