Zititrade Handelsonderneming  Avaliações

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

14 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

12 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niets kopen!

Niets kopen!! Vervelende dropshipper die foto’s van dure sites gebruikt om troep uit China te verkopen. Geen retourbeleid uiteraard en daadwerkelijk een vreselijk lelijke jurk ontvangen gemaakt van een stof die je niet eens aan wil raken. Mensen die dit oké vinden hebben waarschijnlijk allemaal zooi van die sites in de kast. Wil je dat niet: dan ben je hier niet goed! Ohja en natuurlijk lange levertijden uit China.

4 de maio de 2026
logotipo da Zititrade Handelsonderneming

Resposta da Zititrade Handelsonderneming

Beste Ellen,

Wij schrikken van uw review, omdat wij de door u beschreven bestelling niet kunnen terugvinden in onze administratie.

Na onderzoek vermoeden wij dat er mogelijk sprake is van een vergissing. De ervaring die u beschrijft – een jurk, lange levertijden vanuit China en een webshop die volgens u als dropshipper opereert – komt niet overeen met de werkwijze van Belleze.nl.

Wij hebben bovendien een duidelijk retourbeleid op onze website staan en kunnen op basis van uw naam geen bestelling of klantcontact vinden.

Omdat er een andere webshop actief is met een vrijwel identieke naam, namelijk Belleze-Boutique.nl, vermoeden wij dat uw review mogelijk betrekking heeft op die onderneming. De producten en levertijden die u noemt lijken beter aan te sluiten bij de informatie op die website.

Wij verzoeken u vriendelijk uw bestelbevestiging of ordernummer te controleren. Mocht de bestelling inderdaad bij een andere webshop zijn geplaatst, dan zouden wij het waarderen als de review bij de juiste onderneming wordt geplaatst.

Indien u van mening bent dat de bestelling wel bij Belleze.nl is gedaan, ontvangen wij graag uw ordernummer via info@belleze.nl zodat wij dit direct kunnen onderzoeken.

Team Belleze.nl

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling gedaan voor een kleedje.

Bestelling gedaan voor een kleedje.
Op website staat: “vandaag besteld morgen verzonden” en “dit item is niet meer in stock in de winkel en enkel nog enkele in het magazijn” dus ik betaald €50 voor een kleedje voor een trouw die er aan komt. (Denkende dat die in stock is en de dag nadien verzonden zou worden) niets van waar. Het kleedje komt hellemaal uit china, is pas 3dagen later verzonden dan ze beloven. Hopelijk komt het optijd aan en is het goede kwaliteit….

18 de maio de 2026
logotipo da Zititrade Handelsonderneming

Resposta da Zititrade Handelsonderneming

Beste Lanah,

Bedankt voor uw review.

Wij hebben uw naam gecontroleerd in onze administratie, maar kunnen geen bestelling terugvinden die overeenkomt met de door u beschreven aankoop.

Daarnaast valt ons op dat uw review betrekking heeft op een kleedje/jurk voor een trouwgelegenheid. Na onderzoek vermoeden wij dat uw review mogelijk betrekking heeft op een andere webshop met een vergelijkbare naam, namelijk Belleze-Boutique.nl. De door u beschreven producten, levertijden en verzendinformatie komen niet overeen met de bestelling- en verzendgegevens die wij kunnen terugvinden bij Belleze.nl.

Wij verzoeken u vriendelijk uw orderbevestiging en de website waar de bestelling is geplaatst nogmaals te controleren. Mocht de bestelling inderdaad bij een andere onderneming zijn gedaan, dan zouden wij het waarderen als de review bij het juiste bedrijf wordt geplaatst.

Indien u van mening bent dat de bestelling wel bij Belleze.nl is geplaatst, ontvangen wij graag uw ordernummer via info@belleze.nl zodat wij dit direct voor u kunnen onderzoeken.

Team Belleze.nl

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Good prices

Good prices. Besides I received everything in a short time, and well packed! I can only recommend it

1 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel fijn bedrijf en heel betrouwbaar

Ik heb broeken besteld en bij een broek zat er een klein gaatje in en dacht hier kan ik niks mee omdat ik het kaartje er al had afgehaald en heb daarom opnieuw besteld die broek met een grijze broek erbij, goede communicatie, vriendelijk en krijg me geld gewoon terug gestort echt een hele goede service, ook had ik mijn huisnummer niet doorgegeven en kwamen meteen met de vraag welk huisnummer snel en netjes verstuurd, een heel betrouwbaar bedrijf, goede service en goede communicatie behandelen mensen netjes en met respect 🤗🌸

22 de outubro de 2025