Dr.Dropin Bedriftshelsetjeneste (BHT) Avaliações 6

3. Consultor de Saúde
  4. Assessoria em Recursos Humanos
  5. Saúde e segurança ocupacional

Escrito pela empresa

Dr.Dropin Bedrift er Norges raskest voksende bedriftshelsetjeneste og en landsdekkende totalleverandør innen bedriftshelsetjeneste (BHT) og HMS. Vår grunnpakke gjør det enkelt og rimelig å oppfylle BHT-lovkravet, og vi tilbyr et komplett utvalg av tilleggstjenester ved behov.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Veldig lærerik og positiv

Veldig lærerik og positiv

4 de março de 2026

Resposta de Dr.Dropin Bedriftshelsetjeneste (BHT)

Takk for hyggelig tilbakemelding, Helge-Roar - vi er glade for at du er fornøyd med Dr.Dropin Bedriftshelsetjeneste!!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og god kunnskap

God service og god kunnskap.
Flinke og hyggelige mennesker

11 de dezembro de 2025

Resposta de Dr.Dropin Bedriftshelsetjeneste (BHT)

Takk for god tilbakemelding på Dr.Dropin Bedriftshelsetjeneste! Høy kompetanse og god service fra dyktige HMS-rådgivere er viktig for oss, så vi er glade for at du er fornøyd.

Pålitelig bedriftshelsetjeneste

Pålitelig bedriftshelsetjeneste. Takk til HMS-rådgiver Kristin! 😊

10 de fevereiro de 2026

Resposta de Dr.Dropin Bedriftshelsetjeneste (BHT)

Så hyggelig at du er fornøyd med Dr.Dropin Bedriftshelsetjeneste og HMS-rådgiveren din, Evaldas! Vi er også veldig glade for henne!

Utmerket bedriftshelsetjeneste

Vi byttet til Dr.Dropin som bedriftshelsetjeneste i 2025 og er veldig fornøyd. Vi byttet hovedsaklig pga gunstige priser og ingen bindingstid på avtalen. Som kunde har vi også tilgang til en nyttig dokumentportal. Vi har blitt tildelt en meget dyktig kontaktperson som har full kontroll på HMS og regelverk. Hun er flink til å bygge oss opp der vi er gode, og gir konstruktive og hjelpsomme tilbakemeldinger der vi kan bli bedre. Vi opplever rask respons på henvendelser. Så vi kan anbefale Dr.Dropins bedriftshelsetjenester på det sterkeste.

6 de fevereiro de 2026

Resposta de Dr.Dropin Bedriftshelsetjeneste (BHT)

Denne gjorde rett og slett dagen vår, Janne! Tusen takk! Utrolig glad for at du er fornøyd; ingen bindingstid er det som tvinger oss til å sikre fornøyde kunder gjennom lave priser, gode digitale løsninger og rask responstid. Ikke minst er vi stolte av de dyktige HMS-rådgiverne våre, så godt å høre at du er like glad i dem som vi er.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kjempehyggelige og i møtte kommende…

Kjempehyggelige og i møtte kommende folk, veldig god service. Anbefales på det sterkeste!

1 de fevereiro de 2026

Resposta de Dr.Dropin Bedriftshelsetjeneste (BHT)

Vi er veldig glade for at du er fornøyd med Dr.Dropins Bedriftshelsetjeneste og HMS-rådgiveren din, Vitalijus! Vi setter stor pris på deg også!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Veldig hyggelig og profesjonelle dame…

Veldig hyggelig og profesjonelle dame vi hadde til besøk for generell helsekontroll i bedriften vår.

30 de janeiro de 2026

Resposta de Dr.Dropin Bedriftshelsetjeneste (BHT)

Utrolig hyggelig at du var fornøyd med helsekontrollen, Fabian! Kundene våre alltid skal møte hyggelige, profesjonelle fagpersoner fra Dr.Dropin Bedriftshelsetjeneste, så det gjør oss glade!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais