BestBuyGolfballen Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eerste maal hier besteld. Zoals beloofd, volgende dag binnen. Perfecte kwaliteit ballen. En onverwacht.... een gratis handmixer. Mijn betere helft verwende mij dezelfde dag met een heerlijk luchtig... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hele goede service, bestelling was binnen 2 dagen geleverd. Ook goede kwaliteit AAAA golfballen. Er zaten echter ook een paar mindere ballen tussen, eerder AAA kwaliteit. Anders had ik 5 sterren gegev... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heb 100x Nike soft ballen besteld o.a. te herkennen aan groen Nike logo. Er zaten echter behoorlijk wat ballen bij met een zwart Nike logo die volgens mij afwijken van hetgeen besteld is. Mocht ik... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het is voor mij de eerste keer dat ik van jullie diensten gebruik maak. Ik heb alles netjes aangeleverd gekregen via het afhaalcentrum. Alles goed verlopen en derhalve heb ik verder geen op of aanm... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos para golfe

Golfballen en lakeballs ✓Goedkoop en de beste! ✓Kies zelf je kwaliteit ✓Enorme keuze lakeballs ✓Alles op voorraad ✓Vandaag besteld vandaag verzonden ✓Beste service!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

95 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel geleverd en prima golfballen.

Snel geleverd en prima golfballen.
Voldoen exact aan de beschrijving.
Persoonlijke noot op afleverbon erg attent :-)

Resposta da BestBuyGolfballen

Wij hebben graag tevreden klanten: daar doen wij het voor! Dank je wel voor je mooie woorden 😃

website met ballen

Een website met een duidelijke informatie betreffende de soorten golfballen, waardoor de een goede keuze kunt maken welke bal de juiste golfbal is.

Hele goede service

Hele goede service, bestelling was binnen 2 dagen geleverd. Ook goede kwaliteit AAAA golfballen. Er zaten echter ook een paar mindere ballen tussen, eerder AAA kwaliteit. Anders had ik 5 sterren gegeven.

Alles prima in orde

Alles prima in orde, ook nog eens goed advies bij het kiezen van de beste bal.

Resposta da BestBuyGolfballen

😊⛳ Graag gedaan Jos en dank je wel! Altijd mooi om te horen dat advies gewaardeerd wordt. De volgende stap is aan jou: uitvinden welk type golfbal helemaal bij jou hoort! Mocht je meer advies willen hebben? Je kunt mij altijd bellen!

Zeer tevreden.

zoals omschreven, super snelle levering, meer moet dat niet zijn. Zeker voor herhaling vatbaar.

Dank je wel voor jouw 10 en mooie woorden 👍😊

De levering was perfect

De levering was perfect , en dan nog met een leuk commentaar met "Veel golfplezier " van Simone , vond ik super !!

25 de agosto de 2020

Resposta da BestBuyGolfballen

😃 Alhoewel iedereen hetzelfde commentaar krijgt; hij komt recht uit mijn hart ⛳

Prima service

Prima service, snelle levering. Netjes!

22 de agosto de 2020

Resposta da BestBuyGolfballen

Een hele mooie "dank je wel" en van onze kant: héél graag gedaan❗😊

Snel geleverd

Snel geleverd, AAAA is ook echt AAAA

25 de julho de 2020

Recht voor zijn raap! Dank je wel 😊⛳

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bestellen en verzending was zeer goed

Bestellen en verzending was zeer goed. Over sommige van de ballen ben ik minder te spreken. Zaten wel enkele vergeelde ballen tussen, zeker geen AAAA kwaliteit.

14 de julho de 2020

Resposta da BestBuyGolfballen

Dank je wel voor je mooie woorden én voor je feedback. Wij hebben deze meegenomen in onze uitleg over kwaliteit en zijn selectiever geworden t.a.v. 'verkleuringen/vergeling'❗😊

AAA-kwaliteit lakeballs

AAA-kwaliteit lakeballs besteld. Zaten hele mooie en een paar wat mindere tussen, overall prima voor de niet-hoogste kwaliteit. Snelle levering en goed verpakt!

28 de junho de 2020

Resposta da BestBuyGolfballen

Dank je wel voor je beoordeling en mooie woorden ⛳ De AAA kwaliteit heeft inderdaad een bredere schaal kwaliteit waardoor je goede en iets mindere krijgt. Alleen in de AAAA kwaliteit krijg je hele goede 😊

Prima site

Prima site, snelle levering.

28 de junho de 2020

Hartelijk dank 👍

Super snelle levering

Super snelle levering. Precies zoals verwacht :)

26 de junho de 2020

Resposta da BestBuyGolfballen

Hartelijk dank voor je waardering!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service en mooie golfballen!

23 de junho de 2020

Resposta da BestBuyGolfballen

Mooi roze mag nooit lelijk zijn! Fijn om te horen dat je de service zo ervaren hebt en graag tot de volgende keer ⛳