2,0

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

11 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zou hier niks kopen dit zijn…

Zou hier niks kopen dit zijn oplichtertjes.
Bieden ook bonnen van € 50 en vervolgens krijg je te horen dat je €25 aan producten moet uitbesteden, anders krijg je niks! Ook verkopen ze producten afkomstig van Aliexpress die ze vervolgens veeeeeeel duurder verkopen.
Mensen aub voordat jullie hier iets kopen, kijk eerst bij Aliexpress vind je het veel goedkoper.

30 de março de 2023

Zou er niks van kopen

Zou er niks van kopen. Ik deed mee met een winactie en had gewonnen( dacht ik). Maar dan moet ik wel eerst 25 euro zelf dokken op producten die zij 4 x meer voor vragen dan op ali express. Daag!!
Letterlijk naar hun artikelen gekeken en ze zijn precies hetzelfde ( zelfde foto s alles) als op ali express..

Ze hebben in ruil van mijn winactie o.a om een goeie revieuw op trustpilot te schrijven maar sorry dit gaat te ver! Zoveeel duurder verkopen noem ik diefstal

Ik wil iedereen ervoor behoeden

25 de março de 2023

Half februari sneakers besteld

Half februari sneakers besteld, per ongeluk in de verkeerde maat. Je kon dat niet meer rechtzetten, paar uur na de bestelling. Bij levering weigerde ik het pakje. Sindsdien niets meer gehoord en geen centen terug. Pure fraude.

5 de julho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mensen trap hier niet in!

Mensen trap hier niet in!
Het is dropshipping (zou eigenlijk verboden moeten worden)
Ze kopen van alie express en verdriedubbelen de prijs op hun website!
En terug sturen , word een lastig verhaal!!
Zo jammer dit

7 de março de 2021

Jasje besteld in M veel te groot €30,00 retourzenden

Jasje besteld in M veel te groot wilde terug sturen €30,00 en dan niets hebben . Jasje gevonden op alli exspres voor €11, 00 en nog meer kleding. Dus een Nederlandse web site opzetten en zo de boel belazeren . Ik ga naar fraude desk en Facebook

24 de fevereiro de 2021

waardeloos bedrijf

waardeloos bedrijf. joggingpak komt niet overheen met wat ik heb gehad. , maar mag het wel voor 29.95 terug sturen naar China... ik wil een oplossing.

17 de fevereiro de 2021

Waardeloze site

Waardeloze site. 2 weken geleden schoenen besteld. geen reactie niets! mail gestuurd geen reactie! Doe er geen zaken mee!!!! bestelling verlopen via mijn partner.

10 de fevereiro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wil je bedobderd worden??? Hier bestellen over Belotti geschreven staat is…

Wat over Belotti geschreven staat is helaas waar. Een niet te vertrouwen site, die kleding laat komen uit China. Maten kloppen dus niet. Men zegr op de site te reageren omdat ze 24 uur service hebben....nu er reageert na 1,5 week 1 x iemand ja.....en dan mag je het terug sturen naar een adres in China....met track en trace, maar naar China kan dat niet......oftewel als hun geen track en tracé code krijgen krijg t de consument zijn geld NIET terug. Ik voel me écht bedonderd. Jammer dat ik deze reviews niet eerder gezien heb gehad. Oftewel BESTEL NIETS BIJ BELOTTI, JE WORDT ECHT BEDONDERD!!!!!

8 de fevereiro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Begin januari schoenen besteld.

Begin januari schoenen besteld.
Ik dacht dat dit een Nederlandse site was, krijg ik een mailtje dat mijn pakketje ergens in Shanghai uithangt..
Dit vind ik al heel bijzonder..
Nu maar afwachten of mijn pakketje daadwerkelijk binnen komt. En hopen dat het past!

8 de fevereiro de 2021

echt waardeloos...

Leuk truitje besteld, 13 dagen later ontvangen. Helaas véél te groot dus wil het ruilen. Dat moet binnen 14 dagen en naar een adres dat je moet opvragen. Zij zeggen 7 dagen per week te reageren, binnen 24 uur. Tot zover niets aan de hand. Dus direct een mail gestuurd, maar na 3 dagen nog geen antwoord. Dus nóg een mail, weer geen antwoord. Toen via de website gereageerd, maar weer geen antwoord. Nogmaals via de website, mét de opmerking dat, als ik geen antwoord zou krijgen, ik hier de eerste, niet de beste, review zal gaan plaatsen. Wel, ik heb antwoord gekregen dat ik hieronder zal plakken. Het betekent echter dat ik voor het opsturen, mét verplicht track en trace, 29,30 Euro kwijt zal zijn. En als er iets mis gaat bij het verzenden is het mijn risico!
Dit alles geeft mij geen enkel vertrouwen in een goede afloop, vooral als je het adres ziet waar het naar toe moet en het binnen 14 dagen na ontvangst retour moet zijn!
Ik ga dit dus niet terugsturen, ik geef de veel te grote trui wel aan een veel groter iemand en plaats dit bericht. Die ene ster die ik moet geven krijgen zij omdat zij wel geleverd hebben maar dat is dan ook alles. Waarschuwing voor anderen: hier alleen iets kopen als je van gokken houdt! Niet goed? Geld weg!

Antwoord e-mail:
Je kunt gemakkelijk het door jou ontvangen pakketje opsturen naar CORR.ADRES: Kamer 1102, blok B1, Parkway Technology Innovation Park, nr. 223, Qihang Road, Houzhai Street, Yiwu City, Provincie Zheijang. Let er wel op dat de klant verantwoordelijk is voor de verzending/retournering, deze verzending moet dan ook verzonden worden met een Track&Trace en deze moet worden doorgegeven aan ons zodat wij de tracering kunnen inzien.
*Mocht de verzending kwijt worden geraakt of door andere omstandigheden niet op het juiste adres worden afgeleverd is dit de verantwoordelijk van de klant.
Wij hopen jou hiermee genoeg te hebben geïnformeerd.

7 de fevereiro de 2021

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.