Veja o que dizem as avaliações
Kanapa naprawdę super, zgodna z oczekiwaniami. Przed zamówieniem byliśmy obejrzeć w showroomie we Wrocławiu co prawda narożnik 130 DL, ale wybór padł jednak na kanapę z pufą, która wydała nam się leps... Ver mais
A empresa respondeu
Bardzo dobry kontakt od początku zamówienia do momentu dostarczenia narożnika. Byłem mile zaskoczony, gdyż dostawa była dzień wcześniej niż była deklarowana :-) Co najważniejsze obsługa bardzo miła, u... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
- Loja de Móveis
- Loja de Móveis para Quartos
- Fabricante de Móveis
- Loja de móveis para sala de estar
- Loja de sofás
Escrito pela empresa
Personalizowane meble tapicerowane
Informações de contato
al. Aleksandra Brücknera 25-43, 51-411, Wrocław, Polônia
- 128812124
- support@benetsleep.pl
- benetsleep.pl
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Rzadko kiedy piszę opinie... ale
Rzadko kiedy piszę opinie, ale tutaj muszę pochwalić firmę Benet. Moje zamówienie to Sofa DL Welur + Pufa DL Welur - na realizację czekałem około 3 tygodni. Po odpakowaniu sofy okazało się, że ma delikatne uszkodzenie drewnianej skrzyni na pościel (prawdopodobnie z winy firmy kurierskiej). Zgłosiłem sprawę mailowo, wysłałem zdjęcia uszkodzenia. Tego samego dnia dostałem odpowiedź z propozycją naprawy. Przyjechał pan serwisant, skrzynia została wymieniona na nową. Nie musiałem się o nic prosić, upominać, poganiać - chciałbym aby każda firma w Polsce tak działała.
Jakość mebli jest świetna, są o klasę wyżej od mebli z popularnych marketów meblowych. Sofa nie jest ani zbyt twarda ani zbyt miękka, pianka jest gruba i wygodna. Całość jest bardzo solidna. Czuć i widać, że to produkt z wyższej półki.
Jestem bardzo zadowolony z zakupu oraz z obsługi pozakupowej. Szczerze polecam.
Super kontakt z obsługą klienta
Super kontakt z obsługą klienta, zarówno zamówienie ja i zwrot poszedł bardzo sprawnie bezproblemowo bardzo polecam firmę - meble też były super( z musieliśmy zwrócić z przyczyn niezależnych od sklepu) więc z czystym sumieniem polecam
Materac Benet PLUS kieszeniowy
Materac Benet PLUS kieszeniowy rozm. 140x200 niestety wadliwy. Po niespełna 3 miesiącach użytkowania materac zapadł się w jego środkowej części tworząc efekt tzw. łódki, co utrudnia spanie na jego skrajnych miejscach a w części środkowej mocno odczuwalny dyskomfort podczas snu-zbyt duża różnica w poziomie.
Przestrzegam przed zakupem, gdyz firma nie poczuwa sie do odpowiedzialności i odmówiła dwukrotnie reklamacji.
Nie polecam!
Sofa 3-osobowa BlockDL II Boston
Sofa 3-osobowa BlockDL II Boston. Sofę otrzymałam terminowo. Przesyłka dostarczona kurierem Zadbano, bardzo dobrze zabezpieczona, panowie mili. Sofę personalizowałam, zamówiłam próbniki ( super sprawa ). Sofa wyszła przepięknie. Tkanina na sofie identyczna jak w próbniku, jakość i wykonanie na najwyższym poziomie. Bardzo dziękuję Pani Justynie za cierpliwość i pomoc na każdym etapie zakupu. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Gorąco polecam zakupy w BENET.
Sofa zgodna
Sofa w salonie wygląda bardzo elegancko. Materiał przyjemny (welur). Funkcjonalna. Jedynym minusikiem jest to że mogła by być trochę bardziej sprężysta.
Szybka realizacja zamówienia i…
Szybka realizacja zamówienia i dotrzymanie wskazywanej daty wysyłki
Wszystko w jak najlepszym porządku
Wszystko w jak najlepszym porządku, piękne łóżko i porządne, serdecznie polecam
Zakupiona kanapa jest w porządku
Zakupiona kanapa jest w porządku, z dostawą w terminie, materiał ok, choć w rzeczywistości na kanapie ta tkanina jest jaśniejsza i wygląda na szarą. To, że można zamówić prawie darmowe próbki tkanin z bardzo szybka dostawą jest wielkim atutem firmy 😊
Jeżeli lubisz spać na twardej kanapie to kup
Kanapa ładna , dobrze wykonana, materiał taki jak wybrałam na podstawie przesłanych próbek, zrealizowana w terminie, tylko jedno ale... za twarda. To oczywiście jest rzecz gustu.
Polecam firme Benet.
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą,terminowość wykonania.Kanapa wygląda bardzo ładnie,prosta w montażu.Klient wybiera opcje(wybralem bez poduszek i wałków).
Mam kilka wątpliwości względem zakupów…
Mam kilka wątpliwości względem zakupów dwóch sof,ale jestem w stałym kontakcie z firmą Benet,która jest zaangażowana i pomocna w wyjaśnieniu problemów które mnie nurtują.
Szybko,sprawnie,fachowo i terminowo.Oby…
Szybko,sprawnie,fachowo i terminowo.Oby tak dalej. Pozdrawiam.
Doskonaly Serwis
Swietna komunikacja z Pania ze sklepu. Olbrzymia pomoc przy zmianie terminu. Uprzejmi dostawcy,
Piękna kanapa, szybka realizacja.
Pomocna obsługa klienta. Realizacja zamówienia terminowa a nawet nieco szybciej co było pozytywnym zaskoczeniem. Sama kanapa przepiękna i wygodna, łatwa do złożenia. Serdecznie polecam niezdecydowanym!
Bardzo dobry materac
Bardzo dobry materac, mój kolejny, pomocna obsługa klienta, szybka dostawa, dziękuję!
Zamówienie wzornika materiałów na sofę
Zamówiłam wzornik. Przyszedł bardzo szybko.
Slaba komunikacja na etapie złożenia…
Slaba komunikacja na etapie złożenia zamówienia gdy okazało się że wybrany kolor nie jest dostępny. Opóźnienie w czasie realizacji. Forma dostawy z ustawieniem, która nie została zrealizowana.
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, cudowna sofa,wysoka jakość materiał, solidny produkt. Doskonale zapakowany. Polecam ten salon i jego produkty.
Wszystko na najwyższym poziomie
Wszystko na najwyższym poziomie. Miły kontakt z obsługą klienta,zawsze pomocni. Polecam zakupy.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.