Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Imødekommende og fleksibel sælger, der var tålmodig og holdt ved sit tilbud længe efter dets udløb. Vores renoveringsprojekt trak ud, men da vi var klar til Bedregulve, gik de i gang og klarede det... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Samarbejdet med bedregulve gik rigtig fint. Der var god kommunikation og god information omkring produktet. De rettede hurtigt op på enkelte små fejl uden postyr. Det tog kun omkring 10 dage og... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service, Gulvarme og 25 cm ekstra lofthøjde Vi fik fjernet vores gamle kolde gulv, isoleret krybekælderen, lagt gulvvarme og støbt nyt betongulv i hele huset. En større operation der blev... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empreiteira

Escrito pela empresa

Vi tilbyder komplet nyt betongulv med gulvvarme og vores system har følgende fordele: Lav konstruktionshøjde (mellem 2 – 5 cm.) – kan evt. lægges ovenpå de eksisterende gulve Spar op til 9,5% energi, sammenlignet med traditionelle gulvvarmesystemer (f.eks. er fremløbstemperaturen kun omkring 30 grader, hvor den er 40 grader i traditionel gulvvarme) Vi er typisk færdige på 1 uge og du kan herefter gå på det nye gulv

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Et forløb fyldt med fejl og ekstraregninger

Vores oplevelse med Bedregulve har desværre været alt andet end tilfredsstillende. Allerede fra starten blev der målt forkert op, hvilket betød, at vi stod med en uventet ekstraregning for fyldning af krybekælderen. Derefter blev gulvet støbt for højt, efter rådgivning fra firmaets udenlandske arbejdskraft(som ejeren medgav ikke havde viden om det og ikke burde rådgive mig). det betød at der ikke var tilstrækkelig højde under dørene – noget der fik store økonomiske konsekvenser, da alle dørhuller skulle have fjernet mursten.
Firmaet brugte også et nedrivningshold, som opførte sig så uprofessionelt på matriklen, at vores naboer klagede. Efter støbningen gjorde jeg opmærksom på, at alle vægge i huset var smurt ind i betonsprøjt op til 1,5 meters højde, hvilket var både overraskende og frustrerende da vi ikke var blevet gjort opmærksom på dette var en mulighed så væggene kunne dækkes af.
Dagen efter gjorde jeg opmærksom på, at gulvet havde lunker, der langt oversteg de aftalte tolerancer på ±2 mm på en 2 meter retteskinne. Der gik to måneder før fejlene blev rettet, og i mellemtiden løb vi ind i ekstraregninger fra andre håndværkere, fordi tidsplanen skred.
virkelig dårlig egenkontrol, der bliver sjusket og det skaber mer omkostning til alle andre håndværkere der skal arbejde på projektet efterfølgende.
Alt i alt har det været en meget dårlig oplevelse, og vi kan på ingen måde anbefale dette firma til andre.

*Redigeret, svar til Bedregulve.
Nu var det jo ejeren af Bedregulve som var ude og måle højden i krybekælderen og aftale hvor gulvet skulle ende sådan ca, og at der så bliver skrevet en anden højde i tilbuddet end hvad han målte er noget som man kan overse som privat person.
Det med at jeg har været fokuseret på pris er simpelthen ikke rigtigt, da du sagde prisen var 261.000 på at få støbt gulv med varme var det slet ikke et problem, da der kom udgifter til forskellige håndværkere som kørte forgæves fordi du ikke gav besked om at i ikke var klar som aftalt alligevel, jeg synes at det er en selvfølge når et firma laver en fejl som har en udgift for en privat person er det firmaet der må betale.
Det var ikke mig der pressede på med tidspunktet, jeg havde udfyldt en formular på nettet med at jeg ville have 3 tilbud på en opgave som var beskrevet også tidsrammen for projektet.
Det er rigtigt at jeg havde sendt en mail med et billede af hvor jeg ville have støbe højden, efterfølgende aftalte vi pr telefon at jeg skulle ud og mødes med din østeuropæiske medarbejder som rådgav mig omkring højden.

23 de janeiro de 2026

Hej Mark,

Tak for din anmeldelse som vi ikke finder helt fair. Vi har leveret et perfekt betongulv med gulvvarme som du har betalt for.

