Belro Avaliações 42

1,4

I ordered a hearing aid dehumidifier for $19.95. They said it would be delivered tomorrow. As soon as I hit submit I became aware that they took an additional $9.95 plus they charged an extra $10 fo... Ver mais

The shoes are actually fine. Description "orthopedic" but no support inside. However, as others have noted, they tack on a $9.99 "shipping insurance" charge AFTER you confirm payment. It's absolutely... Ver mais

Do not buy from Belro - Belro are scam sellers. We purchased a Bark Control Device that had no effect on our dog. We called their customer service number multiple times during their supposed availabi... Ver mais

This company is a scam. They will add a $9.99 delivery fee after you hit sumbit. They will attempt to add more charges that were flagged by my bank. Their customer service number is not a working numb... Ver mais

1,4

Muito Ruim

BELRO: Stay away!!!

Ordered an inexpensive outdoor camera with next day shipping. Confirmation email said it would be 5 - 8 business days! Charged me $9.99 more than agreed price. Also tried to charge, an unrequested, $9.95 for an extended warranty. Customer Service phone number provided in the email goes to voice mail..."mailbox full, call back"! AVOID BELRO!!!

Cancelled my Debit Card and reported fraud to my bank.

Update: Talked with "Customer Service" who said they could not cancel because the item was already shipped (12 hours after ordering???).

Customer support: 9:00 am to 5:00 pm EST
Phone: +18504033534
Company name: Vanta Commerce LLC

15 de março de 2026

Nothing but lies

Nothing but lies! Thing doesn't stay in your nose, paid extra for expedited delivery. Was refunded the amount, still took over a week! Came from overseas, when it said it was from South Carolina! They also triggered charges from 4 other companies that I had to dispute with my bank! Makes me want to NEVER order anything online again

24 de fevereiro de 2026

Esta empresa é sua?