Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb een zeer negatieve ervaring met Besox. Er werden in mijn dossier structureel te hoge kosten aangerekend voor loonadministratie en bijkomende diensten, zonder duidelijke of transparante... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Rampzalig. Foutief ingevulde Dimona's. Weigert aanpassingen te doen op verzoek van de werknemer, neemt zelf geen contact op werkgever nadat fouten gemeld werden. Constant moeten aan je vakbond en de... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De lonen worden heel snel uitgerekend en doorgestuurd. Das heel positief. Maartijdens de corona crisis zijn er heel wat onduidelijkheden qua in te vullen formulieren voor het personeel, zodat ze op... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

een beetje ingewikkeld allemaal. Ik hou van gedepersonaliseerd contact. Wat heb ik nodig? Al die mails en ik kom zelfs niet in mijn dossier terecht als ik klik. eerst nog van alles opzoeken om in eige... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Dinheiro e Seguros

Informação fornecida por fontes externas variadas

Besox is een duizendpoot die alles in huis heeft om uw bedrijf vlot te laten draaien en groeien. Als sociaal secretariaat en specialist in personeelszaken, verzekeringen en financiën kunnen we u een totaalpakket van diensten aanbieden.

Informações de contato

1,9

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

73 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb een zeer negatieve ervaring met…

Ik heb een zeer negatieve ervaring met Besox.

Er werden in mijn dossier structureel te hoge kosten aangerekend voor loonadministratie en bijkomende diensten, zonder duidelijke of transparante uitleg. Bij navraag kreeg ik geen concrete onderbouwing van de facturen, wat het vertrouwen volledig heeft ondermijnd.

Wat voor mij het grootste probleem is, is het gebrek aan transparantie en communicatie. Als ondernemer verwacht je correcte en duidelijke afrekeningen — zeker bij financiële dienstverlening.

Ik raad andere ondernemers aan om hun facturen hier zeer grondig te controleren.

Verbeterpunt: werk met duidelijke prijsstructuren, correcte facturatie en proactieve communicatie naar klanten.

24 de dezembro de 2025

Beste Lamine,
Jammer om deze reactie te lezen, we hebben steeds alles gedetailleerd uitgelegd aan u, maar u protesteerde alle kosten die contractueel overeengekomen waren keer op keer.
Jammer dat u niet in ging op ons voorstel om deze problematiek aan te pakken.
Met vriendelijke groeten
Christophe Morbee

Rampzalig.

Rampzalig.
Foutief ingevulde Dimona's. Weigert aanpassingen te doen op verzoek van de werknemer, neemt zelf geen contact op werkgever nadat fouten gemeld werden. Constant moeten aan je vakbond en de VDAB uitleggen dat de Dimona foutief is en dat je niet met een maandcontract zit maar af en toe en extra doet ....

3 de setembro de 2024

Resposta de Besox

Beste Dave, wat jammer om te horen dat er wat misloopt. Als sociaal secretariaat verwerken we enkel de informatie die we doorkrijgen van jouw werkgever, onze klant. We zijn echter niet verantwoordelijk voor het invullen van Dimona's want die vult jouw werkgever zelf in. Contractueel gezien mogen we ook niet communiceren met werknemers van onze klanten. Hopelijk is het probleem ondertussen opgelost. We wensen je veel succes verder. Groetjes Besox

Top service👍

16 de dezembro de 2021

Resposta de Besox

Bedankt Naoufal voor je leuke review en de 5 sterren! Groetjes!

To the point!

To the point, zeer klantvriendelijk en interessante tools. Echt een aanrader.

11 de fevereiro de 2021

Resposta de Besox

Bedankt Dirk voor je leuke review!

Hart onder de riem

Goeden dag , wij vinden de samenwerking met besox top , zeeeer behulpzame mensen
En om bij naam te noemen Christa, karien , Patricia en Frederick

Gr Roelof Meun

23 de junho de 2020

Resposta de Besox

Roelof, bedankt voor je 5 sterren review, ons team zeevisserij bedankt je!

Sociaal secretariaat op mensenmaat

Sociaal secretariaat op mensenmaat. Goed persoonlijk contact, vaste ervaren dossierbeheerders. Prijs kwaliteit van de beste op de markt. Zeer goed duidelijk en eenvoudig online systeem. Kortom top.

1 de junho de 2020

Resposta de Besox

Super bedankt voor je positieve feedback!

UITSTEKEND

vlotte service, steeds bereid tot geven van informatie , vriendelijk personeel in de afdeling Oostende.

