Förstår inte vad ni håller på med men detta är långt ifrån okej, inte nog med att det har varit lång leveranstid utan någon som helst kommunikation så får jag hem en gammal produkt som passerar bäst f... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jag är tyvärr väldigt missnöjd med min upplevelse. Jag beställde produkten för ett tag sedan, men den har fortfarande inte skickats. Det som gör situationen ännu mer frustrerande är den bristfälliga i... Ver mais
Det här var det absolut sämsta jag har varit med om som konsument. Stor röd varningsflagg. Det tog två månader för produkten att komma. På grund av det försökte jag ihärdigt häva mitt köp min till slu... Ver mais
Köpte en tandborste i september 2025. I januari 2026 går den sönder. Mejlar företaget och ber om reklamation, men de totalvägrar och säger att "garantin gäller i 14 dagar". Totalt kunskapsbefriade... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Bästa tandblekningen!
Belissas tandblekning är den bästa jag testat! Tänderna blir vita direkt.☺️
Super bra produkter
Super bra produkter
Jag har fått resultat från första gången 😍Rekommenderar stark
Nöjd kund garanti är fejk
Köpte skenor med stegvis tandblekningskur och det fungerade inte alls. Hörde av mig till Belissas som inte alls följde sin nöjd kund garanti (pengar tillbaka) utan istället gav rabatt för att jag skulle köpa ännu en produkt. Skulle inte våga köpa något mer då det ändå är ganska dyrt och finns likadana produkter (med samma verksamma innehåll) på tex Amazon
Snabb leverans och så nöjd med…
Snabb leverans och så nöjd med resultatet! Äntligen en blekning som faktiskt funkar. Har betydligt vitare och fräschare tänder nu 😍
Sjukt snabb leverans - Toner
Sjukt snabb leverans! Vilket var ett otroligt plus för mig som behövde få hem produkten innan helgen.
Fick såklart väldigt snygga tänder också 😃
Kommer absolut beställa en ny när min är slut!
Så lätt att använda & resultatet
Så lätt att använda & resultatet, wowowow 🥰✨ Älskar Belissas
Är mer än nöjd med deras produkter.
Är som alltid nöjd med deras produkter.
Helt otroliga produkter
Helt otroliga produkter. Snabb leverans & jätte bra service. Kommer alltid rekommendera Belissas 🤍🙏🏽
Sjukt snabb leverans!
Jag fick mina varor helt otroligt snabbt!
produkten var väldigt lätt att använda och ser fint resultat efter 2-3 användningar :)
Tycker om produkten och den uppfyllde…
Tycker om produkten och den uppfyllde mina förväntningar!!
Lätt att använda
Älskar Belissas nya kitt PAP100
Älskar Belissas nya kitt PAP100, så smidigt, enkelt och har fått så vita tänderna redan efter 3-behandlingar! 😍
Gav NOLL resultat
Gav NOLL resultat. Köpte ett kitt med värde 1000kr (dock med rabattkod) och efter att ha blekt 10 gånger är det ingen skillnad alls på mina tänders nyans Man får med en nyanskarta så jag ser tydligt att det inte gett någon skillnad alls. Enda som hänt är att jag fått enstaka missprydande fläckar på en framtand. Inget kul alls!
Kommer aldrig rekommendera till någon!
❌ Bluff ❌ Exakt samma paket som…
❌ Bluff ❌ Exakt samma paket som Belissas Whitening finns att köpa på Wish och Alibaba för 100 kr.
Fick vita fläckar över tänderna
Fick vita fläckar över hela tänderna. Företaget sa att det skulle bli bättre med tiden så körde hela kuren, men fläckarna bestod. Ser hemskt ut
Har använt Belissas i flera år
Har använt Belissas i flera år, trogen kund och rekommenderar till alla!
Återkommande kund!!!
Det enda blekningsprodukterna som funkat för mig! Sjukt nöjd och snabba leveranser, plus att de ofta har bra erbjudanden så man kan fylla på😍
Älskar hemmakitet för känsliga tänder…
Älskar hemmakitet för känsliga tänder då jag vanligtvis har lätt för ilningar osv, men med detta kände jag ingenting OCH fick ett toppenresultat! Räcker många användningar också vilket jag gillar. Kan varmt rekommendera!
Älskar, lila Toner
Älskar! Belissas lila toner är otrolig!
Ger så bra och snabba resultat😍
Sämst!
Antingen har jag världens gulaste och oförändringsbara tänder, eller… så är den här produkten, som jag verkligen gett flera chanser, heeeelt värdelös!
Dålig hemsida som är svår att förstå vad det är som gäller och vad det är man beställer. Jag hade tydligen beställt en prenumeration utan att jag förstod det.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.