Hallo bestelling doet aan verwachting, alleen levering kon beter niet echt overzichtelijk, stonden uit het niets aan de poort, natuurlijk niet thuis! Dag erna werd telkens uitgesteld tot 2u later, op... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De geleverde hometrainer heeft schade aan het stuur. Meerdere berichten via email met foto's, 2x schadermulier online ingevuld met foto. 3x gebeld maar er is geen personeel krijg ik te horen via een... Ver mais
Halterschijf besteld, mail gekregen met factuur maar zonder track&trace alhoewel vermeldt dat factuur altijd samen met verzendingsinfo verzonden wordt. Klantendienst zegt dat ie wel opgestuurd is. Pur... Ver mais
Niet verwacht maar toch goed geholpen. Pas van Nederland naar België verhuist en ook daar het gebruik van onze Focus Fitness apparatuur voortgezet. Helaas stopte onze loopband de Focus Fitness jet... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
BeterSport is meer dan 12,5 jaar dé specialist in fitness apparaten en toestellen voor thuis. We leveren onze fitnessapparaten uit voorraad en bezorgen de volgende dag!
Informações de contato
Holanda
- betersport.be
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goede prijs en snel geleverd
Goede prijs en snel geleverd
Nooit meer!
Hometrainer werd aangeprezen als beginnersfiets. Na jaar bleek mijn man deze nodig te hebben voor revalidatie en blijkt de Hometrainer helemaal niet goed te zijn voor mijn man ook al was een een fiets ideaal voor starters.
Resultaat: weggesmeten geld, geen assistentie of enige geste of hulp. Komen zelfs niet de moeite doen om even te kijken of er überhaupt wat aan gedaan kan worden. Koop hier nooit meer.
Slecht
Bijzonder slecht bedrijf cq product. Ik heb een fitbike 6 magnetic Pro besteld en daar ging de linkertrapper niet op omdat de schroefdraad kapot was, een al geretourneerde fitbike. Deze wordt geruild en hetzelfde probleem. Weer (3e item) geruild maar wordt een beschadigde fitbike geleverd met krassen etc in een verpakking die niet beschadigd was. Ik wil mijn geld terug en ze beweren door onderbezetting weken niet te kunnen reageren. Wel ontving ik na de levering van de beschadigde fitbike een email van Toon wat ik nou eigenlijk wilde omdat er al 2 keer geruild was. Kortom ze wilden de beschadigde fitbike niet meer ruilen. Heb ik het vandaag zelf teruggebracht naar Venlo. Het bedrijf is uiteraard van buiten niet te herkennen. Er komen direct 3 mensen naar buiten als ik de deur blokkeer met de zadelpin zodat ik de spinbike naar binnen kan brengen. De verantwoordelijke Toon die mij gewoon belachelijke emails stuurde staat met zn mond vol tanden wanneer ik vraag of hij dit niet fatsoenlijk had kunnen afhandelen. Een op drie punten beschadigde fitbike (kettingkast, scherm en versnelling krom) na 3 weken nog niet geruild. Van onderbezetting ook duidelijk geen sprake. Koop hier niets want ze verkopen rommel en proberen je met beschadigde artikelen af te schepen. Ik heb nog gedreigd met ingebrekestellingen. Daar wordt niet op gereageerd. Zelf retourneren leek de snelste optie. Ik heb een retourbon gekregen en nu maar afwachten of ze echt terugbetalen. En nu bellen ze me zojuist op waarom ik deze review schrijf.
Goed product
De levering was op tijd.
Het product is prima, van zacht material en de breedte van 1,00m valt best mee.
Nu enkel afwachten betreffende de levensduurte
ik had eenprodukt gekocht voor aan…mijn roeitoestel,hartslagmeter
ik had een produkt gekocht voor aan mijn roeier;vul een retuur formulier in en krijg een verzendzegel.Stuur dit op en hoor niks meer.Dit is jammer;produkt kwijt en geld kwijt
Klantvriendelijkheid is top!!!
Snelle levering, heel erg klantvriendelijk. Super tevreden!!! 5 sterren waard
Loopband Senz Sport M3500
Ik kocht een loopband Senz Sports M3500, vlotte bezorging en heel mooi en fancy apparaat !
Zeer goede klantenservice!!!
Na de Online-bestelling had ik de vraag om rekening te houden met een bepaalde leverdatum... Deze vraag werd direct zeer vriendelijk beantwoord en zo geschiede!!!
Niets staat thuis fietsen meer in de weg
In volgorde, duidelijke informatie vooraf, gemakkelijk bestellen, snelle en correcte levering en - zeker met z'n tweeën - goed in elkaar te zetten. De gebruiksaanwijzing vraagt wat aandacht om de juiste programma keuze te maken maar vervolgens....fietsen maar.
goeie hometrainer perfecte prijs…
goeie hometrainer perfecte prijs kwaliteit
Snelle levering…
Snelle levering…
Wel beschadigde doos!!!!!!!!!!
Vlot en vriendelijk
Heel vlotte en vriendelijke klantenservice
Toestel werd heel snel geleverd
Toestel werd heel snel geleverd. Een beschermmat die bijbesteld was ontbrak. Na contact via email direct bericht gekregen dat deze kosteloos werd naverzonden. 2 dagen later werd deze ook geleverd. Tevreden!
Alles was goed enkel heb een gaatje…
Alles was goed enkel heb een gaatje moeten boren om de zadel vaster te zetten,want hij zakt naar beneden weeg 90 kg, anders alles is perfect,ook het screen
De geleverde hometrainer heeft schade…
De geleverde hometrainer heeft schade aan het stuur. Meerdere berichten via email met foto's, 2x schadermulier online ingevuld met foto. 3x gebeld maar er is geen personeel krijg ik te horen via een bandje.
Opgelost na telefonisch kontakt, er wordt een nieuw stuur opgestuurd. Waarschijnlijk heel druk in de maand januari, met al die goede voornemens. Bedankt betersport. 👍
Nep klantenservice
Donderdag 15-1 werd mijn nieuwe home trainer bezorgd, de Fit Bike Ride5 iPlus via de Albert Heijn aanbieding. Geleverd door Betersport.
Vrijdag in elkaar gezet. Lukt met geen mogelijkheid om apps met de bluetooth te koppelen, hoewel ik hem zie in de bluetooth van mijn telefoon. Maar die mag je niet gebruiken.
Ik ben nu vanaf maandag 19-1 aan het bellen. Ik krijg een opgenomen bericht dat het ' erg druk' is, en vervolgens wordt de verbinding verbroken, gewoon de hele dag. Vanochtend meteen om 09:00 ook meteen weer het bandje. Op 19-1 een mailtje gestuurd. Na het antwoord van een autoresponder met de standaard suggesties een antwoord gestuurd dat ik dat allemaal al had geprobeerd. Nu totale radiostilte. Geen klantenservice dus. Ze voldoen aan de wettelijke vereisten dat er een telefoonnummer en een email adres moet worden vermeld op de website, maar in werkelijkheid is er gewoon nooit iemand thuis. Waardeloos bedrijf. En ik zit nu met een waardeloos product.
Update: inmiddels gebruik ik mijn Fitbike 4 maanden met veel plezier. Betersport heeft het probleem wel opgelost.
Snelle levering!
Snelle levering en de roeimachine is omschreven zoals op de website!
Snelle service
Prima fiets
Prima fiets. Levering, montage alles verliep zoals het hoort.