14 de maio de 2020

Resposta de Besox

Hartelijk dank voor deze mooie review, we doen altijd ons uiterste best om jullie zo goed als mogelijk te servicen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Van mij krijgen jullie zeker een vijf.

Van mij krijgen jullie zeker een vijf.
Uitstekende service !!!
Gans jullie kantoor, sedert ik hier in Knokke woon en aangesloten ben.
Ook Boekhouding en mensen van Sociaal Sekretariaat Liantis.
Met een speciale pluim aan de mensen met wie ik direct contact heb....
Luc en Kitty.
Met vriendelijke groeten.

hilde van daele

14 de maio de 2020

Resposta de Besox

Hartelijk dank voor deze 5 sterren review Hilde, dat doet ons deugd! (het sociaal secretariaat heet wel besox :))

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tevreden

Betrouwbaar, behulpzaam, bereikbaar, eenvoudige en heldere systemen, en op maat van onze kleine KMO. Wij zijn heel tevreden met de overstap naar Besox!

13 de maio de 2020

Resposta de Besox

Bedankt voor uw review, doet ons deugd te horen dat u onze systemen helder en eenvoudig vindt - da's iets waar we constant naar streven!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd goed bereikbaar geweest in deze…

Altijd goed bereikbaar geweest in deze tijd.

12 de maio de 2020

Resposta de Besox

Al onze medewerkers deden hun uiterste best om van thuis uit verder te werken in deze lockdown periode, blij dat u dit ook zo ervaren heeft! Bedankt voor uw review.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik ben blij dat we de overstap naar…

Ik ben blij dat we de overstap naar Besox gemaakt hebben.

Resposta de Besox

Hartelijk dank voor de review, we doen steeds ons uiterste best om de overstap van een ander sociaal secretariaat zo vlot mogelijk te doen verlopen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel tevreden over de service van Vanessa…

Heel tevreden over de service van Besox. Alles liep gewoon verder en de medewerkers waren bereikbaar via mail en telefonisch.
Perfect!

Resposta de Besox

Hartelijk dank voor uw positieve review, onze medewerkers deden in de lockdown periode hun uiterste best om bereikbaar te blijven voor de klanten - blij dat u dit ook zo ervaren heeft.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Gemiddeld

De lonen worden heel snel uitgerekend en doorgestuurd. Das heel positief.
Maartijdens de corona crisis zijn er heel wat onduidelijkheden qua in te vullen formulieren voor het personeel, zodat ze op werkloosheid kunnen gesteld worden. Daarin voelde ik me niet echt bijgestaan. K heb tot 3 keer toe een ander formulier moeten invullen. Maar uiteindelijk wel gelukt. Als ik een vraag had kreeg ik wel direct antwoord.
Tips mis ik ook wel, om bijvoorbeeld goedkoper iemand op een andere manier in te schrijven ofzo.

Resposta de Besox

Beste Anja, hartelijk dank voor jouw review. We probeerden onze klanten zo goed als mogelijk te informeren over de constant wijzigende wetgeving tijdens de corona crisis - wat niet altijd eenvoudig was maar waar we denk ik toch goed in geslaagd zijn.
Tips om mensen op een andere of goedkopere manier in te schrijven kan u steeds opvragen bij uw dossierbeheerder op het moment van in dienstname, ze zijn allemaal goed opgeleid om dergelijke vragen te beantwoorden. Soms geven we ook sessies omtrent alternatieve verloning - dit kan misschien ook interessant zijn? In onze wekelijkse nieuwsbrieven staan ook soms tips & tricks maar ik kan begrijpen dat u hier niet steeds de tijd voor heeft om dit door te nemen.
We doen ons best om onze klanten steeds zo goed mogelijk te adviseren & kosten te doen besparen indien we daar de mogelijkheid tot zien.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Thuis werken, vlot werken!

Wij hebben geen last gehad van het thuis uit werken, alles
verliep vlot zoals gewoonlijk!

Resposta de Besox

Bedankt voor deze positieve feedback, onze payrollers deden hun uiterste best tijdens de lockdown!

Prima ondersteuning

Prima ondersteuning, ook tijdens een 'Coronaperiode' !!

Resposta de Besox

Hartelijk dank voor de positieve feedback Kristine, we doen zoals steeds ons uiterste best!

Top service & advies

Top service & advies! Bedankt!

Resposta de Besox

Bedankt voor deze 5 sterren review, doet ons plezier te lezen dat u tevreden bent!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.