Hurtig svar på køb og let at tracke varen, der ankom dagen efter bestilling. Udseende, størrelse, kvalitet og farve er 100% i overensstemmelse med min forventning. Så ikke sidste gang jeg har handle... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Altid glad for at handle med Betty Boo. Lige prøvet at bytte en bluse til vest og bluse, så nem returmodregning, hvor ny vare sendes, så snart returlabel er aktiveret. Super positiv og hurtig handel�... Ver mais
A empresa respondeu
Hurtig levering, produkter lever op til udsendelsen og God service på webshoppen. Elsker deres inspirations oplæg på enten fb eller insta❤️ Kan anbefales hvis man ønsker tøj med stil og kant.... Ver mais
A empresa respondeu
Super, valgte at ombytte ved returnering. Alt er gået lynhurtigt, ny pakke ligger klar til afhentning og Bettyboo har modtaget min returnering. I er lige så søde i jeres mails til mig, som I giver ind... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Betty Boo er din nye modeshop på nettet. Her kan du finde et bredt udvalg af eksklusivt design fra populære mærker som: Mos Mosh, Saint Tropez, Culture, Co Couture, Superdry, Shoe the Bear, Bæltekompagniet, Pernille Corydon, Neo Noir, Jacqueline de Yong, Billil Bi, Vila, Pieces, Nunoo, Odd Molly, Steve Madden, Continue m.fl. samt skønne tasker, bælter, sko, støvler, smykker, parfumer, strømpebukser , brugskunst osv. Vi er Charlotte og Daniella og vi har over 15 års erfaring med modebranchen. I april 2016 åbnede vi sammen butikken Betty Boo i Vordingborg og byder jer nu velkommen i webshoppen. Vi håber at videreføre vores erfaring og ekspertise på webshoppen for at give dig en unik shopping oplevelse, hvor kvalitet og god service er i højsædet. Vi bestræber os på at give dig samme gode service, som hvis du fysisk var i butikken. Er du i tvivl om størrelsen, eller har spørgsmål til en kvalitet, så ring endelig til os. Det er det vi er her for. Vi ønsker at give dig den bedste service.
Informações de contato
Algade 78, 4760, Vordingborg, Dinamarca
- butik@bettyboo.dk
- bettyboo.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Lækre varer
Lækre varer, gode priser,hurtig levering nemt at returnere og hurtig levring. Alt i top.

Resposta da Betty Boo
Super god betjening og mega lækkert tøj…
Super god betjening og mega lækkert tøj 😍👍👍👏😊

super god oplevelse
super god oplevelse, med sød og personlig hilsen. Måtte desværre returnere, hvilket gik problemløst. 🙌🏻

Resposta da Betty Boo
Er super glad for mine køb
Er super glad for mine køb, altid hurtig forsendelse.
Rigtig god inspiration fra jeres Instagram👍.
Kan varmt anbefale Betty Boo

Super hurtig levering
Super hurtig levering og da jeg desværre ikke kunne passe den ene af skjorterne, kom pengene også hurtigt retur for den. Så kan klart anbefales at handle der.

Resposta da Betty Boo
Første køb gang men ikke sidste
Første køb. Jeg er virkelig tilfreds. Meget lækker tøj og smarte glade farver.

Altid hurtig levering
Altid hurtig levering - mega lækkert tøj

Resposta da Betty Boo
Igen hurtig levering 😘 og de skønneste…
Igen hurtig levering 😘 og de skønneste bukser
Handler helt sikker hos jer igen
God kvalitet og smuk smuk tøj
Jeg er fan ❤️❤️❤️

Top klasse
Hurtig levering - og ikke mindst lækkert tøj - i top kvalitet og ikke rimelige priser.
Helt sikkert 5 stjerner 🤩

Resposta da Betty Boo
Hurtig levering god kvalitet !
Hurtig levering god kvalitet !

Resposta da Betty Boo
En super dejlig butik med en frisk…
En super dejlig butik med en frisk energi … mega fed tøjstil og hurtig levering ♥️

Let og overskuelig hjemmeside
Let og overskuelig hjemmeside
Hurtigt levering

Lyn hurtig levering
Lyn hurtig levering. Bestilte online og tror jeg havde tøjet 2 dage senere😃

Snygga moderiktiga kläder
Snygga moderiktiga kläder. Bra hemsida. Bra och snabb service. Rekommenderas.

God og inspirrende hjemmeside
God og inspirrende hjemmeside. Nem bestilling og hurtig levering :-)

Jeg kommer fra Bornholm
Jeg kommer fra Bornholm, efter jeg har bestilt varerne, går der omkring 3-4 dage

Meget hurtig levering
Meget hurtig levering
Fede videoer i laver - elsker jeres energi
Jeg er vild med min trøje

Fem stjerner
Hurtig levering
Lækkert tøj
Gode og ikke mindst realistiske videoer.
Alt i alt: fem stjerner.
I bliver et dyrt bekendtskab 😄😄😄

Resposta da Betty Boo
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.