Localização
Trocar localizaçãoBinnenweg 165, 2101 JH Heemstede, Noord Holland, NL
Veja o que dizem as avaliações
Zéér klantvriendelijk geholpen, diverse keren terug geweest voor het afstellen van de hoortoestellen net zo vaak tot het helemaal naar mijn zin was! 👍top service
Wij zijn zeer tevreden over ontvangst en behulpzaam te zijn over het advies en de werking van de hoor apparaten
Detalhes da empresa
Informações de contato
Binnenweg 165, 2101 JH, Heemstede, Noord Holland, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
duidelijke informatie echter ik vond de audicien wat verward overkomen
duidelijke informatie echter ik vond de audicien een beetje verward ik had een beter horen kaart gekocht van € 300,00 waarbij verschillende onderdelen zaten batterijen en droogbox maar aan het eind moest ik er zelf om vragen dat vond ik niet zo netjes ik weet niet of ik bij dit filiaal nog terug kom was heel tevreden maar is mij nu een beetje tegengevallen

Resposta da Beter Horen - Heemstede
Professioneel te woord gestaan en ook…
Professioneel te woord gestaan en ook zodanig de hoorapparaten geoffreerd.

Vriendelijk en prettig geholpen
Vriendelijk en prettig geholpen.
Kwaliteit van de apparaten beter dan verwacht.

Resposta da Beter Horen - Heemstede
Wij zijn zeer tevreden over ontvangst…

Resposta da Beter Horen - Heemstede
Snel deskundig en vriendelijkvriendelijk en competent
Snel deskundig en vriendelijk
Snelle service
Goede service en uitleg
Goede service en uitleg. Geduldige, vriendelijke medewerker. En een goed product: gehoorapparaten.
Beter Horen had ik al ervaring mee in…
Beter Horen had ik al ervaring mee in Amsterdam, en nu voor het eerst in Heemstede: goede hoortoestellen. Mijn audicien in Heemstede ben ik heel blij mee. Hij is vriendelijk, deskundig en is een prettige verkoper (niet opdringerig, luistert naar je wensen).
Zéér klantvriendelijk geholpen
Vreselijk geschrokken.
Mij meteen ontvangen en een tijdelijk hoorapparaat gegeven bij mijn plotselinge doofheid.
Ik ben heel tevreden met nieuwe…
Ik ben heel tevreden met nieuwe hoorapparaat en goed verstaan .
De dame die mij hielp was zeer vriendelijk
De dame die mij hielp was zeer vriendelijk, echter 4,5 maand voor gehoorbescherming is wel vrij lang. Helaas ging er 3x wat fout, zou daarna voorrang krijgen. Toen ze eindelijk binnen waren moest ik nog ruim 1 mnd wachten voordat ik ze kon ophalen, was te druk volgens de telefoniste. ophalen was in 1 minuut gebeurd. had dus ook eerder gekund naar mijn weten. Jammer zal ze niet aanraden voor gehoorbescherming.

Resposta da Beter Horen - Heemstede
Dit was goede ervaring bij beter horen
Vriendelijk en deskundig geholpen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.