bestair.nl Avaliações

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

We hebben in 2021 een airco laten plaatsen in de slaapkamers. 1 buiten- en 3 binnen units. Nooit is er enig onderhoud aan gepleegd, dit terwijl we wel een service contract hadden. Nu hebben we een le... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bestair had de montage uitbesteed aan een ander bedrijf. Airco werd geplaatst door Slowaken. Na vier afspraken, waarvan twee keer niet komen opdagen, was het resultaat vreselijk. Nadat Bestair de foto... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Best Air heeft de focus alleen op verkoop staan. Aftersales/garantie wordt niets mee gedaan. Onze nog geen 3 jarige LG airconditioning, dus binnen de garantie termijn, regelt de temperatuur niet goed.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het informatiegesprek met Mikki bij ons thuis verliep heel aangenaam. Deskundige informatie en heel vriendelijk contact. De airco is vervolgens super snel na dit gesprek geplaatst. Binnen een week... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

856 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dat niet alles negatief is !

Vorige week een LG airco gekocht bij de firma Bestair....gaf wat problemen werd niet warm....gebeld met Bestair zelfde dag monteur Brian van Bestair op bezoek gehad en heeft alles keurig opgelost !! ben een blij mens...dank je Brian

12 de abril de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ga niet in zee met Bestair!

Ga niet in zee met Bestair!
Ik heb een airco laten plaatsen door deze firma. De unit die ik heb aangekocht werd mij verkocht als een “ZUG-serie single unit by LG” die in de prijslijst van Bestair stond voor €2869 (excl montagekosten en buitenunit). De uiteindelijke prijs werd door de verkoper vastgelegd op €3300 voor binnenunit, buitenunit en montage met “uitzonderlijk hoge korting”.
Na montage heb ik de typenummers opgezocht en bleek het een “LG PC09SQ / PC09SK 2,5kW Inverter” te zijn die ik bij verschillende bedrijven kon aanschaffen voor een prijs tussen de €650 en €800. Montagekosten bij andere bedrijven varieerden van €250 tot €600. Hetgeen een totaal van €900 tot €1400 zou zijn; de duurste optie was dus €1900 minder dan bij Bestair!
Daarnaast is er tijdens de montage een lek opgetreden waardoor er ook nog eens schade is ontstaan aan de nieuw geplaatste keuken.
Ik heb verschillende keren contact proberen te zoeken met BestAir om uitleg te vragen, maar mails werden niet beantwoord en telefonisch contact werd verbroken met de mededeling “wij kunnen u niet helpen”.
Ik heb mijn due diligence nagelaten voor dit “project” door tijdsdruk en daarvoor betaal ik nu de hoofdprijs: €8300 meer dan het had kunnen zijn. Nogmaals: Ga NIET in zee met deze partij!

29 de abril de 2022

Zeer te vreden, plaatsen van de airco ,dank je Delano,Joey

Na te hebben besloten een airco te laten plaatsen ,vrij snel een datum gekregen voor het plaatsen .Op de dag zelf ,twee jonge mannen Delano en joey de airco geplaatst .Er werdt duidelijk antwoord gegeven op een paar kleine vragen die ik had .Ook bij de vraag hoe en waar ik de airco wilde hebben dachten zij mee om het op een goede plek te plaatsen .
Tijdens de werkzaamheden werkten zij netjes en alle rommel op werdt geruimd .
Na dat alles was geplaatst namen zij de tijd om alles uit te leggen wat ik zeer prettig vond .
Er zijn een aantal negatieve reviews geschreven over best-Air ,Maar aan de mannen (Delano en Joey) kan het in mijn ogen niet liggen .Ze weten wat ze doen en doen het goed .

30 de março de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bestair best duur

Bezoek gehad van een aardige dame van Bestair die voor 30000 euro een warmtepomp en boiler wilde leveren inclusief aansluiting. Toen ik zei dat de duurste aanbieder bij mij tot nu toe 20000 euro vroeg, wilde zij wel zakken rond die prijs met als reden dat huizen jonger dan 10 jaar geen BTW hoeven te betalen. Ik heb nog even nagegaan of dit klopt, maar kan daar niets over terug vinden.

30 de março de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vrijdags gebeld over interesse in een…

Vrijdags gebeld over interesse in een airco. Maandag de verkoper thuis over de vloer en vrijdags alles geplaatst en werkend. Zo snel heb ik het nog nooit meegemaakt. De verkoper moet nog wel beter met de technische mensen praten. Hij was vergeten om te vragen waar je de stroom vandaan wilt komen en de locatie waar wij de airco wilden hebben kon niet volgens de verkoper. Bij het monteren bleek dat de verkoper verkeerd advies had afgegeven. De airco kon wel degelijk gemonteerd worden zoals wij initieel wilden. Wat de verkoper voorstelde past niet eens. In overleg met de monteur Zakaria toch besloten om ons initiële plan uit te voeren. En alle leidingen en kabels onder de grond via kruipruimte weg te werken. Top uitgevoerd door team Zakaria en Ruba.

