Betaalbarehoesjes.nl Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Voor het vorige weekend een camera lens screenprotector besteld. Dit is een brievenbus pakket. Deze zou op maandag geleverd worden maar op maandag is er geen postbezorging. Dinsdag is het keurig gelev... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Hoesje ziet er anders uit dan in de advertentie en past niet goed. Dit diverse keren doorgegeven aan de Servicedienst, maar door 'technische storingen' kwamen deze berichten blijkbaar niet altijd aa... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de acessórios para Celulares

Betaalbarehoesjes.nl heeft jaren ervaring in de telefoon & tablet accessoires. Wij leveren vele soorten telefoon/tablet hoesjes & accessoires tegen zeer scherpe prijzen. Bij Betaalbarehoesjes.nl hoeft u nooit lang te wachten op uw bestelling, wij hebben de aangeboden producten op de webshop namelijk gewoon op voorraad!

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

64 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Todas as avaliações

10 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Koop nooit iets bij dit bedrijf …

Wat een slecht bedrijf nauwelijks bereikbaar telefoon wordt niet opgenomen ik krijg een iPad pro keyboard opgestuurd die niet werkt. Ook de beloofde extra oplader en kabel bij bestelling zit er niet bij. Na 4 dagen eindelijk contact zeer onplezierig gesprek wat een slecht bedrijf na wat speuren blijkt dat hij zijn spullen uit China laat komen absoluut geen aanrader

18 de janeiro de 2025
logotipo da Betaalbarehoesjes.nl

Resposta da Betaalbarehoesjes.nl

Beste,

Allereerst hartelijk dank voor uw bestelling en uw beoordeling!
Omdat ik mezelf graag wil verbeteren, stel ik het zeer op prijs dat u een beoordeling heeft geschreven. In uw beoordeling lees ik dat u niet geheel tevreden bent over het contact, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dit is niet de service die ik wil bieden, mijn excuses hiervoor. Ik ga aan de slag met uw feedback en zal met mijn werknemer bespreken waarom er op deze manier is gehandeld, zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Omdat ik het erg vervelend vind dat dit op deze manier is gegaan, wil ik u graag kosteloos het product wat u heeft besteld opnieuw naar u opsturen. Heeft u voor mij een ordernummer? Dan kan ik u beter helpen.

Ik hoor graag van u! Dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Sophie | Customer Happiness Specialist
Verkooppartner van Bol.com

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uitstekende service! en top product.

Ik heb bij BTH via Bol enige tijd geleden een mooie beschermhoes en screenprotector besteld voor mijn Samsung Tab. Helaas is tijdens transport de screenprotector kapot gegaan. Dit werd zonder problemen door BTH opnieuw vervangen. Wederom defect. Dus opnieuw even een foto aangeleverd en zonder problemen in een andere verpakking nogmaals verstuurd en succesvol! Het contact per mail verliep uitstekend. Echt top service! En tot slot de producten zijn ook top, ik gebruik het na ruim een jaar nog steeds!

5 de janeiro de 2025

Superfijne klantenservice

Superfijne klantenservice. Barst in de nieuwe screenprotector door mijn eigen onervarenheid. Klantenservice gebeld. Na even in de wacht te hebben gestaan kreeg ik een vriendelijke medewerkster die me kosteloos een nieuwe toestuurde, de volgende dag in de bus. Ook een hoes voor de ipad besteld, mooie opdruk, stevig en past perfect. Erg blij mee.

20 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Onduidelijke omschrijving op website…

Onduidelijke omschrijving op website van sub type telefoon Samsung S20. Krijg vervolgens een S50 hoesje. Klantenservice wil retourneren maar ik wil gewoon omruilen. Na 3 mails en foto en bewijs heb ik genoeg tijd verspilt met deze Customer Happiness Specialist, ik ga wel elders kijken

23 de janeiro de 2024

Tablet hoesje

Nieuw hoesje voor tablet gekocht,zeer tevreden, veel keuze kwa kleur of print met screenprotector erbij en dit alles voor nog niet de helft van de prijs vaneen hoesje dat ze mij in de winkel waar ik mijn tablet gekocht heb wilden aanbieden
Dus heb je in de toekomst een hoesje of screenprotector nodig kijk dan zeker 1st eens op deze site,
Maw Top

5 de janeiro de 2024

Top protector scherpe prijs

3 screenprotectors voor en scherpe prijs. Volgende dag gratis geleverd. Top. Netjes met een adviesbriefvoorschriftkaartje bedankkaartje en de mogelijkheid om contact op te nemen via email.

Zeer tevreden. Deze website staat nu als snelkoppeling op mijn telefoonscherm

24 de novembro de 2023

Gratis nieuw na val

Na vier maanden liet ik mijn iPad mini vallen en brak er een hoekje van de hardcase af. Dit had tot gevolg dat de case niet meer bleef klemmen aan de iPad. Gemaild dat dit gebeurd was en gevraagd of er een alternatief is om dit in de toekomst te voorkomen.
Antw.: Wat vervelend wij sturen u een nieuwe case gratis toe. SUPER!!!

21 de novembro de 2023

Super service

Super service! Bestelling werd beschadigd geleverd, mail gestuurd en kreeg een dag later zonder vragen een nieuwe toegestuurd. Screenprotector past goed 👌

18 de outubro de 2023

Goede service!

na ik een defect product kreeg heb ik contact opgenomen en ik de ik kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd, Goede service!

29 de setembro de 2023

Perfecte levering!

Ik had een camera protector voor mijn S23+ besteld en die werd heel verzorgd ingepakt en keurig op tijd geleverd. Ik was ook blij met de bijgeleverde informatie. Top!

30 de setembro de 2023

Mooi hoesje

Mooi hoesje. Fijne prijs.
Kreeg nog 2 screenprotectors bij.
Snel geleverd en goed geleverd.

16 de setembro de 2023

Top service

Vorige week een geel hoesje besteld en omdat deze goed is bevallen nog een andere kleur bijbesteld.
Echter deze kleur viel in het echt toch tegen. Contact opgenomen met de vraag deze te ruilen tegen een andere kleur. Al snel antwoord ontvangen en ze sturen een andere kleur kostenloos op!
Top service zowel in reactietijd als in klantvriendelijkheid. Kunnen ander websites nog iets van leren....

6 de julho de 2023

Heel tevreden.

1 van de 2 hoesjes beschadigd ontvangen. Mailtje gestuurd en paar dagen later 2 nieuwe hoesjes in de brievenbus. Heel tevreden van.

29 de maio de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een screenprotector besteld voor…

Ik had een screenprotector besteld voor mijn samsung S20. Bij aankomst bleek jammer genoeg de verkeerde te zijn.
Na contact te hebben gehad met betaalbarehoesjes.nl hebben ze me zonder kosten de juiste nageleverd.
Deze pasten perfect!

26 de abril de 2023