Vi er naturligvis kede af, at du oplever forløbet sådan, men vi mener samtidig, at flere af forholdene i din anmeldelse kræver en præcisering.

Allerede inden arbejdet blev udført, oplyste du selv den ønskede højde på det færdige betongulv. Dette er dokumenteret i mailkorrespondance fra dig, hvor højden også fremgår på det billede, du fremsendte. Arbejdet er derfor udført ud fra de oplysninger, vi modtog fra dig. Vi har støbt præcist til den ønskede højde, men da dit gamle gulv har været ret skævt og vores nye gulv er i vatter blev det et par cm. højere i modsatte ende af huset.

I det tilbud, du accepterede, fremgår det desuden tydeligt, hvor mange m³ sand der var inkluderet i prisen. Da der i praksis skulle bruges en større mængde for at opnå den ønskede opbygning, opstod der et merforbrug. Denne ekstra sandmængde har du fået leveret til kostpris.

Du har desuden fra starten haft et stort fokus på både pris og tidsplan og presset på for en hurtig opstart. Vi valgte alligevel at tage opgaven ind lige op til jul for at hjælpe dig videre i projektet. På grund af ferieperioden betød det dog, at der gik et par uger, før vi kunne komme forbi og slibe gulvet.

Hvad angår de forhold, du nævner omkring overflade og udbedringer, blev der naturligvis fulgt op på de punkter, du gjorde opmærksom på, og de blev håndteret.

Hos Bedre Gulve leverer vi hver dag betongulve for både private og erhverv, og vi arbejder altid efter klare aftaler, gennemsigtighed i tilbud og en ordentlig dialog med vores kunder.

Vi beklager, at du ikke står tilbage med samme oplevelse.

Bedre Gulve

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mangelfuldt betondæk og manglende ansvarstagen

Vi har fået støbt betondæk af denne virksomhed, men resultatet er mangelfuldt i flere rum og lever ikke op til gængse faglige standarder eller tolerancekrav for boligbyggeri.

De væsentligste kritikpunkter:

• Store niveauforskelle: Vi har konstateret fald i flere rum og helt op til 1,8 cm over 4 meter. Selvom betonen fremstår plan i overfladen (uden lunker), fejler betondækket markant på vandretheden (koteafvigelse). Dette ligger langt uden for de acceptable grænser og har skabt store udfordringer i den efterfølgende byggeproces.

• Manglende kvalitetskontrol: Firmaet har forsømt deres egenkontrol efter støbning. Hvis de havde kontrolleret koten (højden) og vandretheden umiddelbart efter udførelsen, kunne fejlen være rettet billigt og nemt, mens dækket var råt. Der var rigeligt med tid i projektplanen til udbedring på det tidspunkt.

• Konsekvenser for inventar: De skæve gulve betyder, at vi bl.a. har måttet indgå varige kompromiser med højden på bordplader i både køkken og bryggers for at få tingene i vatter.

• Meromkostninger: Ud over den varige værdiforringelse og de visuelle kompromiser, vi nu må leve med, har de skæve gulve medført direkte dokumenterede ekstraudgifter. Vi har haft omkostninger for ca. 8.000 kr. til indkøb af nye, ekstra høje sokler for at kompensere for det markante fald i køkkenet.

• Mangelfuld håndtering: På trods af hurtig skriftlig reklamation afviser virksomheden at tage det fulde ansvar. De tilbød at afhjælpe fejlene på et tidspunkt, hvor det ikke længere var realistisk uden uforholdsmæssige omkostninger og risiko for skade på allerede udført arbejde (køkken, fliser og malede overflader). Videre byggeri blev fortsat af nødvendighed for at begrænse tabet. Firmaet tilbød i stedet en mindre kulance på 5.000 kr., som på ingen måde dækker de faktiske meromkostninger eller værdiforringelsen af det færdige resultat.

Det er stærkt kritisabelt at levere et produkt med så store afvigelser og efterfølgende ikke tilbyde en rimelig økonomisk kompensation, når udbedring er teknisk og økonomisk uhensigtsmæssig. Vi kan desværre ikke anbefale firmaet, da vi hverken oplever, at det håndværksmæssige eller den efterfølgende reklamationsbehandling lever op til forventningerne.