24 de março de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na misverstand over aanvang werkzaamheden alles prima verlopen met het aanbrengen van de airconditioning.g

Hoewel er een misverstand was betreffende tijdstip aanvang werkzaamheden (mogelijk door een verkeerd telefoonnummer van ons) ging de installatie van de airconditioning toen Bram en Marciano eenmaal begonnen van een leien dakje. Met 2 uur hadden ze de installatie afgerond. De contacten met beide heren was prettig en ontspannen. Het resultaat tot volle tevredenheid. Ook alles na afloop netjes opgeruimd en schoongemaakt.

22 de março de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

In het begin leek alles perfect

In het begin leek alles perfect. We kochten 1 buitenunit met 5 binnendelen. Gesproken over of er een vergunning nodig was en of deze aan de zijgevel mocht hangen. Dit was allemaal geen probleem en mocht volgens de richtlijnen, aldus de verkoper.
Bestair doet de plaatsingen niet zelf, zzp'ers kunnen zich inschrijven op de klussen en bij ons kwamen er 2 heren uit Slowakije. De communicatie was hierdoor moeizaam en ze hadden geen idee van de richtlijnen in NL.
Naderhand werkte alles naar behoren dus tot zover tevreden.

Al snel bleek dat het niet was toegestaan om de buitenunit aan de zijgevel te hangen en dat er toch echt een vergunning nodig was en dat er een geluidseis aan vast zat.
We vroegen BestAir om hulp, maar vanaf dan geven ze niet meer thuis. Op vriendelijke terugbelverzoeken, later minder vriendelijke en zelf een ingebrekestelling wordt niet gereageerd.

Mijn conclusie: zolang alles werkt, je niet moeilijk doet en ze geld aan je kunnen verdienen een prima bedrijf. Als er iets aan de hand is heb je niks aan ze.
Ik zou dus nooit meer met hen in zee gaan.

22 de março de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Afspraken niet nagekomen en al half jaar bezig met schadeafhandeling

Afgesproken bij de verkoop dat ik een stille buitenunit zou krijgen van max 35 decibel. Maakt echter geluid rond de 50 dB. Oplossing wordt niet geboden, ben helaas gedwongen een ingebrekestellingsbrief te sturen.

Los daarvan zit ik al sinds juli 2022 met een lekkende dakgoot. Er zijn meerdere BestAir-monteurs langs geweest om lek te dichten, maar feit is dat de dakgoot op de plek van de doorvoer is gaan doorhangen en in zijn geheel vervangen dient te worden. BestAir heeft laten weten dat alleen te doen als het niet te duur is. Vrij bizar, omdat het bedrijf zelf de schade heeft aangericht, de prijs lijkt mij dan niet doorslaggevend. En na het sturen van offertes in december en januari hoor je als klant alleen maar dat het wordt doorgestuurd naar de Afdeling Schadeafhandeling, waar je geen direct contact mee kunt krijgen. En dan heb ik het nog niet eens over alles wat in een eerder stadium verkeerd is gegaan: scheve koven, zichtbare gaten die niet af te dichten zijn. Ik heb in totaal – exclusief een nutteloze zogeheten premontage – 9 monteurs en een stagiair over de vloer gehad, verspreid over 8 dagen. Nog los van de bezoekjes erna om de lekkage in de dakgoot te dichten. Dit alles voor het plaatsen van 1 buitenunit en 4 binnenunits.

Ik ben normaal niet van het plaatsen van reviews, zeker niet als er nog een lopend conflict is, maar dit moet gedeeld worden.

Mocht er interesse zijn, dan kan ik foto’s delen. Bestair heeft deze foto’s ook ontvangen. Inclusief mails met offertes om de dakgoot te vervangen, herinneringsmails of ik alles in gang kan zetten en foto’s van mails over de afspraken van het aantal dB van de buitenunit.

Het enige wat wel is opgelost, is een kapotte dakpan die vervangen diende te worden. Heb zelf de dakpan besteld en kreeg binnen een week de kosten ervan teruggestort van Bestair. Alleen moet de dakpan nog geplaatst worden, maar ik verwacht daar geen problemen mee.

21 de março de 2023

Niet mee in zee gaan

Niet mee in zee gaan. Monteurs zijn prima maar de mensen van de aftersales zijn echt een drama!!! Echt heel veel spijt dat ik met deze prutsers in zee ben gegaan. Reageren niet op klachten. Heb al een maand lang een airco die niet naar behoren werkt. Vastgesteld door de monteurs maar krijg totaal geen reactie.

Ik ga de overeenkomst ontbinden. Ben er echt helemaal klaar mee

13 de março de 2023