Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

MauriceCasper45 at gmx com Ik kom niet meer in mijn account, ik heb niets fout gedaan, alleen maar altijd de vragenlijst ingevuld. Kreeg dan deze email : Hello, Thank you for your emai... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Heb al meerdere enquêtes gemaakt, tot nu bevalt prima. Vandaag heb ik echter 3 enquêtes compleet ingevuld en op laatste pagina klapt het eruit waardoor geen betaling plaatsvindt. Dat werkt natuurlij... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Analista de Mercado

We bieden betaalde enquêtes aan waarmee iedereen geld kan verdienen. Via de website of onze app.

Informações de contato

1,7

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

181 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Scan scam scam!

Scan scam scam!! They let you fill in surveys untill you have enough to pay out. At that moment they block your account with no reason and tell you, you didn’t follow the rules!! Read other reviews as well! It’s not an exeption.

22 de maio de 2025

Oplichting

Oplichting, bedreiging, diefstal.
Eerst enquetes in laten vullen en op het moment dat je uitbetaald wilt hebben (in mijn geval eur 37,60) je account blokkeren en je beschuldigen van fraude. En ik was niet de eerste of enige, lees de reviews hier maar. Dit is diefstal, oplichting en uiteindelijk werd ik nog bedreigd ook per mail.
Schoften zijn het!

24 de março de 2025

Het zijn oplichters

Het zijn oplichters. Eenmaal er wat geld staat op je account beslissen ze om je eraf te gooien en ben je alles wat je opgespaard hebt kwijt. Ze steken gewoon alles in hun zak. Begin er niet aan!

27 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beenq is fully unreliable and has been…

Beenq is fully unreliable and has been acting unrightful for quite some time. Beenq does not proceeds to payment even after dozens of complaints, mails and communications to the support team. In every way Beenq is obstructing any form of rewarding. Beenq and metroopinion have fallen to a level as low as possible and Beenq is defrauding users. It is remarkable that it has not been taken offline.
Erik

25 de fevereiro de 2025

OPLICHTERS!

OPLICHTERS!! Ga absoluut hier geen enquetes maken. Zodra je een beetje geld erop hebt blokkeren ze je account. Zijn nergens op te bereiken. Dus gewaarschuwd mens telt voor twee.

7 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ben ook geblokkeerd - blijf klachtmails sturen!

Zoals zovelen kon ik opeens niet meer inloggen, ik had niet eens mijn beloning opgevraagd. Ik kreeg na vragen bij de ¨Helpdesk¨ een Engelse vage mail van ene Mamta Singh van Cint Support Team waarin stond dat ik de voorwaarden had overtreden en daarom mijn account werd geblokkeerd, deze beslissing was onherroepelijk. Surveys als Panel Clix en Prime Opinion beschouw ik als betrouwbaar, zij betalen altijd netjes uit. Ik mag hopen dat de oplichters van BEENQ vroeg of laat karma gaan ervaren en hard worden aangepakt.

AANVULLING 30-12-2024: Na een week van dagelijks klachten sturen naar Cint Zendesk met o.a. opmerkingen dat talloze Beenq-gedupeerden niet uitbetaald zijn en dat ik juridische actie zal ondernemen, hebben ze (met excuses) mijn account hersteld en zal er worden uitbetaald. Blijkbaar helpt het dus ze te bestoken met klachtmails.

26 de dezembro de 2024

Onterecht verwijderd
Ik werd, net als zovelen hier, opeens van het platform gegooid toen ik een beloning wou opvragen. Hopelijk laat je je niet vangen.
Als ze te veel moeten uitbetalen, stopt het gewoon.

9 de dezembro de 2024

Beenq onbetrouwbaar !!

Zoals zovelen werd ook ik geblokkeerd. Ik had op 18 oktober een uitbetaling aangevraagd en die bleef maar staan als mislukt. Oké dacht ik nog. Kan gebeuren. Na weer 12,50 euro aan enquetes ingevuld vroeg ik dus weer een uitbetaling aan. Ik had dus inmiddels 25 euro tegoed voor ingevulde enquetes. Op 27 november dacht ik er klopt iets niet. Dus ik een mail sturen en ja daar kwam heel snel een antwoord dat ik de teams en conditions moest raadplegen. Ook stond er in het antwoord dat ik door een team van analisten niet juist omging met de vragenlijsten. Heel vreemd allemaal aangezien ik al heel lang enquêtes invullen. Als slotakkoord stond er in de reactie. Dank voor uw begrip ! Te triest voor woorden om zo af te sluiten. Ik neem mijn verlies maar voor nieuwe leden wil ik één tip geven. Bezin eer je begin en wees voorbereid op de teleurstelling die komen gaat als je in zee gaat met deze organisatie.

30 de novembro de 2024

Onterecht verwijderd
Ook ik werd, net als zovelen hier, opeens van het platform gegooid toen ik een beloning wou opvragen. Hopelijk laat je je niet vangen.
Als ze te veel moeten uitbetalen, stopt het gewoon.

28 de novembro de 2024

Onbetrouwbare site

Ik werd er opeens uitgegooid. Na mailen een vage mail over terms and conditions van Clint Support. Opgebouwde tegoed is weg, kan er niet meer bij. Waardeloos!

13 de novembro de 2024

Waardeloze site

Waardeloze site; ik ben zelfs geneigd om te spreken van oplichting. Wacht al 11 dagen op mijn 10€. Heb nog 3,50€ staan, maar kan opeens niet meer inloggen??? Wachtwoord resetten lukt niet, want e-mails met een reset-link komen niet aan.

Update 6.11: na tig keer de “ helpdesk” mailen, eindelijk op 30.10 hulp gekregen bij inloggen.
Geld zou komen.
Na 8 dagen nog steeds niet en inloggen is ook weer geblokkeerd.

Serieuze oplichters. Ben 14€ kwijt.

28 de outubro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Enquetes worden niet geladen waardoor…

Enquetes worden niet geladen waardoor je constant naar een wit scherm zit te staren. Wilde hierdoor mijn account verwijderen wat uiteraard niet lukt. Waarschijnlijk een manier om gratis je gegevens te stelen. Onbetrouwbaar. Niet aan beginnen.

15 de outubro de 2024

Hopeloze site

Hopeloze site. Na 6 enquettes werd ik er na 1 antwoord al uitgegooid. Er is voor mij maar 1 betrouwbare en dat
is" Waardevolle Mening", waar ik al 6 jaar lid ben en waar uitbetaling razendsnel gaat.

24 de setembro de 2024

Spaar je de moeite

Zonder reden met een wallet van ruim 20euro eruit gegooid. Support reageert niet of stelt onzinnige vragen. Zonde van de moeite geweest.

20 de setembro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.