Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ringe kvalitet og ekstremt arrogant ejer

Købte cashmere sæt tilbage i 2020. Bukserne bliver leveret med et hul. Kontakter ejeren som fortæller, at hun lige har overtaget virksomheden, og derfor ikke kan garantere kvaliteten af det købte produkt, som var produceret førend ejerens tid. Ejeren kan ikke ombytte bukserne (der er ikke flere at ombytte af) og vil ikke betale for reparation. Jeg tilbydes i stedet 20% af nypris på næste køb. Jeg sletter mailen, og husker tilbuddet som 50%.

Jeg køber endnu et cashmeresæt i 2023. Super pænt og lækkert, men bukserne bliver gennemslidt på bagen, og efter 3 måneders brug, er der huller så store, de i praksis er ubrugelige.

Derfor tænker jeg i 2024 at købe nogle nye bukser, og benytte mig af 50%-tilbuddet. Jeg kontakter Beta Studios pr mail, men de vender aldrig tilbage.

Derfor kontakter jeg i september 2024 Beta Studios telefonisk, får fat i ejeren igen og præsenterer hende for sagen. Hun beder mig sende en mail. Dette gør jeg. Hun vender tilbage pr mail, fortæller at tilbuddet aldrig havde lydt på 50%, men 20% og at dette tilbud ikke længere står ved magt.

I al kommunikation med ejeren - både i 2020 og i 2024, fremstår ejeren super arrogant og passiv aggressiv.

Jeg købte mit første cashmeresæt fra Beta Studios i 2018. Dette holdt upåklageligt, indtil jeg fejlvaskede det. I 2020, blev det så leveret med et hul. Dette blev stoppet, og sættet holdt fint. Sættet (produceret efter den nye ejers overtagelse) købt i 2024, der holdt bukserne hun få måneder.

Så alt i alt: Lækre produkter, lækkert design, ringe holdbarhed, ingen kundeservice og ekstremt arrogant ejer, der uden samvittighed løber fra sit (i forvejen dårlige) ord.

11 de setembro de 2024
Avaliação não solicitada

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais