Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

Neerloopweg 2, 4811 Breda, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Begin maart de beslissing genomen om met Belisol Breda in zee te gaan. Belisol is zeker niet de goedkoopste, maar het verhaal en de adviezen van Niek deden mij besluiten om voor Beli Breda te kiezen.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We zijn heel tevreden over Belisol Breda. Allereerst heeft Joost met ons alles goed doorgenomen en de mogelijkheden laten zien. Na een aantal maanden wachten was het dan zover en hebben Bjorn en Igor... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ons avontuur begon al in de showroom, waar we vakkundig werden geadviseerd door Niek. De beslissing was snel genomen en het grote wachten kon beginnen. ( die tijdsduur zou wel wat minder mogen) In... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkele weken geleden nieuwe kunststof kozijnen en dubbelglas gekregen. De mannen van Belisol hebben hieraan keihard gewerkt. Het hele huis, beneden/ boven/ zolder, voor en achter, in 3 dagen prachtig... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de janelas
  2. Loja de Portas
  3. Fornecedor de Portas
  4. Fornecedor de janelas de PVC

Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

93 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

366 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Tevreden

Ik ben bijzonder tevreden met mijn nieuwe kozijnen en erker. Er is vakmanschap geleverd door zeer deskundige monteurs.

25 de novembro de 2022

Dank je Daphne!

Een goede service

Medewerkers waren heel vriendelijk.
Het plaatsen van het kozijn leverde wat moeilijkheden op,maar de monteurs hebben dit keurig opgelost.
Goed overleg geweest bij bovenstaande probleem.
Kortom alles was heel goed.

17 de novembro de 2022

Resposta da Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda

Hoi Enrico, fijn om te lezen dat alles prima is verlopen #liefdevoorhetvak bij Belisol

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede kwaliteit en mooie oplevering

Bedrijf en team was vriendelijk en kundig. Ze werkte hard door en een het foutje wat gemaakt was (iets niet geleverd) hadden ze in dezelfde week nog opgelost zodat alles in de oorspronkelijke planning opgeleverd kon worden. Het fijne vond ik dat ze alles compleet afwerken, vensterbanken, latten enz. Dus niet daarna zelf nog moeten klussen. Top! Ik zou ze zeker aanraden bij anderen.

14 de novembro de 2022

Resposta da Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda

Hi Wesley, mooi dat Belisol Breda jullie perfect heeft kunnen verder helpen!

Belisol Breda

Bij het bestellen van onze nieuwe kozijnen zijn we prettig geholpen en deskundig geadviseerd door Niek Brouwers. Wat wel mogenlijk was en wat we niet moesten doen. We kregen optijd te horen wanneer ze zouden komen. De plaatsing van de kozijnen is naar volle tevredenheid verlopen. De monteurs Herman en Bjorn waren vriendelijk en werkten hard Ze hebben'liefde voor het vak' en dat is te zien. Als er iets was dan dachten hun in oplossingen. Het resultaat voldoet volledig aan onze verwachtingen. Ik raad Belisol daarom aan iedereen aan.

30 de setembro de 2022

Resposta da Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda

Dag familie van Toor, wat leuk te horen dat jullie tevreden zijn over het werk van Niek en zijn team! Dank je wel voor deze mooie review.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gaan snel en deskundig te werk.

Gaan snel en deskundig te werk.
Ben prima tevreden met mijn kozijnen en deuren
Heb nu al een aantal jaren kunststof kozijnen en ben heel tevreden

23 de setembro de 2022

Resposta da Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda

Dank je wel voor deze mooie review en fijn om te lezen dat onze kozijnen al jaren meegaan!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gehele traject is zeer netjes verlopen

Gehele traject is zeer netjes verlopen. Van de eerste kennismaking, bestelproces tot het laatste moment waarop er service benodigd was. Communicatie gaat soepel en als er iets aan de hand is wordt er alles aan gedaan om het netjes op te lossen.

Montage is zeer professioneel gezet. Ook de binnenkant is netjes afgewerkt.

We zijn erg blij met onze moderne kozijnen.

23 de setembro de 2022

Resposta da Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda

Hi Bjorn, mooi dat de moderne kozijnen in de smaak vallen en dat alles netjes verlopen zoals gepland!

Fantastische adviseur

Aart Joosen. Zeer sympathiek. Gaf alle aandacht en denkt mee in oplossingen, waar wij nog niet aan gedacht hadden. Wij waren heel erg blij met deze adviseur. Een betere hadden wij niet kunnen treffen.
M.vr. Groet Frans en Erna van Galen

29 de agosto de 2022

Resposta da Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda

Bedankt voor uw beoordeling!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechter kan niet...

Veel beschadigingen bij verwijderen oude kozijnen. Nieuwe kozijnen slecht gemonteerd en gekit. Klachten worden niet of nauwelijks behandeld. Medewerkers van het bedrijf kunnen aangebrachte schade niet herstellen zonder risico op verdere beschadiging. Bedrijf reageert nu niet meer. Voor belangstellenden, ik heb alle mailberichten bewaard...

15 de agosto de 2022

Resposta da Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda

Bedankt voor uw beoordeling. Als u nog vragen of opmerkingen hebt kan u ons mailen: service@belisol.com

vriendelijk en servicegericht

De (service)monteurs zijn vriendelijk en professioneel. Bij vragen hebben ze een helder antwoord. De service vanuit de vestiging omtrent een wijziging van plaatsingsdatum van kozijnen is ook geen probleem geweest. Het personeel denkt mee en komt met een passende oplossing

13 de agosto de 2022

Resposta da Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda

Bedankt voor uw beoordeling!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Wij zijn zeer blij met onze mooie…

Wij zijn zeer blij met onze mooie kozijnen en achterdeur,
Er is mooi werk verricht, keurig afgewerkt en alles netjes opgeruimd.De mannen hebben hard gewerkt.
Onze complimenten .

12 de agosto de 2022

Bedankt voor uw review!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.