Betere Gezondheid Avaliações 54

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,5

Veja o que dizem as avaliações

Informações de contato

1,5

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

54 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

onbetrouwbare fraudeurs

wilde eigenlijk een negatieve score geven ... zij stellen minieme vragen mbt je gezondheid en dan krijg je een minimaal algemeen verslag van 10 blz en een rekening van 79€. Ik reageerde via de klantendienst maar kreeg geen antwoord. Zij blijven de factuur opeisen en dreigen met incasso. Dit zijn fraudeurs die op een makkelijke manier geld willen verdienen.

10 de fevereiro de 2025

Oplichting

Krijg ik ineens facturen van 89€ dat ik moet betalen voor iets wat ik de ogen van de mensen van de overheid gratis zou zijn.

4 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zelfde ervaring als wat ik hier bij…

Zelfde ervaring als wat ik hier bij vele anderen lees; gewoon een vragenlijstje ingevuld, nergens vermelding van betaling gezien. Nu reeds enkele mails ontvangen rond betalen, eerst -20 euro (korting), dan volle pot van 89 euro, en gisteren een melding dat het doorgestuurd werd naar een incasso bureau. Het bedrijf zelf kan je niet terugmailen. Ik betaal niet want ik heb vermoeden van zware oplichterij, Hongaars of niet.

24 de novembro de 2025

Dit is oplichterij

Dit is oplichterij. Via Facebook werd ik uitgenodigd om een korte vragenlijst in te vullen om mijn gezondheidsgraad te bepalen. Nergens werd vermeld dat deze dienst niet gratis was.
Inmiddels ontvang ik al maandenlang bijna dagelijks e-mails met het verzoek om een bedrag van 89 EUR te betalen. Er werd echter geen geldig e-mailadres of postadres vermeld waarop ik contact kon opnemen.
Ik heb de factuur tweemaal formeel betwist via het contactformulier op hun website. Op geen van deze betwistingen heb ik ooit een reactie ontvangen. Desondanks blijven de betalingsherinneringen en dreigingen met inschakeling van een incassobureau doorgaan. Ik beschouw deze handelswijze als misleidend en onrechtmatig.

29 de outubro de 2025

Op 20/12/2024 een vragenlijst ingevuld

Op 20/12/2024 een vragenlijst ingevuld, begin van de week ( 23/12/2025 )een factuur gekregen EUR 79 te betalen uiterste datum 03/01/2025. Reden persoonlijke gezondheidsbeoordeling en een aanbevelingspakket die ik nooit gezien heb. Nu zijn ze van plan een incasso bureau in te schakelen. Er werd mij aangeraden niet te betalen, dit bedrijf staat op de lijst van de Economische inspectie.

23 de dezembro de 2025

Zelfde ervaring oplichters

Zelfde ervaring oplichters. Ik heb dat gratis testje gedaan in november 2024. En nu pas ontvang ik facturen met dreiging van incassobureau. Website is geblokkeerd en no reply mailadres. Ga dus zeker niet betalen!
Ze zullen vanzelf wel stoppen als de vis niet bijt hoop ik.

22 de dezembro de 2025

Gezondheidsevaluatie.com .Is het…

Gezondheidsevaluatie.com .Is het broertje van..... dat verleden jaar zijn onwezen dreef !een gans jaar rust gehad en plots uit het niets zijn de dreigmails.weer daar !en nee ik heb nergens meer iets ingevuld !

23 de dezembro de 2025

Oplichters

via Facebook een formulier invullen zonder vermelding dat dit betalend was .. nu al een ^paar maal een vraag om betaling gekregen met zelfs dreigement van een incassobureau ... betaal niet het is oplichterij zelfs geen naam met adres of rekeningnummer opgegeven .. is nu al een paar maand aan de gang .. doorgestuurd naar verdacht

16 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hier zelfde verhaal

Hier zelfde verhaal. Kan me niet herinneren zelf maar een enquete te hebben ingevuld. Kan iemand zeggen of mail blokkeren in dit geval voldoende is? Ik heb geen zin om te betalen!!! Alvast dank voor jullie reactie!

12 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zelfde ervaring als wat ik hier bij…

Zelfde ervaring als wat ik hier bij vele anderen lees; Gewoon vragenlijstje ingevuld, nergens vermelding van betaling gezien. Nu al ettelijke mails rond betalen, eerst 20 euro (korting), dan 89 euro, en nu vandaag een melding dat het doorgestuurd werd naar een incasso bureau. Het bedrijf zelf kan je niet terugmailen. Ik betaal niet. Is foute boel.

3 de dezembro de 2025

Incassobureau

Op 6 oktober ontving ik mijn laatste betalingsherinnering, sindsdien - tot nu toe- niets meer.
Bericht aan Miel, zie mijn eerdere posts, je mag me steeds via messenger contacteren.
Hoorde ook reeds van iemand van dreiging incassobureau, maar ze maken verder geen melding welk incassobureau dit zou zijn! Kunnen ze ook niet, want hebben geen poot om op te staan : factuur is niet eens wettelijk in orde! Is dus zelfs geen factuur!!
Geen enkel "erkend" incassobureau zal hierin meegaan.
Erkende incassobureaus zijn te raadplegen via FOD Economische zaken.

6 de outubro de 2025

Opgelicht ! Betaal niet

Na invullijstje van 2 minuten waar staat gratis , krijg ik een factuur van 89 euro ( 20 euro korting als je meteen betaalt )
Geen contact mogelijk ; opgelicht !!!
Aanmaningen blijven komen en dreigen met deurwaarder . Afzender is niet te blokkeren . Oplichters !!!
Betaal niet !

6 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mijn grootvader vond een interessante…

Mijn grootvader vond een interessante vragen lijst die hij had ingevuld zonder te weten dat je hier voor zou moeten betalen. Hij kreeg een mail en dacht dat dit spam was tot er een aanmanling kwam. Wij nemen alvast contact op met politie voor verdere informatie!

22 de setembro de 2025

pishing

Afschuwelijk. Ik heb een vragenlijst ingevuld, gewoon op fb, moet je nog een groot bedrag betalen ook.
Ze vragen om een factuur te betalen
Als ik onmiddellijk betaal krijg ik 20,00 EUR
korting
Ik wist niet dat er een factuur aan verbonden was
Ik zal dat doorsturen naar security.

8 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

fishing en oplichting105

ik heb een mail ontvangen over mijn gezondheid

Ze vragen om een factuur te betalen
Als ik onmiddellijk betaal krijg ik 20,00 EUR
korting
Eerder hebben ze een vragenlijst gestuurd
over mijn gezondheid
Ik heb deze vragenlijst ingevuld
Ik wist niet dat er een factuur aan verbonden was

9 de outubro de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.