Om maar meteen positief te beginnen. Hele team kwam keurig op tijd's ochtends vroeg opdagen. Zó fijn dat het eerste werk was, de trap en de vloer met beschermfolie bedekken. Er was wel heel veel stof... Ver mais
Kozijnen van topkwaliteit. Perfecte kleurstelling voor onze woning. Communicatie zoals het hoort. Kozijnen perfect ingemeten. Het plaatsen werd gedaan door twee vriendelijke vakmensen. Mooi afgewerkt,... Ver mais
We waren het huis aan het renoveren. Er moesten nieuwe kunststofkozijnen in het huis komen. We hadden op meerdere plaatsen prijzen en advies opgevraagd. Uiteindelijk kwam de adviseur van Belisol op he... Ver mais
Kwalitatief goed product en netjes geplaatst. Informatie voorafgaand aan de koop laat te wensen over. Ondanks onze vragen blijkt dat we niet de benodigde informatie vooraf gekregen, wat tijdens plaats... Ver mais
Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.
Dillenburgstraat 11, 5652 AM, Eindhoven, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Zeer deskundig en netjes het aanraden waard!

Resposta da Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
De levertijd was wat lang. Maar meer dan de moeite waard. Kwalitatief hoogwaardig materiaal en de monteurs zijn kundig en werken super netjes. Nemen alle puin mee en leveren schoon op, meteen genieten van je nieuwe kozijnen. Hartstikke blij mee.

Resposta da Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Nieuwe kunstof kozijnen en deuren laten plaatsen waar we heel blij en tevreden mee zijn.
Fijn team die het geheel kwam slopen en monteren.
Alles zeer netjes afgewerkt en achtergelaten.
Ook het contact was snel en correct.

Resposta da Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Professionele mensen die secuur en netjes werken. De klant is koning; zelfs bij een last minute wijziging, waar ze zelf niet achter staan.
Spullen zo achtergelaten dat we ons nog konden bedenken. Ik moet zeggen: ze hadden gelijk. Een paar dagen later alsnog de laatste " latjes" aangebracht. Zo blij met mijn nieuwe raam; het geeft de keuken een hele andere uitstraling.

Resposta da Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Wij hebben aluminium kozijnen. zijn prima geleverd en vakkundig gezet door het personeel. Vooral de afwerking is perfect gedaan. Kortom een aanrader.

Resposta da Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Fijne zaak die duidelijk aangeven wat ze leveren en denken mee hoe je het wilt hebben,en ze leveren keurig werk af als ze het komen plaatsen. Een aanrader voor iedereen die willen gaan renoveren.

Resposta da Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Keurig netjes gemonteerd conform afspraak Nette betrokken monteurs