17 de dezembro de 2025

Kære Camilla,

Vi er kede af at konstatere, at I har ændret jeres vurdering fra at være meget tilfredse ved arbejdets afslutning til nu at give én stjerne. Dette undrer os, da der ved færdigmeldingen – efter gulvvarmen var tændt – ikke blev påpeget mangler, og I på daværende tidspunkt gav udtryk for tilfredshed med det udførte arbejde.

De forhold, der nævnes i anmeldelsen, er efter vores vurdering udokumenterede, og vi har ikke haft mulighed for selv at besigtige gulvet eller udbedre eventuelle mangler, før der blev iværksat tilpasninger foretaget af tredjepart.

Først tre måneder efter arbejdets afslutning blev vi kontaktet med oplysning om, at jeres køkkenfirma havde fremsendt en regning for tilpasning af sokler. Dette kan ikke betragtes som en rettidig skriftlig reklamation.

I anfører, at der forekommer niveauforskelle på op til 1,8 cm over 4 meter. Dette vurderer vi som usandsynligt, da gulvet er udført med flydespartel, som er selvnivellerende. Vi er dog bekendt med, at der i sjældne tilfælde kan forekomme mindre lokale afvigelser, som overskrider ±2 mm målt på en 200 mm retskinne. Det er muligt, at sådanne mindre afvigelser kan være blevet overset ved afsluttende kontrol, hvilket vi beklager.

Såfremt sådanne forhold var blevet reklameret rettidigt, ville vi som sædvanligt have haft mulighed for at udbedre dem inden for få dage.

På trods af at vi ikke blev kontaktet forud for køkkenfirmaets arbejde, tilbød vi af kulance at betale kr. 5.000, svarende til vores estimerede omkostning for udbedring af gulvet i hele huset. Jeres gulvlægger havde i øvrigt ingen problemer med at lægge trægulvet, hvilket understøtter, at eventuelle afvigelser ikke har været til hinder for videre arbejde.

Vi håber på trods af forløbet, at I nu har glæde af både gulvvarmen og det færdige gulv.

Henrik/Bedre Gulve

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super kompetent og professionelt arbejde

Vi fik opbygget og støbt 30 kvm gulv med gulvvarme tilbage i foråret. Super kompetent og professionelt arbejde som forløb helt efter planen og med god kommunikation undervejs. Alt fungerer som det skal her i vintersæsonen med jævn opvarmning - også selvom det er -10 grader udenfor. Kan helt klart anbefales.

5 de maio de 2025

God oplevelse fra start til slut 🤩

God oplevelse fra start til slut 🤩
Tilbudspris/pris på ca det halve af hvad andre udbydere kunne tilbyde. God guidance fra start og både involvering og styring under hele processen. Bedregulve har styr på den håndværksmæssige arbejdsproces og det virker som om at de “ikke laver andet” - de er specialister på området.
Kan på alle måder varmt anbefales.

7 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi valgte Bedre Gulve til etablering af…

Vi valgte Bedre Gulve til etablering af gulvvarme på eksisterende beton, og hele forløbet var en rigtig god oplevelse. Arbejdet blev udført hurtigt og effektivt, og tidsplanen blev overholdt.

Henrik Taulund var meget serviceorienteret og professionel gennem hele processen. Han var nem at komme i kontakt med og altid hurtig til at svare på spørgsmål, hvilket gav en stor tryghed.

Vi kan varmt anbefale Bedre Gulve til andre, der overvejer gulvvarme eller gulvarbejde.

16 de dezembro de 2025

Resposta de Bedregulve

Hej Coskun, tak for den fine anmeldelse det var en fornøjelse at arbejde hos jer. Jeg er sikker på I bliver glade for komforten samt ikke mindst at slippe af med de kedelige radiatorer :-)

Rigtig god oplevelse!

Et firma der leverer præcis hvad de lover, et godt gulvvarme system, monteret og sat i drift på effektiv vis og med gode råd og vejledning gennem hele processen.
Kan kun anbefale dem!

2 de novembro de 2025

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Jeg havde svært ved at finde en god løsning til gulvvarme, men her fik jeg både en fremragende pris, professionel service, en præcis tidsplan og en optimal løsning. Jeg er meget imponeret.

