Geen uur moeten wachten aan de lijn met…
Geen uur moeten wachten aan de lijn met vervelende muziek mijn probleem in 15 min opgelost
Energieleverancier in Antwerpen
Frankrijklei 5, 2000, Antwerpen, Bélgica
Zeer duidelijke informatie gekregen van Lucas, zowel qua huidige toestand leverancier als de toegestuurde offerte en mogelijke overgang naar hen als elektriciteit- en gasleverancier. Alle info zeer geduldig en vriendelijk verkregen.
Duidelijke en eerlijke info, nemen ook de tijd om naar mijn vragen te luisteren. De communicatie met Lukas en ook Martin is steeds correct verlopen. Dank hiervoor.
Heel goede service en heel snel afgehandeld, aanvraag vandaag gedaan en vandaag nog opgelost en wordt nog persoonlijk gebeld om te melden dat alles in orde is dat vind ik geweldig.
Doet zo voort!
De klantenservice van Belvus vind ik uitstekend. De telefonische wachttijden zijn kort.
Je krijgt een echte persoon aan de lijn (geen AI) die ook echt helpt.
Ik heb Belvus verschillende keren gebeld omwille van een probleem bij mijn vorige provider. De man bij Belvus denkt proactief mee om problemen op te lossen, en legt ook goed uit wat de volgende stappen zijn. Belvus reageert snel ('s avonds mail verstuurd, de volgende voormiddag antwoord via mail/telefoon)
Klantenservice is top, mijn foutje is in no time weer goed geregeld.
Ik zou Lukas promoveren hij doet zijn job uitstekend !
De klantenservice is hier top. Is de lijn bezet, geen vervelende muziekjes en wachttijden. Hun bellen je binnen een uur op.
Ze doen enorm veel moeite om je te helpen waar kan, luisteren naar het probleem en tonen begrip.
Super
Very helpful and very supportive. I had clear answers on all my questions.
Ik had wat problemen met mijn vorig adres. Ze zijn er meteen mee aan de slag gegaan om het zo vlot mogelijk te laten verlopen. Bedankt Lucas om ons zo goed te helpen!
ik werd heel goed geholpen door de persoon aan de lijn en ben daarvoor heel tevreden. top werk.
Heel snel en effectief geholpen. Goede opvolging.
Hele vriendelijke medewerker, duidelijk en heel behulpzaam
Duidelijke website en vooral: telefonisch goed bereikbaar en adequate hulp.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.