Kamado workshop. Laat ik beginnen met AANRADER. Samen met 20 anderen ieder op een eigen kamado. In groepjes van 2. Dus ook 2 kamado’s. Leuk ontvangst, in een mooie ruimte, een goed verhaal... Ver mais

Behalve het feit dat alles aat van de bbq af kwam heerlijk was door de uitstekende uitleg, is het gelukt ons ervan te overtuigen dat we dit kunnen en heeft hij ons rust geleerd in het prepareren van h... Ver mais
Bestelling geplaatst, volgende ochtend gebeld door Beef Exclusief om me te laten weten dat de Picanha niet meer op voorraad was, kreeg een vervanging aangeboden. Helemaal top, geen probleem. Werd deze... Ver mais
Bredeweg 126, 2761 KB, Zevenhuizen, ZH, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Net als mijn vorige bestellingen super snel geleverd. Van vlees, smaakmakers tot accessoires je hebt heel veel keuze tegen een goede prijs kwaliteit verhouding. Helemaal tevreden.

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Het bedrijf doet wat ze beloven
Dus goede service en kwaliteit

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Diamant haasjes en carpaccio hier gehaald en gegeten. Vlees was heerlijk mals en de smaak is perfect. Zijn de prijs waard. Ook advies gevraagd voor een bbq en daar nemen ze ook de tijd voor.
Top geholpen

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Fijn geholpen en netjes thuisbezorgd, en mooie winkel om rond te neuzen.

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Had vlees besteld en het zag er uit zoals op het plaatje. De Tournedos omwikkeld met spek en vervolgens op de BBQ. Het was vreselijk mals zoals je hoopt en kreeg van iedereen complimenten. Echt fantastisch!

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Ik heb een Fire Ring voor mijn MiniMax besteld.
Binnen 24 uur geleverd. Was zelfs een avond levering. En dat zonder verzendkosten. Zeer tevreden

Goede kwaliteit vlees.
Communicatie over de bestelling was heel goed en vriendelijk
Zeker voor herhaling vatbaar.

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Snel op te halen na bestelling. Zoals gewoonlijk heel vriendelijk personeel. En een lekker stukje vlees!

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Topbedrijf, vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie variatie van vleeswaren en BBQ producten.

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Goede service hoor ik werd netjes gebeld omdat ze 1 artikelen niet meer hadden zouden naar sturen dus net service hoor

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Wij hebben de low and slow workshop gedaan met Jeroen Hazebroek. we hebben een hele leuke middag gehad, eigenlijk beter dan we verwacht hadden. Jeroen had een heel aantal recepten voor ons in petto en ook veel uitleg gegeven over alles eromheen. Wat een leuke gast.
vanuit Beef exclusief ook alles perfect geregeld, vlees service tussendoor enz.

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Waanzinnig leuk bedrijfsuitje georganiseerd.

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Afspraken goed nagekomen, keurig gebeld toen er van iets te weinig was. Kortom gewoon goede producten en goede service

Resposta da Beef Exclusief B.V.
De website is overzichtelijk en er is ruime keuze voor zowel food als non-food artikelen.
In mijn geval hier alleen vlees besteld en dat lag al vrij snel klaar, dat was heel fijn.
Ook de kwaliteit was goed.

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Door telefonisch contact afspraak kunnen maken over de levering waarbij werd meegedacht.
Naast de goed werkende webshop dus ook goed contact met mensen in de fysieke winkel. 👍🏻

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Basis workshop gevolgd bij GertJan, echt veel van opgestoken en er werden heerlijke gerechten van de bbq getoverd. Super leuk als iemand met passie voor in dit geval het bbqen, alles aan elkaar praat en een goede uitleg geeft. Dat zorgt ervoor dat het boeiend blijft en leuk om naar te luisteren.
Wij komen zeker terug voor de vervolgcursus!

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Fast delivery and good quality, customer service was responsive on the phone, would recommend them for anything bbq related

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.