25 de novembro de 2025

Resposta de Bedregulve

Hej Nitin, tak for den fine anmeldelse den sætter vi stor pris på. God fornøjelse med gulvvarmen her i kulden :-)

God service, Gulvarme og 25 cm ekstra lofthøjde

En større operation der blev udført professionelt og med højt serviceniveau. Alle vores ønsker og visioner for huset blev taget hånd om på bedste vis.

Henrik og Søren inkluderede os i hele processen og gav gode råd fra start til slut, og takket være dem i fik endda ca. 25 cm ekstra lofthøjde i vores hus fra 1960!

Vi har kun ros til overs for Bedre Gulve og det resultat de har leveret.

29 de setembro de 2025

Resposta de Bedregulve

Hej Bo, tak for den fine anmeldelse. Det var jo herligt at I både kunne få gulvvarme og ekstra loftshøjde :-)

Kvalitet

Vi har haft en super god oplevelse med Bedre Gulve. De overholdt alle aftaler, var nemme at få fat i, og kommunikationen fungerede upåklageligt gennem hele forløbet. Resultatet er et flot gulv, som vi er fuldt ud tilfredse med. Kan varmt anbefales!

13 de novembro de 2025

Hej Lasse og Sofie,

Tusinde tak for den fine anmeldelse.

Held og lykke med den sidste del af huset, det bliver super flot.

Godt og effektivt

Vi fik støbt gulv i uge 37, alt er gået som det skulle og processen i forhold til det aftalte med 7 dage blev overholdt. De var effektive og hurtige og til at komme i kontakt med, samt kom med løsninger på problemer i huset i forhold til deres metode.
I forhold til tørringstid, så bliver der oplyst 2 uger, men trods for vi luftede ud som anbefalet, gik der 4 uger, så det nok vejledende med de 2 uger.
I forhold til styringssystemet, så skal det lige læres at kende, der var automatisk nattemperatur på, hvilket vi hurtigt mærkede.
Vi oplever en god varme, hurtig regulerende, så alt i alt virkelig tilfredse.
Vi vil klart anbefale Bedregulve.

9 de setembro de 2025

Hej Isabella,

Tusinde tak for den fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Ville give 10 stjerne hvis muligt

Ville give 10 stjerne hvis muligt.
Mega godt tilfredse med alt lige fra hurtig kommunikation med Henrik og Søren, god professionel rådgivning, fleksibilitet da vi ændrede lidt på aftale om opbygning af en anden mur, præcis ift tidsfrister og aftaler - faktisk bedre end det aftalte, super god pris - varme i gulvet og allerbedst, et fint jævnt støbt gulv som vores gulvlægger var tydelig imponeret over.

15 de setembro de 2025

Resposta de Bedregulve

Kære Annette og Kristian, tusinde tak for den fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

BedreGulve har styr på det!

Meget tilfredse med resultatet og nyder et varmt hjem. Alle aftaler blev overholdt til tiden. Omhyggelige håndværkere, som virkelig havde styr på det. Vi har følt os trygge og velinformeret hele vejen!

1 de junho de 2025

Resposta de Bedregulve

Hej Pernille, tusinde tak for anmeldelsen.

Verdensklasse

Vi har været igang med en totalrenovering af vores hus fra 1968, hvor vi bl.a. ville have isoleret og lavet gulvvarme.
Valget faldt ret hurtigt på Henrik og resten af teamet fra Bedregulve.dk.
Dette skyldes bl.a. gode anmeldelser og en virkelig god kommunikation fra start til slut.
Henrik har været lynhurtig til at vende retur, svare på spørgsmål og generelt være en skide god fyr, hvor man har følt sig tryg hele vejen igennem.
Det er utrolig rart når det er første gang man står i en renoverings proces og man skal tage stilling til en milliard ting, såsom hvor meget isolering skal der være, hvilken form for løsning er den rigtige for os. Alt det man ikke aner en pind om, som førstegangskøbere.

Bedregulve.dk har bare været en helt igennem fantastisk oplevelse og vil til enhver tid give mine varmeste anbefalinger!

10 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tryg og professionel oplevelse hele vejen igennem

Jeg har været virkelig tilfreds med hele forløbet hos Bedre Gulve. Fra start til slut har det været en tryg og professionel oplevelse.

Henrik havde styr på tilbudsprocessen og kommunikerede klart og hurtigt, hvilket gjorde det nemt at træffe beslutninger. Og Søren – ja, han har nærmest fungeret som en form for inspektør på opgaven. Han havde fuldt overblik over det hele og sikrede, at arbejdet blev udført grundigt, effektivt og med stor kvalitet. Det gav virkelig ro i maven at vide, at han holdt øje med alle detaljer.

Resultatet er blevet super flot, og jeg kan varmt anbefale Bedre Gulve til alle, der ønsker kvalitet og en god proces fra start til slut.

Og så gør det jo ikke noget at det også er billigt :)

27 de maio de 2025

Resposta de Bedregulve

Hej Andreas, tak for at vælge Bedre Gulve og tusinde tak for at give dig tid til en anmeldelse. Det har været en fornøjelse og du må endelig sige til hvis du har brug for vores hjælp en anden gang :-)

Kan anbefales!

Kan anbefales!
Super virksomhed, forstående, professionelle og udføre sit arbejde til tiden!
Ville give 4.5 stjerne, grundet lidt forvirring og at man ikke kunne aftale alt klart fysisk, da afstanden fra dem og hjem til os.. også et vagt skifte ugen før de skulle igang, så man skulle beskrive processen endnu en gang.
Udførelse af arbejdet og deres venlighed fortjener 5 stjerner!

10 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har fået gulvvarme i hele stueplan

Vi har fået gulvvarme i hele stueplan.
Henrik har været til rådighed i hele processen.
Søde håndværkere der udførte arbejde til tiden og er flot resultat.
En varm anbefaling herfra, der er slet ike noget at komme efter.

10 de fevereiro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Husk at følge op og følg op igen

Husk at følge op og følg op igen. At få lavet gulv af "Bedre Gulve" kræver et usædvanligt overskud og overblik. De har en god sælger og et par arbejdsmænd. Husk at læse det med småt hvis du vil indgå en aftale med dem.

18 de março de 2025

Resposta de Bedregulve

Hej Kristian, tak for den "fine" anmeldelse. Det er godt nok bittert at modtage 2 stjerner for et perfekt udført gulv med gulvvarme inden for de lovede frister m.m. Jeg ved ikke lige hvad i hentyder til med at man skal huske at læse det med småt og at det kræver et usædvanligt overskud og overblik?? Vi så intet til jer og jeg har ikke hørt andet fra jer andet end at I var skuffede over at vores VVS'er ikke kom 14 dage efter støbning, han kunne dog komme 16 dage efter hvilket I fravalgte grundet mistet tillid til ham og os. Jeg håber dog I nyder jeres perfekte gulv med gulvvarme...

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig en fantastisk oplevelse!

Virkelig en fantastisk oplevelse fra start til slut. Måske vi kunne være lidt ubeslutsomme i processen, men det var et stort projekt for os, og Henrik var virkelig god, hjælpende og professionel i hele processen, og vigtigst af alt, løsningsorienteret på vores vegne.. tak for samarbejdet og vores “nye” hjem.. stort 5 tal herfra.

18 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har følt os i trygge hænder hele vejen

I forbindelse med renoveringen af vores 60’er hus, har Bedre Gulve etableret gulvvarme i størstedelen af huset, og vi er meget glade og taknemlige for det flotte resultat de har leveret.

Undervejs opstod der et par udfordringer og også en enkelt fejl fra deres side, men de tog ansvaret på sig, og det kom ikke til at koste os yderligere, trods ekstra arbejde.

Vi har derfor - trods udfordringer - følt os i trygge hænder hele vejen igennem, og vi har haft en god dialog med Henrik under hele forløbet.

Nu går vi så i gang med at spare op til sidste del af renoveringen, så vi også kan få etableret gulvvarme i den resterende del af huset - selvfølgelig med hjælp fra Bedre Gulve, som vi uden tvivl vil kontakte igen.

Vi kan derfor varmt anbefale Bedre Gulve til alle, der går med tanker om at få nyt gulv med gulvvarme.

8 de julho de 2024

Resposta de Bedregulve

Hej Mette, tusinde tak for den fine anbefaling. Vi glæder os til etape 2....

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais