Hurtig svar på køb og let at tracke varen, der ankom dagen efter bestilling. Udseende, størrelse, kvalitet og farve er 100% i overensstemmelse med min forventning. Så ikke sidste gang jeg har handle... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Väldigt nöjd med kläderna jag beställt! De motsvarar verkligen mina förväntningar! Kundtjänsten är lätt att få kontakt med och snabb leverans!
Altid glad for at handle med Betty Boo. Lige prøvet at bytte en bluse til vest og bluse, så nem returmodregning, hvor ny vare sendes, så snart returlabel er aktiveret. Super positiv og hurtig handel�... Ver mais
A empresa respondeu
Hurtig levering, produkter lever op til udsendelsen og God service på webshoppen. Elsker deres inspirations oplæg på enten fb eller insta❤️ Kan anbefales hvis man ønsker tøj med stil og kant.... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Betty Boo er din nye modeshop på nettet. Her kan du finde et bredt udvalg af eksklusivt design fra populære mærker som: Mos Mosh, Saint Tropez, Culture, Co Couture, Superdry, Shoe the Bear, Bæltekompagniet, Pernille Corydon, Neo Noir, Jacqueline de Yong, Billil Bi, Vila, Pieces, Nunoo, Odd Molly, Steve Madden, Continue m.fl. samt skønne tasker, bælter, sko, støvler, smykker, parfumer, strømpebukser , brugskunst osv. Vi er Charlotte og Daniella og vi har over 15 års erfaring med modebranchen. I april 2016 åbnede vi sammen butikken Betty Boo i Vordingborg og byder jer nu velkommen i webshoppen. Vi håber at videreføre vores erfaring og ekspertise på webshoppen for at give dig en unik shopping oplevelse, hvor kvalitet og god service er i højsædet. Vi bestræber os på at give dig samme gode service, som hvis du fysisk var i butikken. Er du i tvivl om størrelsen, eller har spørgsmål til en kvalitet, så ring endelig til os. Det er det vi er her for. Vi ønsker at give dig den bedste service.
Informações de contato
Algade 78, 4760, Vordingborg, Dinamarca
- butik@bettyboo.dk
- bettyboo.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Helt klart de bedste anbefalinger herfra😍
Det er en dejligt sted at handle👌 altid lækre varer i god kvalitet🤩 og så sender de med det samme, så man får sine varer hurtigt🤩 helt klart de bedste anbefalinger herfra😍

Glade og posetive
Glade og posetive, godt humør og god servic.
Hurtig levering 💗

Resposta da Betty Boo
Det er altid godt at handle hos Betty…
Det er altid godt at handle hos Betty Boo,når man bestiller noget kommer pakken hurtigt frem og hvis noget skal returneres går det hurtigt og aldrig nogle problemer.Elsker at følge jer, I er altid glade,ville ønske jeg boede tættere på jeres butik 😊

Resposta da Betty Boo
Den fineste service og varer
Den fineste service og varer, stærk anbefaling herfra.

Resposta da Betty Boo
Altid god service og godt humør
Altid god service og godt humør. God inspiration fra festlige videoer.

Resposta da Betty Boo
Super fine ting super service hurtig levering
Nu har jeg handlet hos Betty Boo nogen gange, og jeg kan virkelig anbefale denne foretning. Nem website og hurtig levering og det er virkelig fine ting de har, de lever fint op til forventningen.

Resposta da Betty Boo
Dejligt nemt at bestille og tøjet…
Dejligt nemt at bestille og tøjet passede perfekt

Rabatkode der ikke virker
Fik en rabatkode tilsendt på 10% og jeg startede med at lægge et par jeans i kurven og det virkede, senere fandt jeg en skjortekjole som jeg så ikke kunne tilføje samme kurv og herfra gik det galt og jeg fik beskeden ‘rabatkoden er allerede brugt’ men jeg havde ikke købt jeansene endnu jo 😱 jeg kontaktede kundeservice og fik en sludder for en sladder og intet andet ingen brugbar hjælp, jeg købte varerne alligevel. Siden har jeg modtaget flere mails ‘brug din rabatkode før den udløber’ men den virker jo ikke 😱. Jeg beholder mine vare, men jeg tænker 🤔 jeg handler et andet sted næste gang, da jeg finder kundeservicen en anelse uprofessionel, hvilket jeg har skrevet til dem. Ærgerlig oplevelse 😟

Resposta da Betty Boo
Varen kom hurtigt vedlagt en sød hilsen

Resposta da Betty Boo
Fantastisk butik med massere af fede…
Fantastisk butik med massere af fede vare, og du får dine varer så hurtigt ❤️

Resposta da Betty Boo
Har bare det fedeste tøj og de laver…
Har bare det fedeste tøj og de laver bare de bedste og skøreste videoer for deres tøj og butik . Ville ønske at de os solgte klædeskabe for jeg kan ikke lade være med at shoppe

Mega fed tøjstil
Mega fed tøjstil, super service, nemt at bestille og returnere.

Perfekt oplevelse
Helt klart 5 🌟 stjerner super varer og hurtig service.
Yderst tilfreds med de vare jeg har modtaget og skoene passet perfekt 👌 Det er ikke sidste gang jeg bestiller hos jer ❤️👍

Pudsig returpolitik…
Pudsig returpolitik…
Min mand køber en bluse til mig som jeg synes er top lækker! Der kommer et par bluser mere i indkøbskurven. Desværre modtager jeg blusen i en forkert farve og får at vide at der er sket en fejl. Blusen i ønskefarven er desværre udsolgt nu, og jeg bliver tilbudt en returlabel (fin service selvom jeg meget hellere ville have haft blusen i den rigtige farve). Jeg tjekker på nettet om jeg kan finde den et andet sted, men ØV ØV.
Jeg beslutter derfor at beholde ‘den forkerte’ bluse, da jeg er vild med skriften på ryggen. Jeg vil derfor returnere en af de andre bluse i samme mærke, samme farve og med samme farve skrift, da jeg synes de minder for meget om hinanden. Nu skal jeg så selv betale returportoen, altså fordi jeg vil returnere en forkert bluse.
Det synes jeg er lidt pudsigt.
Forstår godt princippet, men tænker alligevel at i kunne have tilbudt returportoen når fejlen var jeres. Min ordre var ikke lavet fra starten hvis ikke den rigtige bluse var på lager (den står dog stadig ‘på lager’ på hjemmesiden).

Resposta da Betty Boo
Meget hurtig levering og lækkert tøj.

Helt klart 5 flotte stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Helt klart 5 flotte stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Virkelig lækre varer - Super hurtig levering of super effektiv retur service - Alt i alt en super god shop 👌🏻👌🏻

Resposta da Betty Boo
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.