Berden Mode & wonen in Sittard is een geweldige meubelzaak! Niet allen een mooie collectie design meubels, scherpe prijzen maar ook vriendelijke en deskundige medewerkers. Wij kregen onder het geno... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wij (man en vrouw) shoppen al véle jaren regelmatig bij Berden mode in Roermond. Wat ons opvalt is dat de dames welke ons daar helpen geduldig, terzakekundig en zéker niet opdringerig zijn om ons kled... Ver mais
Meer dan prima begeleiding tijdens het aankoopproces. Bijv.: Meubels die niet in Alphen a/d Rijn stonden, werden vanuit andere filialen gehaald. Zo konden wij onze keuze veel makkelijker maken. Ook... Ver mais
Não respondeu a avaliações negativas
Berden is een heel prettig bedrijf
Berden is een heel prettig bedrijf, contact met Torsten altijd erg goed. Komen afspraken na. Ruime keus. Denken met je mee. Ik ga nergens anders meer heen
Vriendelijk professioneel personeel en…
Vriendelijk professioneel personeel en goede kwaliteit product
Perfekt
Perfekt, große umfangreiche Präsentation von Möbel, sehr gute freundliche und kompetente Beratung (Dennis) absolut empfehlenswert bei der Suche nach interessanten und hochwertigen Sitzmöbel und mehr
Zorgen dat een klant snel tevreden wordt gesteld !
Helaas was het artikel wat ik zocht uitverkocht, binnen twee weken, ondanks de feestdagen, kon ik erover beschikken !
Ik moest het bestelde kledingstuk terug…
Ik moest het bestelde kledingstuk terug sturen, heb het naar de winkel gebracht en gelijk wat anders uitgezocht. Alles prima geregeld.
Endlich geschmackvolle Möbel
Endlich geschmackvolle Möbel. Preisgefüge ist eher hoch aber zum Teil nachvollziehbar. Beratung auf hohem Niveau. Ich kaufe hier gerne weil viele Möbel meinen Geschmack treffen. Vielleicht manchmal ein hohes Invest aber dafür lange Freude über eine gute Investition.
Niveau beneden peil.
Nadat we heerlijk geluncht hadden , wilden we nog even gebruik maken van het toilet.
Tot onze verbazing moesten we alvorens gebruik van het toilet 1 euro betalen dan pas gingen de poortjes open.
Wat een laag niveau , net een tankstation.
Jammer van het restaurant, maar gaan we niet meer naar toe.
Aangename koopervaring!
Offerte, bestelling en levering aan huis. Helemaal volgens afspraak en zoals het hoort. Perfect 👌🏻
Veeeeeeeeeeeeeeeels te duur
Veeeeeeeeeeeeeeeels te duur
Is niet voor de normale man weggelegd
Wat een prijzen
Juiste aandacht van Mounia.
Mooie aanbieding
Mooie aanbieding, snelle en keurige levering.
Goede informatie en meedenken met klant.
Niveau van een benzinepomp!
ik ben vanmiddag, vanuit Maastricht, samen met mijn dochter bij uw zaak in Heerlen geweest, we hebben een aantal kledingstukken gekocht, geen personeel te zien, geen advies. Daarna naar de bovenste verdieping en geluncht bij het restaurant. Daarna wilden we nog eventjes gebruik maken als inmiddels leuke ( kopende) klant en tot mijn grote verbijstering zat daar niet alleen de toiletjufrouw maar is er een grote poort gezet zoals je bij iedere benzinepomp langs de snelweg ziet!!! HOE KLANTONVRIENDELIJK!! Ik denk dat Berden Heerlen maar zich eens duidelijk achter de oren moet krabben of ze inderdaad vergeleken willen worden met het niveau benzinestation , daar snap ik namelijk poortjes, bij een zaak die graag klasse wil uitstraling is dit ECHT een NO-GO! Hospitality is mijlenver te zoeken!!
Berden Wonen maakt mijn huis compleet!
Uiterst behulpzaam en vriendelijk personeel naast een uitstekende service ook voor een kleine onbenullige nabestelling waaraan door Berden niets verdiend werd!
Meer dan tevreden over Berden!!
Afspraaktijd
Liever een goede juiste bezorg afspraak dan 3 dagen 3 verschillende tijden
Eetkamer stoelen gewoon telefonisch besteld.
Eetkamer stoelen gewoon telefonisch besteld, mede door de goede ervaringen van de vorige keer.
En ok nu weer een mooi product ontvangen.
Sehr kompetente und freundliche…
Sehr kompetente und freundliche Bedienung.
Problemlose Abwicklung

Resposta de Berden Mode & Wonen
Mooie winkel met goede service en advies
Prettig geholpen en te woord gestaan. Goed advies. Goede communicatie. Mooie meubels. Gebruik gemaakt van kortingsactie.

Resposta de Berden Mode & Wonen
Service zoal draagtas van papier....
Het is een prachtige winkel met veel keuze, het restaurant is ook heel mooi geworden, maar....mijn moeder koopt kleding ter waarde van 180 euro en moest vragen of er een stukje papier omheen kon, ik vind een papieren tas is toch niet te veel gevraagd.....
Zeer klantvriendelijk
Perfect en zeer klantvriendelijk geholpen met kiezen van dressoir waarop ook nog 15% jubileum korting was.

Resposta de Berden Mode & Wonen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.