Veja o que dizem as avaliações
Jeg har købt monitorer ved jer mange gange og altid fået god og hurtig betjening. Selv ved en ombytter gik det smertefrit og hurtigt.
Nemt at finde dele på hjemmesiden og nemt at bestille Levering også OK
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Beetronics producerer skærme og touchskærme til professionelt brug. Vores skærmløsninger bliver anvendt verden over inden for flere specialemarkeder, blandt andet inden for industrien, sikkerhed, radio og tv, det maritime, sundhedspleje, og det audiovisuelle. Alle skærme fremstilles med komponenter af høj kvalitet, som sikrer pålidelig en drift.
Informações de contato
Herstedøstervej 27-29A, 2620, Albertslund, Dinamarca
- 89 88 42 29
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtig levering. Stabile produkter.
Vi bruger deres touch skærme både i fødevarebranchen og i produktionsvirksomheder
Hurtig levering og rigtig god skærm til…
Hurtig levering og rigtig god skærm til prisen
Hurtigt hjælp da vi havde spørgsmål
Hurtigt hjælp da vi havde spørgsmål. Skulle have en model magen til. Let at genbestille
Let at finde det ønskede produkt på…
Let at finde det ønskede produkt på hjemmesiden og altid hurtig ekspedition
Hurtig og professionel besvarelse af…
Hurtig og professionel besvarelse af mine spørgsmål.
Nemt at finde dele på hjemmesiden og…
Nemt at finde dele på hjemmesiden og nemt at bestille
Levering også OK
Hurtigt og effiktiv levering af ønsket…
Hurtigt og effiktiv levering af ønsket vare
God kvalitet skærm og levering som…
God kvalitet skærm og levering som forventet
Hurtig levering og god information
Touchskærme der virker og god support
Jeg havde brug for at vide lidt forskelligt information omkring deres produkter, da de skulle bruges i industri. Jeg fik en rigtig god support da jeg ringede til dem. På engelsk godt nok, bare så man er opmærksom!
Jeg modtog skærmene kort tid efter bestilling og har også testet dem sammen med en Raspberry Pie 4 enhed og det virker perfekt sammen.
Fin service og fine produkter med god…
Fin service og fine produkter med god funktionalitet.
Jeg har købt monitorer ved jer mange…
Produktet er af høj kvalitet
Produktet er af høj kvalitet. Indfrier alle forventninger
Hurtige og hjælpsomme
Hurtige og hjælpsomme. Venlig betjening og hurtig levering
Et godt firma at handle med
Et godt firma at handle med, god service og lynhurtig ekspedition. Skærmene er rigtigt gode og Beetronics har været lydhøre når vi har bemærket et problem. Et firma vi nu har handlet med i mange år og bestemt ikke har planer om at lave om :-)
Super god service
Super flinke mennesker,rigtig god behandling af kunder og hurtig levering, kan varmt anbefales at handle her.
Top kvalitets produkt
Top kvalitets produkt. Hurtig levering. Alt i alt en rigtig god oplevelse
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.