Bellajewellry Avaliações 6

3. Designer de jóias
  4. Fabricante de jóias
  5. Loja

Escrito pela empresa

Bella Jewellery er en dansk smykkevirksomhed, der tilbyder moderne og stilfulde smykker til kvinder, som ønsker at føle sig elegante i hverdagen. Vores kollektion består af nøje udvalgte ringe, halskæder, armbånd og øreringe i rustfrit stål, som er designet til både hverdag og særlige anledninger. Hos Bella Jewellery fokuserer vi på kvalitet, holdbarhed og tidløst design. Mange af vores smykker er vandfaste og lavet i rustfrit stål, hvilket betyder, at de holder sig flotte i lang tid og kan bruges dagligt uden at miste deres glans. Vi ønsker at tilbyde smykker, der kombinerer luksuriøst udseende med en overkommelig pris, så alle kan forkæle sig selv eller en, de holder af.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smykker i rigtig god kvalitet

Jeg har efterhånden bestilt smykker fra Bellajewellery fire gange, og jeg er virkelig vild med dem. Kvaliteten er rigtig god, og jeg er meget tilfreds med mine smykker. Samtidig er leveringen hurtig, hvilket gør oplevelsen endnu bedre. Jeg kan helt klart anbefale alle at bestille deres smykker fra hende💗

12 de fevereiro de 2026

Sindssygt smukke kvalitets smykker

Sindssygt smukke kvalitets smykker, med en fantastisk holdbarhed.
Jeg tager ikke mine smykker af hverken når jeg er i vand, eller andet, og de ser stadig helt nye ud. Køber helt sikkert igen, og har anbefalet til alle mine veninder. ❤️
Tusind tak - alle pengene værd ! ❤️

9 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er virkelig glad for mit køb fra…

Jeg er virkelig glad for mit køb fra denne smykke-hjemmeside. Hjemmesiden er nem at bruge, og der er mange flotte smykker at vælge imellem. Jeg fandt hurtigt det smykke, jeg ledte efter.

Bestillingen var nem, og leveringen kom hurtigt. Smykket var pakket rigtig fint ind og så endnu flottere ud i virkeligheden end på billederne.

Kvaliteten virker rigtig god, og jeg er meget tilfreds med mit køb. Jeg vil helt sikkert bestille herfra igen og kan varmt anbefale hjemmesiden til andre.

9 de março de 2026

Meget tilfreds

Hejsa
Jeg købte nogle fine øreringe derinde fra. Kom i god kvalitet og kom hurtigt.
Alt i alt en super oplevelse + rigtig hurtig service.

13 de janeiro de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais